Hjem Nyheter En jødisk venstreorientert NGO forsøker å betale kausjon for den anti-hvite terroristen...

En jødisk venstreorientert NGO forsøker å betale kausjon for den anti-hvite terroristen i Waukesha

JØDISK AKTIVISME En mistenkt jødinne i en jødisk-ledet venstreorientert gruppe ser ut til å forsøke å samle inn penger for å få kausjonert ut Darrel Brooks, som sitter arrestert etter angrepet på juleparaden i Waukesha.

For litt over en uke siden kjørte en svart mann inn i en juleparade i byen Waukesha. Frihetskamp skrev om hendelsen dagen etter da det ble klart at fem personer var omkommet. Dødstallet har siden steget til seks personer.

Den mistenkte er Darrell E. Brooks, en person som har uttrykt på sosiale medier at han ønsker å slavebinde og misbruke hvite mennesker. Brooks er også en rapper som har publisert sanger som viser at han er en svart nasjonalist. Mange mistenker derfor at handlingen i Waukesha var hevn for at Kyle Rittenhouse ble løslatt bare to dager tidligere etter at en jury i nabobyen Kenosha konkluderte med at han handlet i selvforsvar da han skjøt tre kriminelle BLM-tilhengere i fjor.

NGO betalte kausjon til Brooks bare dager før terrorangrepet

I tillegg til å være en anti-hvit musiker, har Brooks tidligere blitt dømt og mistenkt for flere andre forbrytelser. New York Post skriver at han var en straffedømt pedofil og er også mistenkt for å ha kjørt på sin ekskjæreste på en parkeringsplass, den 2. november i år. Ifølge Wikipedia var det den samme SUV som han kjørte på sin ekskjæreste med som han brukte da han angrep juleparaden. Wikipedia lister også opp forbrytelser han var mistenkt for før juleparadeangrepet:

  • Second-degree recklessly endangering safety with domestic abuse assessments.
  • Disorderly conduct with domestic abuse assessments.
  • Misdemeanor battery with domestic abuse assessments
  • Obstructing an officer

Etter at han ble arrestert for alle disse forbrytelsene i begynnelsen av måneden, valgte imidlertid The Bail Project (TBP) å betale kausjonen på 1000 dollar slik at Brooks kunne løslates 19. november. Det var samme dag som dommen mot Rittenhouse kom og to dager før Brooks kjørte inn i juleparaden i Waukesha.

TBP starter ny samling etter (!) angrepet

I forrige uke, etter at Brooks ble arrestert igjen og nå er mistenkt for å bevisst ha kjørt inn i en folkemengde og drept seks personer, ble det satt i gang flere pengeinnsamlinger på GoFundMe for å betale hans nye kausjon, som er satt til fem millioner dollar.

En innsamlingsaksjon som The New York Post gjorde leserne oppmerksom på ble startet av en privatperson, men GoFundMe la den raskt ned. Flere andre innsamlinger ble startet av The Bail Project og var oppe en stund før den siste ble tatt ned etter protester på sosiale medier. Minst to av TBPs innsamlinger ble startet av Holly Zoller, en av organisasjonens representanter.

Zoller kalte to av sine innsamlinger for «Milwaukee Black Lives Matter» og «Great Lakes Black Lives Matter» og finnes lagret på Archive.org. Byen Milwaukee ligger 3 mil fra Waukesha og Lake Michigan som er en av de «store innsjøene» som den andre innsamlingen refererte til. I tillegg til den geografiske tilknytningen og det faktum at TBP var de som betalte kausjonen for Brooks før angrepet, ble den første innsamlingen Zoller opprettet satt til nøyaktig fem millioner dollar, samme beløp som Brooks sin nye kausjon er satt til. Den andre innsamlingen ble satt til fire millioner dollar, noe som indikerer at TBP allerede har over én million dollar som de ønsker å bruke for å få den anti-hvite terroristen ut av varetekt.

En jødisk NGO

The Bail Project er et venstreorientert prosjekt som betaler kausjon for mistenkte kriminelle i USA. Organisasjonen lyder den anti-hvite konspirasjonsteorien om at svarte i USA er overrepresentert i kriminalitetsstatistikken, ikke fordi de er mer kriminelle, men fordi de anses å være diskriminert av «det hvite samfunnet». Da Zoller begynte å samle inn penger for Brooks, beskrev hun det som en «motstandshandling mot et system som kriminaliserer rase og fattigdom».

I fjor havnet Holly Zoller ufrivillig i søkelyset da det ble avslørt at hun var kvinnen som kjørte en lastebil full av opprørsutstyr og venstreekstremistisk propaganda til voldelige BLM-demonstranter i hjembyen Louisville. I forbindelse med den avsløringen kom det også frem at Zoller er en såkalt antifascist.

Navnet Zoller er et vanlig navn blant jøder, selv om det også brukes av tyskere. Hvorvidt Holly Zoller er jøde ser aldri ut til å ha blitt avklart. Organisasjonens administrerende direktør er imidlertid den bekreftede jødiske kvinnen Robin Steinberg, som også grunnla organisasjonen sammen med sin jødiske ektemann David Feige, som fortsatt er en av TBPs rådgivere.

TBPs egen nettside, og informasjon på sosiale medier, viser også at flere andre jøder er, eller tidligere har vært, aktive i sentrale posisjoner i organisasjonen. The Jewish Council for Public Affairs (JCPA) er også oppført på TBPs nettside som en av organisasjonens samarbeidspartnere.

To av personene i skjermbildeinnlegget er ikke lenger synlige på TBPs nettside, men ble oppført som ansatte tidligere i år.

I tillegg til disse forbindelsene blir TBP vanligvis anklaget for å være finansiert av den jødiske finansmannen George Soros. Sannheten ser ut til å være at noen av TBPs ansatte (som Dolores Canales) tidligere har blitt finansiert av Soros og at Borealis Philanthropy (som igjen er finansiert av Soros Open Society Foundation) er en av finansiørene av TBP.