Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Aksjonsdag i Bergen: Propagandadistribusjon og avsperringer

Aksjonsdag i Bergen: Propagandadistribusjon og avsperringer

4

AKTIVISME Aktivister og medlemmer fra Motstandsbevegelsens Rede 3 aksjonerte nylig i Bergen. Flygeblader ble delt ut og norskfiendtlige institusjoner ble symbolsk avsperret.

Aktivister og Medlemmer fra Rede 3 gjennomførte nylig en større aksjon i Bergen. 500 flyveblader ble distribuert i Loddefjord før turen gikk til Bergen sentrum.

I Bergen sentrum ble lokalene til Frimurerlogen, Rødt og SV symbolsk avsperret med Motstandsbevegelsens sperrebånd og en informativ plakat ble hengt opp på hvert av lokalene. På en av plakatene var teksten «En folkedomstol skal opprettes for å straffeforfølge alvorlige tilfeller av folkeforræderi!». Teksten er et sitat fra punkt 9 i Motstandsbevegelsens politiske program.

Aksjonen var vellykket og ingen problemer oppstod.

Se bilder fra aksjonen nedenfor:

500 flygeblad med utdrag fra punkt 4 i Motstandsbevegelsens politiske program ble distribuert i Loddefjord.
Kommunistpartiet Rødt ble avsperret og informativ plakat hengt opp.
Kommunistpartiet SV ble avsperret og informativ plakat hengt opp.
Frimurerlogen i Bergen ble også avsperret og informativ plakat hengt opp.

Last ned flygeblad her:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
7 måneder siden

Bra jobbet Rede 3.  😀  👌 

tiger
tiger
7 måneder siden

på det ene bilde kan man se at dere har puttet et flyveblad i postkassen til noen arabere. Ønsker dere araberes tilsluttning eller var det bare en glipp?

Tom Hauge
Tom Hauge
Svar til  tiger
7 måneder siden

Blir ikke så effektivt om vi skal lese navnene på alle postkassene når vi deler ut et større antall flyveblader. Men i grunn er det bare bra at de rasefremmede vet om vårt nærvær, og sjansen for at en av de griner til media og dermed gir oss masse gratis PR er også stor  😃 

Roger M
Roger M
Svar til  tiger
7 måneder siden

Er faktisk rasefremmede som sympatiserer med nasjonalsosialismen og er motstandere av hvitt folkemord, så det er jo bedre å ha dem på vår side enn å ha dem som fiender. Det samme gjelder hvite nasjonalsosialister, vi kan sympatisere med rasefremmedes kamp mot globalismen og jødisk makt.