Hjem Nyheter Epstein-koblet britisk prins hånes etter BBC-intervju

Epstein-koblet britisk prins hånes etter BBC-intervju

2

UTENRIKS Prins Andrew forsøkte i helgen å dementere at han har vært innblandet i den nylig avdøde jøden Jeffrey Epsteins sexringvirksomhet.

Prins Andrew og Virginia Giuffre.

Prins Andrew deltok i helgen i et intervju med britiske BBC. Bakgrunnen er at han ville forklare hans kontakter med jøden Jeffrey Espstein, som nylig døde på mystisk vis og som hadde bedrevet en omfattende sexringvirksomhet som mange innflytelsesrike personer har vært innblandet i.

Blant annet har prinsen blitt foreeviggjort på bilde sammen med et av Epsteins ofre, Virginia Giuffre, som hevder at hun ble tvunget til å ha sex gjentatte ganger med Andrew mellom 1999 og 2002.

Prins Andrew sier imidlertid i intervjuet at han ikke kan huske noe som helst av å ha truffet henne. Han mener også at bildet er falskt, hvilket ikke engang FBI er enig med.

Virginia Giuffre har også sagt at prinsen svettet kraftig en kveld da de danset sammen. Han mener dog at han på den tiden led av en sjelden tilstand som gjorde at han ikke kunne svette, hvilket er hvorfor påstanden må være en løgn.

Prins Andrew sier også i klippet ovenfor at han ikke kunne ha hatt sex med Giuffre den natten som hun sier ettersom han på det tidspunktet først var på Pizza Express i den lille byen Woking for å deretter reise hjem – et hendelsesforløp han husker «særdeles klart».

Intervjuet preges av en usikker prins, som har fått enormt mye kritikk fra forskjellige hold som overhode ikke kjøper hans bortforklaringer.

For tre år siden hadde den amerikanske nyhetskanalen ABC News en sak klar til å publiseres om blant annet Epstein, prins Andrew og Clinton-familien, men valgte å ikke publisere den etter press fra blant annet det britiske kongehuset og den jødiske advokaten Alan Dershowitz, som også har vært anklaget for å ha deltatt i sexringen.

Les også:
Jøden Jeffrey Epstein arrestert for sexhandel med mindreårige
FILM: Sannheten om Jeffrey Epstein og Prins Andrew
Red Ice: Spesialrapport om Jeffrey Epsteins død
Jøden Jeffrey Epstein er død – funnet hengt i fengselscellen
Etter Jeffrey Epsteins død – folket tviler på den offisielle dødsårsaken
Wikileaks sprer tv-innslag om #Pizzagate!
#PizzaGate – Hillary og kompani involvert i pedofili-ring?
FILM: Journalist truet på livet etter å ha gransket Clinton og Pizzagate

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anton Ulsberg
Anton Ulsberg
2 år siden

Merkverdig forestilling. Men det er vel ikke et helt ukjent fenomen at personer som har levd et ganske så beskyttet liv gjerne mangler en del selvinnsikt, og da i særdeleshet evnen til å vurdere hvordan man oppfattes utenfor ens eget beskyttede miljø.

For øvrig, uten at jeg ønsker å forhåndsdømme denne «flotte» prinsen, så får jeg assosiasjoner til ett annet intervju hvor en annen kjent kar (en med særlig forkjærlighet for sigarer) heller ikke fremsto spesielt troverdig …

trackback
1 år siden

[…] dødsårsaken Den jødiske millionærpedofile Jeffrey Epstein utpekes som Mossadagent i ny bok Epstein-koblet britisk prins hånes etter BBC-intervju Offentliggjorte dokumenter bekrefter: Bill Clinton var på Epsteins pedofiløy Epsteins advokat og […]