Hjem Nasjonal kamp Aktivisme En helg med banneraksjoner

En helg med banneraksjoner

AKTIVISME Den nordiske motstandsbevegelsen har i helgen som var gjennomført tre banneraksjoner.

Den nordiske motstandsbevegelsen har i helgen som var gjennomført tre banneraksjoner. På Vestlandet, Sørlandet og Østlandet stod aktivister og medlemmer med bannere på ulike broer i Norge, og som tidligere, var det også denne gang mange positive hilsener fra bilister.

Noen av bannerne hadde påskriften «La barna være! Knus homolobbyen!». Budskapet rettet seg mot homolobbyens destruktive agenda rettet mot barn, samt det faktum at homolobbyen har klare koblinger til pedofili.

Se bilder fra Sørlandet:

Etter en stund kom meningspolitiet mannsterke og tok seg ikke engang tiden med å gå på fortauet, men klatret likegodt opp fjellet for å stoppe den fredelige aksjonen.

Det meget aggressive og frekke politiet krevde ID av samtlige, samt at de pakket sammen. De truet attpåtil med å anmelde det hele.

Etter å ha stått en stund avsluttet de dagens aksjon, og tok seg til bensinstasjonen like ved. Der ble de møtt av folk som var positive til Motstandsbevegelsen og som ville slå av en prat, til politiets store ergrelse.

Se bilde fra Vestlandet:

Medlemmer fra Vestlandet stod med et lignende banner over en trafikkert vei i Bergensområdet. Hele aksjonen skal ha gått fredelig og rolig for seg. Ingen meningspoliti dukket opp. Da medlemmene var ferdig med dagens aksjon lot de banneret henge igjen.

Se bilder fra Østlandet:

Aktivister og medlemmer fra Østlandet hang opp en banner av LED-lys, med påskriften «Frihetskamp.net».

Etter en stund kom politiet og ville ha ID av samtlige på plass.

Engasjer deg du også! Søk om medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen HER.