Hjem Nyheter Europa En halv million afghanere banker på Europas dør

En halv million afghanere banker på Europas dør

2
DEL

INVASJON Ifølge en gresk avis har 500 000 afghanere reist til Tyrkia via Iran og Irak for å komme videre til Europa.

Ifølge den greske avisen Kathimerini har 500 000 afghanere tatt seg til Tyrkia via Iran og Irak for å kunne ta seg videre til Europa. Ifølge avisen skal et stort antall ulovlige innvandre ha samlet seg nær den greske grensen, som i stor grad står ubevoktet.

Den greske regjeringen har kontaktet både EU og Tyrkia angående den svake grensevakten, men regjeringen selv ser ikke ut til å gjøre noe med saken.

Hellas anklager Tyrkia for å la gjenger som driver med menneskehandel løpe løpsk, som har resultert i at et stort antall innvandrere daglig kommer til Thessaloniki, ofte med buss og uten identifikasjonspapirer.

I 2016 kom det ifølge migrasjonsminister Dimitris Vitsa 3 300 ulovlige innvandrere inn i landet via denne ruten, mens det i fjor kom 5 500. Bare i år har det kommet over 12 000. Sannsynligvis kan mange ulovlige innvandrere stoppes allerede ved grensen hvis den greske regjeringen styrket grensevakten.

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Snike BjørnAnonymsurfer Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Anonymsurfer
Anonymsurfer

Takk for ingenting sionist-jøssinger!

Snike Bjørn
Snike Bjørn

Bygg opp landet deres selv! Gjør motstand som betyr noe, ikke bare spreng sivile unger i lufta! For good sake … kanskje lurt å tenke på noe annet en opium å leve av snart ….