Hjem Nyheter Epsteins vakter erkjenner at de har surfet på mobilen og sovet under...

Epsteins vakter erkjenner at de har surfet på mobilen og sovet under vaktskift

1

UTENRIKS Fengselsvaktene som skulle holde styr på pedofile Jeffrey Epstein surfet på mobilen og sov i stedet for å passe jobben.

Fengselsvaktene som skulle vokte den rike barneovergriperen Jeffrey Epstein, afrikanske Tova Noel og Michael Thomas, har erkjent at de sov og surfet på nettet i stedet for å passe arbeidsoppgavene. Dessuten forfalsket de deretter rapporter for å gi inntrykk av at de hadde passet jobben den aktuelle natten i august 2019.

Noen hardere straff ser det dog ikke ut til å bli, etter at begge vaktene har gjort opp med de føderale påtalejuristene. Dette ifølge en melding som kom på fredag.

Den lille straff de ser ut til å få er 100 timers samfunnstjeneste og løslatelse under overvåkning, samt at de har forpliktet seg til å samarbeide med myndighetene som utreder hendelsene rundt Epstein.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arier
Arier
7 måneder siden

De fikk nok betalt for å se den andre vegen for å la den jødiske pedofile overgriperen reise tilbake til Israel. Man må være naiv for å tro at noe sånn kan skje uten at de ansatte har latt seg bestikke/vært med på det.