Hjem Nyheter Er Sør-Afrika på randen av borgerkrig?

Er Sør-Afrika på randen av borgerkrig?

4

UTENRIKS Utviklingen over de siste dagene tyder på at Sør-Afrika beveger seg mot full borgerkrig.

Minst 72 har blitt drept så langt og mer enn tusen arrestert under opptøyene i Sør-Afrika, ifølge Irishtimes. Opptøyene startet i protest mot fengslingen av den tidligere presidenten Jacob Zuma. Zumas presidentskap var beryktet for korrupsjon og skandale, selv etter Sør-Afrikanske standarder, og etter at han nektet å stå foran en kommisjon som ble opprettet for å etterforske anklager om korrupsjon ble han ilagt rettergangsstraff den 29. juni.

Opptøyene, som ble startet av Zumas støttespillere, har bare økt i intensitet de siste to ukene.

Etterhvert som konflikten har spredd og utviklet seg har den tatt på seg en etnisk og rasemessig karakter, inkludert mellom Sør-Afrikas indiske diaspora og svarte.

Konflikt mellom hvite og svarte har også funnet sted.

Flere steder har regjeringen vært nødt til å sette inn hæren i et forsøk på å gjenopprette lov og orden.

Det er imidlertid tegn på en kollaps av disiplin blant Sør-Afrikansk lovhåndhevelse. Flere steder har politi blitt filmet mens de tar del i plyndringen av butikker.

Det siste døgnet virker det som konflikten har gått inn i en ny fase. Det rapporteres fra KwaZulu-Natal (KZN) i det østlige Sør-Afrika om at Zuluer har begynt å systematisk plyndre jordbruk og gårder med det formål påføre indere og hvite (som er tungt overrepresentert i jordbruket) hungersnød. Hvis dette er sant tyder det på at en rasekrig er i ferd med å bryte ut i Sør-Afrika.

Les også:
Det hvite folkemordet i Sør-Afrika
Massive mordbranner mot hvite i Sør-Afrika
Dagens video: Sør-Afrika i dag
Farmlands: Dokumentar om folkemordet i Sør-Afrika
Sørafrikanske Suidlanders: Forbereder seg på samfunnskollaps og revolusjon
FILM: Den kommende rasekrigen i Sør-Afrika
Sør-Afrika i dag – Norden i morgen!?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
11 måneder siden

Arven etter blodmarxisten og terrorlederen Mandela, som hele vestlige verden hyller som sin «demokratiske forkjemper og borgerhelt». Over 400.000 hvite har blitt massakrert på noen få tiår av svarte kommunist-partitilhengere der nede. Fy faen som sosialistene og liberale papegøyer her til lands drev og propagerte for Mandela og kommunistpartiet hans og det å få nedkjempet de hvite i Sør-Afrika på 90-tallet. På grunnskolen ble vi matet inn som barn med at de hvite sørafrikanerne var slemme rasister av anti-hvite europeerhatende norske rødstrømpete lærerkjerringer.

Robert
Robert
11 måneder siden

Verden står i brann, samfunnet rundt oss kollapser og dette er bare begynnelsen. Løgner på løgner, på løgner. Europa brenner, Amerika brenner, Sør-Afrika brenner. Hva er fellesnevneren? En hvit befolking som blir holdt nede, en hvit befolking som ikke får organisere seg, en hvit befolking som blir hundset, overfalt, ranet, voldtatt og som blir utsatt for psykologisk krigføring fra en fiendtlig regjerning og et fiendtlig mediaestablishment som er kontrollert av mennesker som hater oss og som vil at vi skal utryddes. Vi blir tvunget å bo sammen med mennesker som hater oss, tvunget å dele landoverflate med mennesker som ikke… Les mer »

Haraldsson
Haraldsson
11 måneder siden

Og dette er tilstander naive globalister ønsker å skape i Europa.

H.L
H.L
11 måneder siden

You can take the #### out of the jungle, but you cant take the jungle out of the ####.