Hjem Nyheter Enda en Hollywood-jøde anklaget for overgrep

Enda en Hollywood-jøde anklaget for overgrep

15

USA Hollywood-mogulen Brett Ratner anklages nå for flere tilfeller av seksualforbrytelser.

For tre uker siden måtte den jødiske Hollywood-produsenten Harvey Weinstein forlate sin jobb etter avsløringer om overgrep og seksuelle trakasserier i den jødiske film-bransjen. Dette ble begynnelsen på #MeToo-kampanjen som siden har forsøkt å trekke fokus vekk fra innflytelsesrike jøder som begår særdeles grove overgrep innen den jødiske film-bransjen.

Avsløringene om seksualforbrytelser i Hollywood stoppet ikke med Weinstein. Kort tid etter var nok en innflytelsesrik Hollywood-jøde i søkelyset, denne gang manusforfatteren og regissøren James Toback. Minst 38 kvinner sto da frem og anklagde Toback for en rekke seksualforbrytelser.

Nå anklages også den jødiske regissøren, musikkprodusenten, samt skuespiller Brett Ratner for ulike overgrep. Ratner har blant annet regissert Rush Hour-filmene, X-Men: The Last Stand, samt medvirket som skuespiller i serien Prison Break.

Brett Ratner anklages blant annet for å ha tvunget den da 19 år gamle Natasha Henstridge til å utføre oralsex på han. Den kanadiske skuespilleren hadde sovnet på en fest i New York og da hun våknet oppdaget hun at det kun var henne og Ratner igjen i leiligheten. Når hun forsøkte å forlate leiligheten stilte Ratner seg i veien og begynte å onanere foran henne og krevde at hun skulle utføre oralsex på han.

Foruten Henstridge er det seks andre kvinner som nå har stått frem og anklagd Ratner for seksuelle trakasserier. Det har handlet om skamfulle forslag, samt at han skal ha onanert fremfor de. En annen skuespiller, Olivia Moon, forteller at Ratner i 2004 kom inn i hennes trailer under en pause av en filminnspilling og plutselig begynte å onanere fremfor henne til han fikk utløsning.

Weinstein, Toback, og Ratner er bare noen i rekken av de innflytelsesrike jødiske Hollywood-moguler som har utnyttet sin posisjon og begått overgrep. Det mest kjente tilfellet er nok den polsk-jødiske filmskaperen Roman Polanski som flyktet landet da han ble siktet for voldtekt av en 13-åring. Polanski hylles enda idag av massemedia, så vel i Skandinavia som i øvrige nasjoner. Videre har jøden Woody Allen blitt anklagd av sin adoptivdatter, Dylan Farrow, for å ha utnyttet henne seksuelt fra hun var syv år gammel. Woody Allen møtte også stor avsky da han i 1997 giftet seg med sin daværende kjærestes adoptivdatter Soon-Yi Previn, som han i den tiden var stefar til.

Et annet tilfelle som siden er dysset ned omhandler den jødiske X-Men-regissøren Bryan Singer, som forrige år kom i søkelyset etter at han skal ha skjenket unge gutter fulle og deretter sendt dem på rundgang på fester.

Skuespilleren John Travolta har tidligere uttalt at han i begynnelsen av sin karriere ble tvunget til å utføre oralsex på Hollywoods «homoseksuelle jødiske menn» for å kunne få filmroller.

Kilde:
Ännu en Hollywoodjude – regissören Brett Ratner – anklagas för sexövergrepp
Director Brett Ratner Forced Natasha Henstridge to give Oral Sex, 6 Other Women Accuse Too

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

«cohensidence»

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Klin på navnet til holocaust-løgneren Elie Wiesel også…
https://www.jweekly.com/2017/10/26/heres-believe-woman-accused-elie-wiesel-sexual-assault/

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Ingenting overasker meg lengre når det gjelder jøder.

Det virkelige tallet på seksuelle overgrep ligger sikkert i titusenvis, tilbake til starten av hollywood.

Jeg er bare glad at det nå kommer for en dag.

Limmy
Limmy
5 år siden

Har noen link til at Travolta har uttalt at ham måtte utføre oralsex på «Hollywoods «homoseksuelle jødiske menn»»?

Tommy Olsen
Svar til  Limmy
5 år siden

Klikk på linken Limmy 😉 Trenger du flere, så bruk google. Lykke til.

Fjell
Fjell
Svar til  Tommy Olsen
5 år siden

Eller bedre:
https://www.startpage.com/
Startpage search engine, the new private way to search Google. Protect your Privacy with Startpage!

Limmy
Limmy
Svar til  Fjell
5 år siden

Siden kan beskytte mot reklame men om noen i cia, eller en tenåring i en kjellerleilighet i Russland som er altfor smart, så går de andre veier.

Det ser ut som et sitat av Travolta men saken stinker alikevel. Den siden med sitatet var tvilsom

Ansgar Braut
Ansgar Braut
Svar til  Limmy
5 år siden

Det er selvsagt bare en konspirasjon! Og er det noe de ynkelige menneskene som frekventerer dette nettstedet er kjent med, så er det nettopp konspirasjonsteorier. Feks at jødeutryddelsen ikke fant sted. Det er omtrent som å hevde at jorden er flat og benekte at Gro Harlem Brundtland noen gang har vært statsminister i Norge.

Roar
Roar
Svar til  Ansgar Braut
5 år siden

Ja, vi har liksom bare bestemt oss for å ikke tro på «holocaust» Helt ut av det blå… Selvsagt er det ingen bevis mot, alt er jo bare konspirasjonsteori og hat. Oi så dumme vi er… 🙂 Fra spøk til alvor; Få nå kontroll over følesesutbruddene og sett dere inn i emnet. Bli ikke helt hysteriske for noe dere har valgt å tro, for tro er nettopp hva det handler om når det kommer til holocaust-troende. Det finnes ingen bevis, kun påstand (!!!) Men bevis mot holocaust-løgnen eksisterer, men som dere nekter å se til, fordi det er et så… Les mer »

Ansgar aryan
Ansgar aryan
Svar til  Ansgar Braut
5 år siden

Konspirasjonsteorier viser seg ofte å være sanne 🙂

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Det er to forhold vi må være klar over her; at kvinner ofte vil lyve om de trakasserier og overgrep de angivelig har blitt utsatt for, når de selv har satt seg i situasjoner der dette kunne skje(Tenk på Trump; grab her by the pussy). Og så er det det faktum at jødene i Hollywood og andre steder er notoriske perverts, som utnytter barn og kvinner når de får anledning. Dette nevnes omtrent aldri i PK-media, som «kjemper for» kvinners rettigheter og privilegier, men omtrent aldri navngir den evige fiende av den hvite rase; jøden, som korrumperer og perverterer alt… Les mer »

Ansgar Braut
Ansgar Braut
5 år siden

Dere patetiske og ynkelige små guttunger: det er selvsagt ingen grunn til å tro at jøder er hverken bedre eller verre mennesker enn andre. Ja, med unntak av såkalte «nazisister» som egentlig er forvokste pøbelgutter, som etter en traumatisert barndom og ungdom, samler seg i gjenger og marsjerer. De er samfunnets tapere, og trenger noen å skylde på, og da passer det jo godt med jøder, innvandrere og homofile. Det har i det siste vist seg at det er mange skaphomser blant dere:-)

Roar
Roar
Svar til  Ansgar Braut
5 år siden

Hvor mange av disse «nazister» kjenner du Ansgar?
Du tror ikke istedet det at kommentaren din var skrevet under et følelsesutbrudd? Har du hørt om sinnemestring? Få kontroll på deg selv, og prøv igjen. Til å være en voksen mann er du jammen barnslig 🙂

Den siste setningen din viser til at du ennå ikke helt har forstått hva «knus homolobbyen» sikter til, og hva den ikke sikter til. Men hva kan man forvente av en brautende kar som deg 😉

Ansgar aryan
Ansgar aryan
Svar til  Ansgar Braut
5 år siden

Hvorfor liker du ikke mennesker som er traumatiserte? Og kaller disse for tapere?