Hjem Nasjonal kamp Media Er moderne byer med på å ødelegge menn?

Er moderne byer med på å ødelegge menn?

1

SAMFUNN I en video publisert på YouTube-kanalen Morgoth’s Review diskuteres de negative effektene den moderne storbytilværelsen har på unge menn.

Morgoth’s Review er pseudonymet til en britisk nasjonalist som lager interessante videoer om forskjellige politiske og filosofiske emner. I en av hans nyeste videoer diskuterer han storbylivet og stresset som kommer av å leve ekstremt tett opp mot andre mennesker. Denne tilværelsen er ikke naturlig og fører i mange tilfeller til at unge menn ender opp som pasifiserte og feminiserte konsumenter fremfor selvstendige individer.

I videoen trekkes nordmannen Bjørn Andreas Bull-Hansen frem som et moteksempel på det moderne bymennesket. Bull-Hansen er en norsk forfatter, blogger, youtuber og tidligere toppidrettsutøver innen styrkeløft som tilbringer mesteparten av sin tid ute i naturen. Han driver også sin egen YouTube-kanal hvor han lager videoer om blant annet vikingkultur, natur og villmark, overlevelse og maskulinitet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
Heimdal
2 år siden

Kjenner igjen mye i det han beskriver om livet i en by ja, men han mangler litt om årsakene til at det er negativt, det at man ser en utvikling som stadig gjør folk mere fremmed både i forhold til hverandre og omgivelsene rundt en. Konklusjon, ikke all forandring fryder…