Hjem Artikler Erna Solberg elsker «pride»

Erna Solberg elsker «pride»

3

HOMOLOBBYEN Erna Solberg kommer ut som pro-LHBT, til absolutt ingens overraskelse.

Foto: Kremlin.ru (CC BY 4.0) via Wikimedia Commons / Ludovic Bertron (CC BY 2.0) via Wikimedia Commons

Vel, det er offisielt. I en kronikk i VG signaliserer Erna Solberg, lederen for vårt lands «konservative» politiske fløy at LHBT-saker ikke lenger er noe som skal debatteres. Jeg er fullt klar over at dette er ment for hennes opplyste kosmopolitiske meningsfeller, ikke oss lavpannede livegne som insisterer på å motsette oss den åpenbare framgangen våre nyliberale overherrer står for, men jeg føler meg pliktig til å kommentere, til tross for min totale uverdighet.

Vi er heldige som bor i et land der de aller fleste kan være den de er uten å leve i frykt, frykt for andres reaksjoner eller straff for å elske den de vil.

Med mindre du er blitt funnet skyldig i å ha begått tankekriminalitet, selvfølgelig. Da er det plutselig fullstendig akseptabelt å bruke alle mulige midler for å forsøke å få deg sparket, trakassere deg på sosiale medier, etc. Men så klart, så lenge du ikke beveger deg utenfor en stadig smalere meningskorridor satt opp av en stadig mer paranoid elite så er du fri til å «være den du er».

Og hvorfor er det slik at «å være den mann er» i dag alltid er ensbetydende med analsex eller å insistere på retten til tilgang til andres barn mens man er kledd opp som en 1800-talls sirkusattraksjon? Hva om å være den jeg er innebærer at jeg ikke vil at mine barn skal gå på samme skole som somaliere og pakistanere?

Og ikke lat som om det er noen fundamental forskjell på mitt eksempel og det du står for. Det nyliberale regimet har selv etablert at det er fullstendig berettiget for staten å innskrenke borgeres selvbestemmelsesrett ved å påtvinge barn ned i barnehagealder LHBT-indoktrinering for å «motvirke implisitte bias». Argumentet gjelder nå simpelthen hvilke grupper som har retten til håndheve statsmakt på sine vegne.

Sammen har vi utviklet et samfunn der respekten for individet, og friheten til å være seg selv, ikke bare møtes med forståelse og inkludering. Vi beskytter også grupper som er utsatt for diskriminering og trakassering gjennom et godt felles lovverk mot diskriminering. Det er en styrke i vårt samfunn at vi også gjennom lovverket tar vare på grupper som ellers kan bli marginalisert.

Og dette vil uten tvil inkludere hvite jenter og kvinner utsatt for seksuell vold og trakassering av menn med innvandrerbakgrunn. Vi har en feministisk regjering som tar kvinners sikkerhet veldig alvorlig, som vi alle vet. Også, la oss huske at trakassering er fullstendig akseptabelt så lenge det utføres av PST (som tydeligvis ikke har noe bedre å foreta seg) og venstreaktivister mot etnisk norsk ungdom som deler edgy memes på Discord.

Unge i dag har helt andre muligheter enn da vi vokste opp. Samtidig opplever mange unge i dag et stort press for å passe inn og tilfredsstille forventninger fra omverden.

Blant disse forventingene om at du skal vise religiøs underkastelse for en konspirasjonsteori om at det tyske folket mellom 1939 og 1945 i en form for massegalskap gasset 6 millioner jøder, hvis levninger nå er sporløst forsvunnet. Dette høres overhode ikke ut som åpenbar grusomhetspropaganda for å rettferdiggjøre historiens mest ødeleggende krig. Også, vennligst still deg til rette som en forsøkskanin for eksperimentell vaksineteknologi rettet mot et virus som er så dødelig at vi er nødt til å nevne det i media 10–20 ganger daglig for at du ikke skal glemme at det eksisterer.

For å skape tryggere rammer for unge, har vi styrket skolehelsetjenesten systematisk over flere år. Vi har også styrket den kommunale helsetjenesten med kommunepsykolog. Men dette er ikke nok. Særlig unge lesbiske, homofile, bifile, transpersoner og andre skeive vet vi opplever ekstra usikkerhet.

Homofile er førsterangs borgere. Oss normale folk er annenrangs borgere. WE. GET. IT. Du behøver ikke å gjenta deg selv.

Derfor vil Høyre styrke en helhetlig seksualitetsundervisning, herunder reproduktiv helse, kjønnsmangfold, LHBT+, kropp og grensesetting. Vi må også sikre at hver skole har kompetanse til møte barn på en måte som gir dem trygghet for egen identitet.

Husker noen andre den tiden da venstrevendte ville kalle deg en galning fordi du hevdet at dette ville bli påtvunget unge via skolesystemet?

Vi vil forsterke arbeidet for likestilling og aksept for alternative livsvalg i minoritetsmiljøer. Vi må også intensivere arbeidet for å avdekke negativ sosial kontroll og sikre varslere og mennesker som har rømt fra sterkt negativ sosial kontroll til en trygg havn.

Frykt ikke, muslimske ungjenter. Tiden nærmer seg da dere vil være frie til å rive av dere hijaben og ta deres rettmessige plass som hjernedøde, konsumeristiske, økonomiske enheter i det nyliberale paradiset. Hvem er klare for lesbiske orgier og å twerke på TikTok?

Noen ser fortsatt på homofili som noe som kan kureres gjennom bønn eller såkalt terapi. Praksisen med å «omvende» lesbiske, homofile, bifile eller transpersoner har ingen støtte i anerkjente medisinske fagmiljøer. Den er en skadelig praksis som kan gi langvarige traumer og psykologisk skade.

Her er litt vitenskapelig data angående homoseksualitet. Du kan tolke resultatene hvordan du vil.

I denne studien fra 2001 viste et utvalg på 942 ikke-kliniske voksne at 46% av homoseksuelle menn rapporterte seksuell mishandling av en homoseksuell natur mens 7% av heteroseksuelle menn rapporterte det samme. For kvinner var tallene 22% for homoseksuelle mot 1% av de heteroseksuelle.

Denne studien fra 2002 fant at både homoseksuelle menn og kvinner langt oftere rapporterte om opplevd mishandling fra foreldre/foresatte sammenlignet med heteroseksuelle.

Denne studien fra 2001 fant at homoseksuelle er overrepresentert når det kommer til en rekke psykiske lidelser, blant annet affektive og avhengighetslidelser. Studien nevner dessuten at aktivistisk press var en signifikant faktor bak APAs (American Psychiatric Association) beslutning om å fjerne homoseksualitet fra listen over mentale lidelser i 1973. Disse funnene har blitt bekreftet av senere og mer omfattende studier i 2008 og
2016.

Vi må ta bort de siste restene forskrifter og regler som peker mot at skeive har dårligere egenskaper enn andre. Derfor vil Høyre sikre trygge blodoverføringer basert på livsstil, ikke legning.

Livsstil og legning er én og samme ting. Prove me wrong.

Vi har kommet et stykke på vei i arbeidet mot hatkriminalitet. I 2020 fikk vi på plass helt nødvendige forbedringer i hatkrimlovverket, og hatkrimgruppen i Oslo Politidistrikt fikk en nasjonal koordinerende rolle. Men vi må ta dette videre. Derfor har Høyre programfestet at vi vil utarbeide en nasjonal handlingsplan mot hatvold, og at alle politidistrikt skal ha god kompetanse på hatkriminalitet.

Så dere har kommet fram til at det ikke lenger er nok å ha damoklessverdet som paragraf 185 i all realitet utgjør dinglende over hodet på normale nordmenn og at det er på tide for en liten gruppe kosmopolitter i Oslo og Bergen å påtvinge den store majoriteten av befolkningen deres kjønnsideologi via hard makt. Betyr det at dere er rede til å innrømme at løftet om liberalismen og demokrati er svindel og løgn og at alle samfunn praktisk sett styres av hyperpolitiske minoriteter?

Fordommer er litt som virus. Vi må kontinuerlig bekjempe dem og ikke være selvtilfreds med det vi har gjennomført, for jobben med å skape trygge og gode barndommer og liv for alle krever at vi gjør jobben kontinuerlig.

Det er uten tvil et tankevirus som løper løpsk blant vår urbane, kosmopolitiske nyliberale eliter, men jeg tror det har mer å gjøre med ekstrem mani og narsissisme å gjøre.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Andreas
Andreas
Svar til  russleman
11 måneder siden

Det er helt korrekt det du skriver her. Konservative vil i beste fall bare senke farten mot avgrunnen kontra der de venstreradikale vil ha full gass. De er to sider av samme mynt, dessverre.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
11 måneder siden

Vi lever under et jødiskinspirert,feministisk diktatur her i landet, som ikke lenger er opptatt av det norske folk ve og vel i tradisjonell betydning, noe vi skulle forvente av en «konservativ» regjering. Stort sett, på tvers av politiske «skillelinjer», er norske politiker enige om å liberalisere og «inkludere» alt og alle, BORTSETT fra de som «hater», dvs tradisjonalister/nasjonalister, som ønsker å bevare naturlige ordninger(logos). Dypt i den nordiske folkesjelen hviler allikevel er sterk sans for natur og orden, og dersom den får vekstvilkår vil denne modernistiske sinnsforvirringen, som også er satanisk, forvitre og dø. Men det krever innsats og langsiktig… Les mer »