Hjem Nyheter Norge En halvhjertet unnskyldning fra Lysglimt

En halvhjertet unnskyldning fra Lysglimt

36

ALLIANSEN Lysglimt har nylig lastet opp en såkalt unnskyldning for sin forrige uttalelse.

I en ny video som Lysglimt har lastet opp på YouTube beklager Lysglimt at Motstandsbevegelsen «overreagerte» etter at han i en video lastet opp på sin egen Facebook forsøker å latterliggjøre de som har hjulpet han.

– Disse folkene fortjener på en måte hverandre, forteller Lysglimt og ler.

Se forrige video nedenfor:

De første 1,5 minutt av hans nyeste video får man inntrykk av at Lysglimt beklager, så langt så bra, men så slår det fort over til å forsøke å bagatellisere det hele og mene at Motstandsbevegelsen overreagerte når hans video ble skrevet om.

At en kippah under mystiske omstendigheter hadde landet på hodet hans, så heller ikke en ellers så humoristisk Lysglimt humoren i.

Motstandsbevegelsen håper dette har vært en lærepenge i hvordan man ikke behandler venner.

/Kommentarfelt er nå stengt. 

Les også:
Lysglimt viser seg som en sann politikertype

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
36 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Mjølner
Mjølner
1 år siden

Det var ikke mye til unnskyldning det der nei. Hadde han kuttet etter 1,5 minutt så hadde han virket mer troverdig. Men her virker han mer som en typisk politiker som snakker etter vinden.

Morten
Morten
1 år siden

Nok en brøler 🙂

Richard Eide
Richard Eide(@454207096)
1 år siden

Det medfører riktighet å påstå at alliansens måte å takle situasjonen i Rogaland på var et rent fiasko. Allikevel etter at man tar i betraktning at alle kan gjøre feil og at ingen er perfekte så burde vedkommende fremvist evner å ta dette til seg og forbedre, ikke gått ut med en offentlig video og prøvd å latterliggjøre andre som fører kampen på en mer fundamental måte. Det er absolutt ikke hensiktsmessig på noen som helst måte å offentlig belyse omstendigheter der sin egen representant heller sov på sofaen en å møte opp der man selv dro til Oslo for… Les mer »

Sist endret 1 år siden av Richard Eide
Morten
Morten
Svar til  Richard Eide
1 år siden

Sant det Eide.

Herman J
Herman J
Svar til  Richard Eide
1 år siden

Nei, tror ikke jeg ville valgt å fortelle at min egen mann lå og sov i huset. Haha.

H.L
H.L
Svar til  Herman J
1 år siden

«sov»

Anders (Nordland)
Anders (Nordland)
Svar til  Herman J
1 år siden

Klokken 3-4 på dagen?

Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

Halvhjertet  👎 .
Å flytte skyld over på andre, kalle det «overreaksjon», er ikke å beklage – det er å bagatellisere.

Herman J
Herman J
1 år siden

Slår ikke mot høyre sier han og så finnes det videobevis. Haha.

Likte han ikke kippaen? Likte han ikke at andre har det moro med han? Trodde han var full av humor jeg. Synes han overreagerer litt. 🙂

Espen
Espen
Svar til  Herman J
1 år siden

Nå er ikke vi på høyre eller venstre side heller, men den tredje vei. Men med tanke på hvem som faktisk er på høyre side så passer jo det han sier bra, tatt i betraktning at han hyller og ser opp til en sionist.

Herman J
Herman J
Svar til  Espen
1 år siden

Sant nok.

H.L
H.L
1 år siden

Som forventet.

Gøran M
Gøran M
1 år siden

Pisser man på noen og de reagerer med å slå tilbake, så er det ikke overreaksjon, men fortjent.

Steinar
Steinar
1 år siden

Hva faen hadde han forventet? At hans egen video skulle få stå uimotsagt? Laster han opp en video der han forsøker å latterliggjøre og ha det moro på Motstandsbevegelsens bekostning så må han jo forvente at det tas opp og skrives om.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Første video sier nok. Hasta la vista.

Kim Larsen
Kim Larsen(@kim)
1 år siden

Første video var mer ærlig enn den andre.

Vi trenger ikke smisking. Vi ønsker respekt!

Den kampen org har ført er 100 ganger mer brutal å nådeløs enn den Alliansen har vært igjennom på sin korte levetid.

Så kort å enkelt. Gi respekt får å få respekt!

Kim Andreassen
Kim Andreassen
Svar til  Kim Larsen
1 år siden

Første video var mer ærlig enn den andre.

Sier meg enig der navnbror.

Geir O
Geir O
1 år siden

Det er bedre med venner som man vet tydelig hvor står, og det mener jeg i både vennskap og politikk. Jeg har alltid mislikt personer som taler med to tunger. Som Trump, og Lysglimt.

Herman J
Herman J
1 år siden

På veien til seier vil vi nok møte mange slanger. Alternativet er å la oss bites eller «hugge hodet av de».  💪 

Kim Andreassen
Kim Andreassen
Svar til  Herman J
1 år siden

Velger siste.

Ove
Ove
1 år siden

Forstår godt at han får seg en på trynet etter å ha sett første video. Skikkelig lavmål.

Robert
Robert
1 år siden

Her skal jeg faktisk stikke ut haken å si at Lysglimt delvis har rett. Dette var en overreaksjon. Lysglimt burde blitt kontakt på forhånd før den opprinnelige artikkelen ble publisert, dette for å eventuelt oppklare hva som hadde skjedd og hva Lysglimt faktisk mente med det han uttalte. Denne type offentlig skittentøyvask er uklokt i dagens politiske situasjon hvor vi heller bør forsøke å enes og ikke gå i offentlig strid hvor politiske fiender vil kunne se dette som en seier. Håper samtlige – også Lysglimt – lærer av dette.

Gøran M
Gøran M
Svar til  Robert
1 år siden

Ikke enig. Han lastet opp video på sin egen Facebook for alle å se, og innholdet var han selvfølgelig klar over. Det er jo ingen tvil rundt det han sa, så at det da som motsvar skrives om er bare helt rett. Man kan like det eller ei, men her var det Lysglimt som viste hvem han er.

Jeg tror slik oppvask bare er sunt, og man skal velge sine venner med omhu.

Grim Lodenkinne
Grim Lodenkinne(@tjatsegrim)
1 år siden

Hans måte å kjempe på. Slibrig til tider – ja. Verdt å skape lynsjestemning for? – Nei.

Gøran M
Gøran M
Svar til  Grim Lodenkinne
1 år siden

Det var vel mer enn slibrig må jeg jo si. Verdt å gi motsvar, absolutt.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  Grim Lodenkinne
1 år siden

Klovn, hent kubjella og syng kumbaya.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
1 år siden

Bare riktig å slå tilbake.

H.L
H.L
1 år siden

Det er vel ikke slik at han skal kunne laste opp det ene og det andre uten å få reaksjoner. Forveksle oss ikke med cucks.

Johan G
Johan G
1 år siden

Motstandsbevegelsen har skrevet nyhetsartikler om andre som har gjort brølere før, hvor var kritikken deres da? Det er vel heller det at dere ikke liker at Lysglimt stilles i dårlig lys fordi dere selv liker han. Men ser vi til begge uttalelsene hans er det jo klart at Motstandsbevegelsen ikke kan se en annen vei og late som ingenting. Ikke så lenge Lysglimt er en såpass kjent figur. Det er rett at man må forsøke å enes med andre nasjonalister/nasjonalsosialister, såfremt de er ekte og viser respekt. Men man skal ikke godta latterliggjøring og humor på ens egen bekostning. Motstandsbevegelsen… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
1 år siden

Her skulle nok Lysglimt ha vært voksen nok til å beklage, og «legge seg flat» som det heter. Det er en vanskelig balansegang å være morsom og humoristisk når saken er så alvorlig, og da bør humoren – især den på andres bekostning – tones ned og alvoret komme først. Vi skal tåle en del, selvsagt, men også si klart og kraftig fra når det begås grove overtramp. Lysglimt bør få nye muligheter men da bør han skjønne når humor er greit, og når ikke.

Haraldsson
Haraldsson
1 år siden

Har aldri sett noe humoristisk i det han gjør. Å gå rundt å overdrive smiling, klemme på folk og gjøre seg til ser bare dumt ut. Derimot har jeg sans for noe av Alt-rights humor med parodier, memes og trolling.

Og dette med Trump? Etter alt han har vist seg å være så støtter man bare ikke Trump om man er hvit nasjonalist. Med mindre man er lettere tilbakestående, og da forstår jeg jo også all smilingen og ablegøyene.

Richard Eide
Richard Eide(@454207096)
1 år siden

Problemet er at Lysglimt har et stort ego som ofte har ødelagt for han. Det å bruke og missbruke andre for å fremme seg selv kan og vil slå hardt tilbake. Noe han burde forstå er at det ikke går helt uten reaksjoner når reaksjonære nasjonalister blir utsatt for en slik fremgangsmåte. En god ledere er først og fremst ydmyk og respektfull, spesielt overfor dem som fører kampen han selv påstår seg føre.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
1 år siden

Virker som om Lysglimt tråkket i salaten her med malplassert humor, men tror ikke han hadde onde hensikter. Han har jo aldri sagt noe negativt om Motstandsbevegelsen såvidt jeg har fått med meg. Tvert i mot.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  JudasGarSviker
1 år siden

Tråkket i salaten ja 🙂 Han har innimellom kommet med små stikk som han burde holdt seg for god til, og dette var vel dråpen. Skjønner godt at videoen han lastet opp ble skrevet om. Sånt kan man ikke bare godta. Og «unnskyldningen» den gjorde ikke saken noe bedre. Der burde han lagt seg flat som Proverbs var inne på.

Stein Erik
Stein Erik
1 år siden

Disse folkene….fortjener på en måte hverandre.
Vi setter opp…..at de møtes
Vi har mye moro med dem da
…og vi fortalte det heller ikke til Motstandsbevegelsen. hihihi….

Etter min mening har dnm vært alt for grei her, han skulle faen hatt juling. Fy faen for en sleiping.

Roar
Roar
Svar til  Stein Erik
1 år siden

Dette kom visst rett etter at han hadde smisket til seg underskrifter også og ønsket velkommen på julebord. Sleip ja, eller bare dum, eller kanskje begge deler.

Men tror bare det å ha vist til hvilken person han er, er mental juling nok. Det kan kanskje også gi lærdom til alle nasjonalister hvordan man ikke behandler venner. Så noe godt kan det komme ut av det. 😉