Hjem Nyheter Norden Én enkelt somalisk innvandrer koster Finland én million euro

Én enkelt somalisk innvandrer koster Finland én million euro

2

FINLAND En ny studie viser at én enkelt somalisk innvandrer vil koste Finland nesten én million euro, og at 50 prosent av somaliere går på bidrag.

Det er den finske tenketanken Suomen Perusta, som har koblinger til partiet Sannfinnene, som har gjennomført studien av immigrasjons-kostnader i Finland, basert på myndighetenes egen statistikk.

Studien har sett på hvor mye en gjennomsnittlig irakisk og somalisk innvandrer mellom 20 til 24 år er forventet å koste samfunnet gjennom en livstid. Ifølge studien vil en iraker koste Finland 690 000 euro (6,7 millioner kroner) og en somalier 951 000 euro (9,2 millioner kroner). Når barn tas med i kalkulasjonen øker kostnadene til 844 000 euro (8,2 millioner kroner) og 1 343 000 euro (13 millioner kroner). Referansepunktet hos finlendere var satt til 0 euro.

Studien fant også at kostnadene for «asylsøkere» og «flyktninger» i statsbudsjettet bare er 4–6 prosent av den akkumulerte kostnaden gjennom hele livsløpet.

Av andregenerasjons rasefremmede som har vokst opp i Finland fant studien at 49 og 50 prosent av 22 år gamle irakere og somaliere får arbeidsledighetstrygd, sammenliknet med 11 prosent av finlenderne.

Studien har dog blitt kritisert. Økonomiprofessoren Hannu Pikkola mener at de lavere skattene som innvandrere betaler ikke burde estimeres, da «den nasjonale økonomien dobles når mennesker konsumerer». Den folkefiendtlige professoren argumenterte også for at innvandrerbarn er positivt for Finland på grunn av landets lave fødselsrate.

Sputnik rapporterer at Finland ga oppholdstillatelse til omtrent 8 000 irakiske og somaliske innvandrere, bare i fjor.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Skal vi tro de samme beregningene gjelder for Norge også? Vi, de etniske nordmennene, skal altså fø på en rasefremmed befolkning som hverken kan eller vil sørge for seg selv, langt mindre bidra positivt til samfunnet – bortsett fra å skaffe politi, retts- og fengselsvesen nok å gjøre, og selvsagt NAV.

Reodor
Reodor
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

Det meste av pengene ender opp i lommene på de rikeste i landet uansett. Før tjente globalisten Johan H. Andresen jr. penger på at nordmenn røykte seg ihjel, nå skuffer han inn spenn på å ødelegge middelklassen som erstattes med rasefremmede.