Hjem Nyheter Epsteins advokat og mistenkt pedofil: «Forbudet mot sex med mindreårig – et...

Epsteins advokat og mistenkt pedofil: «Forbudet mot sex med mindreårig – et foreldet konsept»

JØDISK MAKT Allerede i 1997 uttrykte jødisk makt-profilen Alan Dershowitz en interesse over å legalisere den pedofile trafficking-virksomheten han senere skulle forsvare som advokat, og som han nå også anklages for å ha deltatt i.

T.v: Alan Dershowitz. Foto: Sage Ross (CC BY-SA 3.0)

Jøden Alan Dershowitz har gjort seg kjent for å ha kalt jøden Jeffrey Epsteins ofre for «antisemitter», for å forespråke tvangsvaksinering av «vaksinemotstandere» og for å ha kalt de som nevner Epstein og Mossad i samme sammenheng for «paranoide svimlere».

Nordfront har tidligere skrevet om Alan M. Dershowitz som både er lobbyist for jødiskt makt-bevegelser, lærer ved Harvard Law School og Epsteins tidligere advokat.

Han befinner seg for tiden i rampelyset ettersom han er anklaget for å ha voldtatt mindreårige hvite jenter som inngikk i Epsteins «stall».

Både Virginia Robert Giuffe og Sarah Ransome anklager Dershowitz for å ha voldtatt dem da de var tenåringer.

Dershowitz var Epsteins advokat og etter at klienten hans hadde blitt dømt, anmerkte Dershowitz at Epsteins forbrytelser ikke var verre enn å «stjele en bagel» (et jødisk kulturelt bakverk).

Av både hans ord og handlinger, fremgår det klart og tydelig at Dershowitz ikke anser at det er noe feil av en voksen å ha seksuell omgang med barn.

I 1997 skrev han en debattartikkel med tittelen «Forbudet mot sex med mindreårige er et foreldet konsept», der han argumenterer for at 16 år er en aldeles for høy seksuell lavalder og at 14 år virker mer rimelig. Her følger tre utdrag av artikkelen hans:

…Dette leder til det grunnleggende spørsmålet om den fortsatte legitimiteten i forbudet mot «sex med mindreårig» i tider da sex med tenåringer innblandet er så vanlig forekommende, mens tiltale for «sex med minderårig» er så selektivt vekket…

…Det er åpenbart at det må finnes sanksjoner mot sex med veldig unge barn, men det er tvilsomt om slike sanksjoner skal anvendes for tenåringer etter puberteten, ettersom sex er så vanlig i deres aldersgruppe…

…Videre innfinner seg puberteten alt tidligere, særskilt innen visse folkegrupper. Basert på demografiske kriterier burde aldersgrensen for «mindreårig» når det gjelder forbrytelsen «sex med mindreårig» senkes. Det bør helt klart ikke være så høyt som 17 eller 16.

Fornuftige mennesker er kanskje ikke overens hvorvidt det burde være så lavt som 14 eller ikke. Femten virker som et rimelig kompromiss. Kanskje det burde innføres trappesteg under 15 der straffen øker inversivt med offerets alder.

Det kan også finnes konstitutionelle begrensninger for å gjøre aldersgrensen for høy. Høyesterett har i abortkonteksten vist at unge kvinner har reproduksjonsrettigheter ved en viss uspesifisert alder. Det finnes åpenbare forskjeller mellom retten å velge om man skal avslutte en uønsket graviditet og retten å ha sex overhodet.

Det første krever ett tragisk valg mellom to vanskelige konsekvenser for en tenåring, mens den sistnevnte inkluderer det foretrukne valget – i det minste for tenåringer som avstår.

Men Høyesterett erkjenner av en ung kvinnes rett å velge abort – uten innblanding av foreldre eller stat – foreslår en grad av autonomi som ser ut til å rime dårlig med å gjøre det til ett lovbrudd for en voksen å ha sex med en moden samtykkende 16-åring.

Slik kommenterer Renegade Tribune Dershowitzs artikkel:

Det er nesten som om han forsøker å legalisere det som han, Jeffrey, GhislaineLes Wexner og deres jødisk makt-venner hele tiden har drevet på med.

Les også:
Den jødiske millionærpedofile Jeffrey Epstein utpekes som Mossadagent i ny bok
Jøden Jeffrey Epstein arrestert for sexhandel med mindreårige
Red Ice: Spesialrapport om Jeffrey Epsteins død
Epstein-koblet britisk prins hånes etter BBC-intervju
Offentliggjorte dokumenter bekrefter: Bill Clinton var på Epsteins pedofiløy