Hjem Nasjonal kamp Aktivisme En helg med banneraksjoner

En helg med banneraksjoner

29

AKTIVISME Den nordiske motstandsbevegelsen har i helgen som var gjennomført tre banneraksjoner.

Den nordiske motstandsbevegelsen har i helgen som var gjennomført tre banneraksjoner. På Vestlandet, Sørlandet og Østlandet stod aktivister og medlemmer med bannere på ulike broer i Norge, og som tidligere, var det også denne gang mange positive hilsener fra bilister.

Noen av bannerne hadde påskriften «La barna være! Knus homolobbyen!». Budskapet rettet seg mot homolobbyens destruktive agenda rettet mot barn, samt det faktum at homolobbyen har klare koblinger til pedofili.

Se bilder fra Sørlandet:

Etter en stund kom meningspolitiet mannsterke og tok seg ikke engang tiden med å gå på fortauet, men klatret likegodt opp fjellet for å stoppe den fredelige aksjonen.

Det meget aggressive og frekke politiet krevde ID av samtlige, samt at de pakket sammen. De truet attpåtil med å anmelde det hele.

Etter å ha stått en stund avsluttet de dagens aksjon, og tok seg til bensinstasjonen like ved. Der ble de møtt av folk som var positive til Motstandsbevegelsen og som ville slå av en prat, til politiets store ergrelse.

Se bilde fra Vestlandet:

Medlemmer fra Vestlandet stod med et lignende banner over en trafikkert vei i Bergensområdet. Hele aksjonen skal ha gått fredelig og rolig for seg. Ingen meningspoliti dukket opp. Da medlemmene var ferdig med dagens aksjon lot de banneret henge igjen.

Se bilder fra Østlandet:

Aktivister og medlemmer fra Østlandet hang opp en banner av LED-lys, med påskriften «Frihetskamp.net».

Etter en stund kom politiet og ville ha ID av samtlige på plass.

Engasjer deg du også! Søk om medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen HER.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
29 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
1 år siden

Det er vel bare et tidsspørsmål før politiet skyter de som skulle mene noe annet. Herregud, for et meningsdiktatur. Og kom faen ikke med unnskyldningen om at det skulle forstyrre trafikken. Begynn å ta ned alle skilt også da isåfall.

William
William
Svar til  Steinar
1 år siden

Den nordiske motstandsbevegelsen består av nynazister og høyre-ekstreme syke mennesker. Å spre åpenbare rasistiske budskap er feil, og det fortjener ikke i plass i landet vårt…

Heimdal
Svar til  William
1 år siden

Vi er nasjonalsosialister. Vi er ikke Hollywood-nazister, folkerasister eller prosionistiske høyreekstremister. Vårt folk har like mye rett til å bevares som alle andre folkeslag har blandt det globale mangfoldet på planeten. Nasjonalsosialismen er ikke hat overfor andre, men forkjærlighet til eget folk. Det er en type sosialisme som tjener nasjonen. Altså ikke nasjonen som tjener sosialismen, som i den folkefiendtlige kommunismen. Nasjonen er vår biologiske arv, folket, samt seder, skikker og kulturarven. Nasjonalsosialismen går ut på å sveise folket sammen til en organisme på tvers av inntekt, klasser og status, og gir oss alle en felles forankring og et felles… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  William
1 år siden

Det «imponerer» hver eneste gang disse globalister skal legge igjen en kommentar 🙂 Det er kun «dere er dumme og fortjener ikke å leve». Ingen vettige argumenter, hva de eventuelt er imot og hvorfor.

Richard
Svar til  William
1 år siden

Så det er altså sykt å kritisere pedofili nå?

Vegard M
Vegard M
1 år siden

Ser på bildet av det klatrende politiet at de alle bruker rosa tanga.

D.B
D.B
Svar til  Vegard M
1 år siden

Haha skulle ikke forundret meg

Inge
Inge
Svar til  Vegard M
1 år siden

YMCA

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Vegard M
1 år siden

De arbeidsløse i det nye Norden.

Richard
1 år siden

Ja det er fortsatt slik at selv om det ikke er ulovlig og i gråsonen om man ser på trafikkloven så er det igjen brått observert rikt med resurser i stort sett alle distrikter når man velger å ytre seg på en måte som er helt innafor lovverket men kritisk overfor en viss agenda.

Vi snakker altså om full utrykning med flere biler som dem forsvarer med at det ikke nødvendigvis er helt lov å henge opp eller stå og holde i en banner uten tillatelse.

Jan-Christopher
1 år siden

Hill Seier! o/

H.L
H.L
1 år siden

Bra jobbet.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
1 år siden

Hvorfor er ikke politiet like raske på labben og vil ha vekk kommunistiske bannere? Ser det har stått i flere dager uten å ha blitt tatt ned.

D.B
D.B
Svar til  Kim Andreassen
1 år siden

Her også. For ikke snakke om den helvetes stygge taggingen deres overalt med hammer og sigd og det ene og det andre. Det får stå i evighet. Men så fort du skriver white lives matter så rykkes de ut med en gang og fjerner det.

Steinar
Steinar
Svar til  D.B
1 år siden

De er bare programmerte.

Heimdal
1 år siden

Meningskonstablene påsto at det «ikke var noen politisk grunn bak» da de mente det å vise en banner var så veldig «farlig» at de måtte skyve all ekte farlig kriminalitetbekjempelse til side for å fjerne politiske dissidenter som ytret en mening. Hvordan kan man ha tillit til at en statlig myndighet er politisk nøytrale, når de driver og benytter arbeidstiden sin med å delta offentlig ikledd sine fineste paradeuniformer i lgbqtpzn-lobbytogene rundt om i norske byer og tettsteder og vifter ivrige med de politiske bremsesporflaggene?

Emma
Emma
1 år siden

Jøss for et politi.

Steinar
Steinar
1 år siden

Det er ikke likhet for loven i Norge. Og verre forsøker hylekoret å få det. Var det opp til dem så hadde vi ikke hatt livets rett, som han Blattefaen i sist avsnitt av Hold Fanen Høyt sa. Kommunister og alt annet av globalister og hbtqp-aktivister kan kjøre fritt frem og henge opp hva de vil, tagge ned hva de vil, og ytre seg når faen dem vil. Men så fort vi vil dele ut et flyveblad eller stå med en banner så kommer det flere politibiler, og politiet haster så med å stoppe aksjonen at de klatrer som noe… Les mer »

Solkorset
Solkorset
1 år siden

Stå på.

Tom
Tom
1 år siden

Bra jobba alle sammen! Hill Seier!

Grim
1 år siden

Bra utført!

Ragnar
Ragnar
1 år siden

Bra gjort 🙂 At ikke den enkelte politimann/kvinne/hen+++ skammer seg og føler ubehag hver gang de mottar sølvpenger fra systemet er meg et mysterium…

Espen
Espen
1 år siden

Wow, var det nye rekrutter i politiet? De liker jo å tøffe seg så veldig i uniformen sin.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Godt jobbet alle involverte!

Nattevakten
Nattevakten
1 år siden

La barna være! Helt enig. Homolobbyen er blitt en alt for stor maktfaktor i samfunnet, og de ødelegger barn med kjønnsdysfori, seksualisering og grooming. La barna være!

Morten
Morten
1 år siden

Er ikke mangel på ressurser i politiet når Motstandsbevegelsen er ute.

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Vel utført kamerater!

Ronny
Ronny
1 år siden

Når systemets innsatsleder sa til meg at dem rykket ut fordi dem hadde fått flere bekymringsmeldinger i henhold til trafikksikkerheten, responderte jeg tilbake om at noe sier meg at det nødvendigvis ikke var trafikksikkerheten de var mest bekymret for. Innsatsleder inrømmet at det kunne heller ikke utelukkes.

Stig Arne
Stig Arne
1 år siden

Bedre enn Black lives matter.