Hjem Nyheter Erdogan oppfordrer til erobring av Europa

Erdogan oppfordrer til erobring av Europa

EROBRING Tyrkias president oppfordrer tyrkere i Europa til å formere seg, med sikte på å ta kontroll over Europa i fremtiden.

Under et valgmøte i byen Eskisehir, nordvest i Tyrkia, holdt president Recep Tayyip Erdogan en tale der han oppfordret alle tyrkere i Europa om å skolere seg, skape virksomheter, samt formere seg med den hensikt å ta kontroll over Europa i fremtiden.

– Jeg oppfordrer mine borgere og brødre i Europa: Det stedet dere jobber og bor nå, er deres nye hjemland. Vær engasjerte! Skap flere virksomheter! Send barna deres til bedre skoler! Kjør de beste bilene, og bo i de fineste husene. Ikke få tre, men fem barn! Dere er Europas framtid.

Uttalelsen kommer kort tid etter Tyrkia har truet med å åpne landets grenser til Europa for de millioner av såkalte flyktninger som befinner seg der. Samtidig har Tyrkias utenriksminister, Mevlüt Cavusoglu, advart Europa om at en ny «hellig krig» snart vil bryte ut.

– Nå er valget over i Nederland og man ser på de ulike partiene, er det ingen forskjell mellom sosialdemokratene og fascisten Geert Wilders’ parti. Alle har samme mentalitet. Hvor er de på vei? Hvor fører de Europa? De har påbegynt Europas sammenbrudd. De drar Europa ned i avgrunnen. Hellig krig vil snart utkjempes i Europa.

Tyrkia har også anklaget både Nederland og Tyskland for å være «nazister», samt EU for å ikke følge «flyktning-avtalen» som ble inngått i 2016 mellom EU og Tyrkia.

Kilde:
Erdogan ber tyrkere i Europa få minst fem barn