Hjem Nasjonal kamp En julehilsen fra Den nordiske motstandsbevegelsens leder

En julehilsen fra Den nordiske motstandsbevegelsens leder

 GOD JUL  Frihetskamp publiserer en kortere julehilsen forfattet av lederen for Den nordiske motstandsbevegelsen, Simon Lindberg.

God Jul

Jeg har noe som jeg nå på julaften vil hilse til alle Den nordiske motstandsbevegelsens venner, sympatisører, støttemedlemmer, partimedlemmer og aktivister. Lukk dørene og forsøk å ignorere galskapen som finnes utenfor – bare for i dag. Ikke diskuter politikk og forsøk å ikke tenke på problemene som hoper seg opp i samfunnet. Ta i stedet vare på deg selv, din familie og dine kamerater. Pass på at alle får føle varme og fellesskap. Forsøk å finne glede i din tilværelse.

Jeg vil ikke se noen kamprapporter som er innsendte på julaften, hvor det deles ut flyveblader eller settes opp plakater. Spis god mat og tilbring tiden med hverandre og feir jul. Ikke på grunn av Jesus, ikke på grunn av vintersolverv – men for deg selv og dine nære og kjære. Ta ferie fra kampen én dag.

Jeg ønsker dere alle en god jul!

Jeg har også noe jeg vil hilse til alle Den nordiske motstandsbevegelsens fiender (Media, Säpo/PST, politikere, «nasjonalister» som gjør alt de kan for å baksnakke organisasjonen): Ferien fra kampen gjelder bare i dag. I morgen er det full fart igjen!