Hjem Nasjonal kamp Aktivisme “En gryende folkestorm er på vei!”

“En gryende folkestorm er på vei!”

MOTSTANDSBEVEGELSEN Lederen for Motstandsbevegelsen i Norge, Haakon Forwald, oppsummerer oktober måned.

front_måneden

November er her og vinteren har allerede gjort sin ankomst flere steder i Norden. Det er på tide med en oppsummering av måneden som har gått, og det har som vanlig vært en spennende og hendelsesrik måned i kampens tegn.

Et som vanlig høyt aktivitetsnivå, offentlige aksjoner og riksdekkende aktivisme, treninger og fjellturer, lansering av ny propaganda og en kontinuerlig vekst både hva gjelder medlemmer og lesere på Frihetskamp – vitner alle om én ting: Frihetskampen fortsetter med uforminsket styrke!

aktivisme_oktober

Kampen på gater og torg

Motstandsbevegelsens aktivister slutter ikke å imponere! Denne gangen er det dog ikke på grunn av brutte rekorder eller innovative aksjoner, men snarere deres urokkelige kampmoral, utrettelige og målbevisste arbeidsinnsats, og fanatiske kampmoral. Systemets angrep preller av og kampen fortsetter.

Organisasjonens medlemmer har i løpet av oktober måned gjennomført mellom to til tre aktiviteter, hver eneste dag. Utover den vanlige basisaktivismen – som å dele ut flyveblader, sette opp klistremerker og plakater, gjennomføre treninger, skogsutflukter og studiesirkler – har det også blitt gjennomført både fjellturer, offentlig aktivisme og en riksdekkende aksjon.

Et lite utvalg av månedens aktiviteter:

front

Folkeopplysning om 12. november-demonstrasjonen

Siste helgen i oktober gjennomførte Den nordiske motstandsbevegelsen en riksdekkende aksjon for å informere det norske folk om den kommende demonstrasjonen i Stockholm den 12. november. Fra øst til vest og nord til sør ble bannere satt opp og flyveblader delt ut. Aksjonen var svært vellykket og genererte også mediaomtale. Flere tok dessuten kontakt med organisasjonen og viste interesse for demonstrasjonen.

Artikkel om aksjonen:

quislings_grav

Minnemarkering på Vidkun Quislings dødsdag

Vidkun Quislings dødsdag den 24 oktober gjennomførte aktivister fra Rede 1 en minnemarkering på Akershus festning hvor det ble lagt ned blomster og tent gravlykter. Frihetskamp publiserte samme dag en lengre artikkel om Vidkun Quisling.

Også ved familien Quislings gravsted ved Gjerpen kirke, hvor Vidkuns askeurne er nedlagt, la ukjente personer ned blomster på hans dødsdag. Saken ble omtalt av media, som reagerte med avsky.

Relaterte artikler:

statistikk

Frihetskamp.net

Frihetskamp har under oktober måned levert både nyheter, historie, ideologi og naturligvis dokumentasjon av organisasjonens virksomhet. Personlig synes jeg vel kanskje Simon Lindbergs «Den siste utposten i kampen mot homolobbyen!» var den beste, ettersom den klargjorde på pedagogisk og detaljert vis hvorfor organisasjonen bekjemper homolobbyen, som er noe en del lesere faktisk har undret over.

Ellers har lesertallene holdt seg høye, med topper når fiendemedia retter sitt søkelys mot oss. Mange av de nye besøkende vi får ved slike tilfeller er også personer som senere blir faste lesere.

Noen av artiklene:

Ny propaganda

Stort utvalg av ny propaganda

I oktober kunne vi også avsløre at ny propaganda var bestilt og snart vil være tilgjengelig for salg i vår nettbutikk. Denne har nå ankommet og vil legges ut for salg etter demonstrasjonen den 12. november. Personer som reiser deltar den 12. vil kunne kjøpe propaganda på plass til en rabattert pris.

Les også:

Trusler og trakasserier fra systemet

Systemets håndlangere i form av Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har også denne måneden vært aktive. Dette gjennom blant annet å true redesjef Tommy Nyberg med trakasserier og utkastelse fra landet, ettersom han er svensk statsborger. Både Frihetskamp og Radio Nordfront gjennomførte intervjuer med Nyberg om systemets trakasserier.

Aktuelle lenker:

Pågripelse 1
Petrovskiy pågripes av politiet.

Med den norsk-russiske nasjonalisten Yan Petrovskiy gikk systemet dog ennå lenger. Tirsdag den 18. oktober ble Petrovskiy pågrepet i boligen til et medlem i Motstandsbevegelsen, Ronny Bårdsen, da norske myndigheter anser at han er en «trussel mot rikets sikkerhet» og skal sendes ut av landet.

Både Petrovskiy og hans advokat Nils Christian Nordhus anser (helt korrekt) at det utelukkende handler om politisk trakassering fra myndighetenes side. Petrovskiy sitter nå fengslet på et norsk interneringsmottak.

Aktuelle lenker:

tv 2-innslag

Reportasje på TV 2

TV 2 sendte i oktober et lengre innslag om Den nordiske motstandsbevegelsen i sin nyhetssending. Reportasjen ble også publisert som en artikkel på kanalens nettside under overskriften «Klare til å ta over makten i Norden».

Reportasjen var basert på et langt intervju TV 2-journalist Ane Rostad Stokholm gjorde med meg selv og Pär Öberg i Ludvika.

I kjølvannet av innslaget var det svært mange som besøkte Frihetskamp og mange tok også kontakt for å lære mer om organisasjonen.

Aktuelle lenker:

https://www.youtube.com/watch?v=l7XNzFXk6C4

Alle til Stockholm den 12. november!

Den nordiske motstandsbevegelsens demonstrasjon i Stockholm sentrum nærmer seg med stormsteg. Med bare litt over en uke igjen, vil jeg derfor avslutte denne månedsrapporten med å oppfordre samtlige nordiske menn og kvinner til å delta i Stockholm den 12. november. Ta del av den organiserte motstanden, og la oss sammen vise Nordens fiender at en gryende folkestormen er på vei!

Vi sees på Stockholms gater!