Hjem Nyheter En rekke amerikanske politikere er finansiert og manipulert av Soros

En rekke amerikanske politikere er finansiert og manipulert av Soros

USA Ifølge en rapport utgitt av OpenSecrets.org skal en rekke politikere i Amerika være finansiert av den jødiske multimilliardæren George Soros.

Jøden George Soros. Foto: Copyright by World Economic Forum. swiss-image.ch/Photo by Sebastian Derungs.CC BY-SA 2.0, via Wikimedia Commons.

Forskningsgruppen, som har sin base i Washington DC, jobber med å spore effekten av penger og lobbyvirksomhet, og har her avslørt at den jødiske multimilliardæren George Soros har finansiert og bestukket amerikanske politikere, alt fra demokrater til republikanere, med den hensikt å manipulere politikken.

Fellesnevneren er at samtlige politikere på Soros’ lønningsliste er lydige slaver for globalismen og i sterk opposisjon til den nåværende president Donald Trump.

Blant annet har politikeren John McCain mottatt store summer i bestikkelse, i en periode på over 15 år, av den jødiske multimilliardæren.

I 2001 grunnla McCain instituttet Reform Institute som et redskap for å motta penger fra George Soros omdiskuterte Open Society Foundation og Teresa Heinz Kerry Tides Foundation og flere andre prominente ideelle organisasjoner.

Kilde:
Report: John McCain, Paul Ryan Funded By George Soros