Hjem Nasjonal kamp Aktivisme En ukes offensiv i Hordaland

En ukes offensiv i Hordaland

4

AKTIVISME Den nordiske motstandsbevegelsen har den siste uken gjennomført flere storoffensiver i Hordaland, da hovedsaklig mot den pedofile homolobbyen.

Motstandsbevegelsens Rede 3 har den siste uken gjennomført flere større offensiver i Hordaland. Majoriteten av all folkeopplysende plakater og flyveblader som er blitt distribuert har vært rettet mot den pedofile homolobbyen som i år feirer 50 års jubileum med alt hva det innebærer av dekadanse, antikultur og grooming av de som trenger samfunnets beskyttelse mest av alle, nemlig barna!

Homolobbyens grunnlegger Axel Axgil, og hans partner Eigil Axgil, var begge straffedømte pedofile. Axgil startet å bygge opp den nordiske homolobbyen kort tid etter andre verdenskrigs slutt, og i 1948 var han en av grunnleggerne av «Forbundet af 1948», senere LBL og er i dag kjent som LGBT+ Danmark. Samme år ble en underavdeling opprettet i Sverige, under navnet RFSL. Noen år senere i Norge, under navnet Det norske forbundet av 1948 (DNF-48). Denne organisasjonen er forløperen til dagens Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner (LLH).

Under dekke av å kjempe for «homofiles rettigheter» arbeider homolobbyen aktivt med blant annet å normalisere pedofile og pedofili, samt seksualisering av barn.

Les mer: Dagens video: Den pedofile agenda

Rede 3 har også satt opp et stort antall plakater som informerer om hvilken skjebne som venter folkeforrædere i det nye Norden. Disse folkeforrædere som blant annet har lagt til rette for homolobbyens makt og innflytelse i dag.

Se bilder nedenfor:

Engasjer deg du også! Søk medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen HER.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Andreas
Andreas
7 måneder siden

Homolobbyen er finansiert og styrt av jødene for å ødelegge hvite barn mentalt og emosjonelt.

J.H
J.H
7 måneder siden

Stå på 🙂

torehund
torehund
7 måneder siden

Fint og Flott!

trackback
7 måneder siden

[…] Les mer: En ukes offensiv i Hordaland […]