Hjem Nyheter Enorme eksplosjoner i Beirut

Enorme eksplosjoner i Beirut

2

LIBANON To eksplosjoner rystet nylig den libanesiske hovedstaden Beirut. Videoer fra hendelsen viser hvordan en første eksplosjon finner sted og røyk sprer seg, hvoretter en andre eksplosjon bryter ut og sender sjokkbølger over hele byen.

To enorme eksplosjoner rystet den libanesiske hovedstaden Beirut tirsdag kveld. Videoer fra hendelsen viser hvordan den andre eksplosjonen sender sjokkbølger over hele byen.

Årsaken til eksplosjonene er ennå ikke kjent. Det libanesiske nyhetsbyrået National News Agency opplyser at eksplosjonene skjedde i et lager for fyrverkeri, i havneområdet i Beirut. Bygninger så langt som en kilometer unna sies å ha blitt skadet, og det er fremdeles uklart hvor mange som har blitt skadet eller drept som følge av eksplosjonene.

Eksplosjonene har ført til ødeleggelser rundt om i byen, og ifølge opplysninger fra innbyggere i Beirut har løsmasser fra skadede hus blokkert veier og skadde mennesker har hatt vanskeligheter med å komme til sykehus.

Det spekuleres i om eksplosjonen kan være et angrep fra Israel, ettersom Israel har anklaget den antisionistiske militsgruppen Hizbollah for å lagre eksplosiver i området.

Les også:
Antisionister rykket frem i libanesisk valg
Israel angrep tre land i løpet av ett døgn

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
H.L
H.L
2 år siden

Litt av en eksplosjon.

Heimdal
2 år siden

Et lager for «fyrverkeri» ja…til å lage militært fyrverkeri? En rakett er vel en rakett :p Smart å anlegge slike store lagre tett inntil en by da. Denne hendelsen er mikroskopisk i forhold til det som hendte på en havn, midt i en by i Kina for noen år tilbake:
https://www.youtube.com/watch?v=eF-fyn-WfIs