Hjem Nyheter Europa Enorm jødestatue brennes i England

Enorm jødestatue brennes i England

4

ENGLAND I helgen holdes den årlige engelske høytid Guy Fawkes Day der man blant annet brenner dukker av den katolske konspiratøren Guy Fawkes. Hvert år brennes i tillegg en avbildning av en kjent person og i år har turen kommet til Hollywood-jøden Harvey Weinstein, som står siktet for en rekke seksualforbrytelser i USA.

Søndag den 5.november feirer engelskmennene Guy Fawkes Day til minne om at katolske konspiratører i år 1605 misslyktes med å sprenge den engelske parlamentsbygningen.

Feiringen består blant annet av at man brenner dukker av Guy Fawke. I byen Edenbridge i Kent velger man i tillegg hvert år å brenne en stor dukke som skal forestille en kjent person. Noen av de som tidligere har blitt brent på bålet er blant annet Donald Trump, Tony Blair, Saddam Hussein, samt den tidligere Fifa-sjef Sepp Blatter.

I år har Edenbridge brannselskap besluttet å brenne en elleve meter høy Harvey Weinstein-dukke. Weinstein ble i begynnelsen av oktober anklagd av tidligere medarbeidere for å ha utsatt dem for seksuelle trakasserier og overgrep. Blant de som anklaget Weinstein finnes blant annet skuespilleren Rose McGowant, samt Ashley Judd.

En talsperson for Edenbridges brannselskap sier i en uttalelse at Weinstein dette året var et selvklart valg. Talsmannen legger til at det ikke er mer enn rettferdig at hans bilde nå får det det fortjener.

Kilde:
Jättelik judestaty bränns på bål

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Artig påfunn. De har ihvertfall valgt et portrett av en som fortjener å bli brent

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Men ble ikke jødene brent i krematoriene i Auschwitz, og asken brukt til gjødsel? Weinstein blir neppe brent men brennemerket er han, sammen med andre av sin stamme, som utnytter shiksas og barn, også jødebarn, i Hollywood. Ve over jødene, denne verdens parasitter og ødeleggere!

Espen
Espen
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

nei , jødene ble ikke brent i krematoriene i Auschwitz , de hadde for liten kapasitet, jødene tilber Baal, med brennoffer, det er det ordet holocoust betyr , man bruker heller ikke aske som gjødsel ,

trackback
7 måneder siden

[…] Enorm jødestatue brennes i England […]