Hjem Nyheter Epsteins jødiske bordellmamma unngår FBI: «Beskyttes av mektige kontakter i Israel»

Epsteins jødiske bordellmamma unngår FBI: «Beskyttes av mektige kontakter i Israel»

3

JØDER Jødinnen Ghislaine Maxwell ettersøkes av FBI for sin innblanding i jøden Jeffrey Epsteins pedofilvirksomhet. Ifølge anklagen skal hun ha forsynt Epstein med unge jenter, men gjemmer seg nå i Israel hvor hun beskyttes av «mektige kontakter».

Jødene Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell.

Etterforskningen av den pedofile jøden Jeffrey Epstein så ut til å avsløre et stort pedofilnettverk blant verdenseliten da den plutselig fikk en brå slutt da Epstein skal ha klart å ta livet av seg i et av USAs mest bevoktede varetektsfengsler. Mange har stilt spørsmålstegn ved det påståtte selvmordet og pekt på at han sannsynligvis ble drept for at etterforskningen skulle stoppes.

FBI søker dog fortsatt Epsteins tidligere elskerinne, jødinnen Ghislaine Maxwell, som er datteren til den avdøde jødiske gangsteren og mediemogulen Robert Maxwell, født Ján Ludvík Hyman Binyamin Hoch. Epstein og Maxwell skal ha hatt et kjærlighetsforhold på 90-tallet som skal ha gått over i en slags vennskapsrelasjon hvor Maxwell har rekruttert unge jenter som deretter ble tvunget til å ha sex med Epstein og hans mektige venner. Opplysningene kommer fra flere av ofrene til Epsteins pedofilring.

Ifølge avisen Page Six, som virker å ha god peiling på Epstein-affæren, har Ghislaine Maxwell vært vanskelig å lokalisere for FBI, ettersom hun beskyttes av «mektige kontakter» i blant annet Israel, hvor hun ifølge avisen mest sannsynligvis befinner seg. Ifølge avisens kilde beskyttes jødinnen «på grunn av informasjonen hun sitter på om verdens mektigste personer».

– Hun er ikke i USA, hun flytter rundt. Noen ganger er hun i Storbritannia, men for det meste i andre land slik som Israel, hvor hennes mektige kontakter har utstyrt henne med gjemmesteder og beskyttelse, sier kilden.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
2 år siden

Israel, der alle jødiske forbrytere rømmer til når de blir avslørt.

Morten
Morten
Svar til  Espen
2 år siden

Litt som en pirathavn

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Det at jødiske forbrytere, som pedofile, flykter til Israel for å unngå straff etter at de er blitt avslørt er ikke noe nytt. Det har skjedd en rekke ganger, og ja, Israel er litt som en frihavn for jødiske forbrytere. Et annet kjent eksempel er jøden Arie Scher, som fungerte som Israels ambassadør i Rio de Janeiro. Scher drev et pedofilt nettverk og inviterte israelere på turistreiser til ambassadehuset i Rio de Janeiro, for å forgripe seg på små barn. Da det hele ble avslørt flyktet han til Israel for å unngå straff. Han ble senere gitt en ny stilling… Les mer »