Hjem Nyheter Nok en rabbiner advarer om en «forestående utryddelse» – forårsaket av jøder

Nok en rabbiner advarer om en «forestående utryddelse» – forårsaket av jøder

JØDESPØRSMÅLET En rabbiner i Ungarn ble utestengt permanent av det jødiske samfunnet for å ha uttalt seg kritisk mot den jødiske statens agerende og for å ha sagt at sionismen truer med å lede til en utryddelse.

I midten: Rabbineren Gabor Finali, foredrag i det ungarske nasjonalgalleriet. Foto: mng.hu

For noen uker siden presenterte Frihetskamp en video med den jødiske rabbineren Yaron Reuven, i USA, der han advarer om at jøder innenfor finansverdenens beryktede og hensynsløse renteutsugning (usury) kan lede til «en ny utryddelse».

Nå kommer en ny advarsel om et kommende «Holocaust», denne gangen fra rabbineren Gabor Finali. Han mener at sionismen, slik den kommer til uttrykk i handlingene til den jødiske staten, truer med å føre til en utryddelse.

Hans kritiske uttalelser mot Israels agerende har nå ført til at han har blitt «permanent utesluttet» fra det jødiske samfunn han var del av. Det faktum at han etter uttalelsene la seg flat, har dog ikke påvirket avgjørelsen om utestenging.

Samfunnet Ohel Avraham, som Finali tilhørte, ligger under den jødiske paraplyorganisasjonen Mazsihisz og det er denne organisasjonen som har tatt avgjørelsen om Finalis utestenging.

Organisasjonen beskriver seg selv som «en viktig partner til staten Israel» og har tilknytning til store sionistiske kjente press-organisasjoner som World Jewish Congress, The European Jewish Congress og The European Council of Jewish Communities.

Finali har på internet anklaget Israel for å tilegne seg såkalte Holocaust-overlevendes penger og hevdet at sionismen «forårsaker ett nytt Holocaust».

På sin Facebookside skrev han forrige måned blant annet:

Israel har kapret til seg de fleste bidragene og det meste av Tysklands kompensasjoner for våre slektningers død og lidende.

«Det kaoset som Israel har forårsaket siden 1948 er årsaken til de fleste, om ikke alle angrep på jøder i diasporaen» fortsatte han, med referering til de direktivene som i 1948 beordret utdrivelsen av mere enn 700 000 palestinere fra sine hjem for å klargjøre dannelsen av Israel.

Han la til at «pengene brukt på sikkerhet frem til aldeles nylig (2018) var nødvendig fordi vi lider av konsekvensene for dette, vi er myke målskiver».

Jewish Telegraphic Agency (JTA) ser derimot en av kommentarene til Finali som den mest utilgivelige. De skriver:

43-åringen kom med sin mest kontroversielle uttalelse til slutt, da han anklaget Israel for å innlede en utryddelse av palestinerne.

Finali skrev nemlig dette:

Herzls [sionismens grunnlegger] misjon har feilet ettersom det ikke stoppet utryddelsen, men istedet kommer til å lede til en ny.

Etter å ha mottatt kritikk fra det jødiske samfunnet for sine uttalelser, har Fidel lagt seg flat og nå tatt bort sine kommentarer.

Til tross for at Fidel la seg flat forklarte Mazsihisz i ett brev til Israels ambassadør i Budapest, at de kapper sine bånd med rabbineren da «han i sitt skriftspråk er mer lojal mot Israels fiender, enn mot Israel».

Slik sammenfatter JTA hele denne eksklusjonssaken:

Dette er en uvanlig utvikling for øst- og sentral-europa, der ledere for jødiske samfunn sjeldent utestenges og sjeldent uttrykker sterkt offentlig kritikk av Israel.

Les også:
Jødisk rabbiner oppfordrer andre jøder til å begynne å se seg selv i speilet – ellers kommer et nytt «holocaust»
Gilad Atzmon: «Jødene projiserer sin redsel på goyim (ikke-jøder)»
Jødisk uro over at hvite begynner å innse at de har blitt dømt til demografisk undergang