Hjem Nyheter Norge Ervin Kohn gir regler for debatt, men bryter selv mot samtlige regler

Ervin Kohn gir regler for debatt, men bryter selv mot samtlige regler

14

CHUTZPAH Ervin Kohn oppfordrer til «disiplinert konflikt» og gir regler for hvordan andre skal debattere, men selv bryter han mot samtlige.

Ervin Kohn

Jødiske Ervin Kohn, forstander i Det mosaiske trossamfunn og nestleder i Antirasistisk senter, fikk nylig et leserinnlegg publisert i Aftenposten hvor han forsøker å oppfordre leserne til å se på konflikter som noe positivt, så lenge de er «disiplinerte».

I artikkelen presenterer Kohn tre «kjøreregler for konflikter», som han oppfordrer leserne til å følge – men som han selv aldri følger. Frihetskamp vil nedenfor presentere de såkalte reglene, og gi eksempler på når Kohn selv har brutt mot dem.

Den første regelen er et forbud mot personangrep. 

Kohn og hans kumpaner diskuterer ALDRI hva Motstandsbevegelsen står for, men benytter konsekvent stråmann-argumentasjon, personangrep og demonisering.

Den andre regelen er et forbud mot karakterisering, det vil si å kalle motparten for «idiot» eller «kunnskapsløs». 

Ervin Kohn har gjentatte ganger omtalt kritikere av jødisk makt og terrorstaten Israel som antisemitter. Videre har han uttalt at antisemittisme er en smittsom sykdom som må bekjempes.

Kohn (og Antirasistisk senter) omtaler konsekvent nasjonalsosialister med skjellsordet «nazister», og Motstandsbevegelsen omtales som hatefull, rasistisk og fremmedfiendtlig. Nasjonalister generelt omtales ofte som potensielle terrorister.

Den tredje regelen er et forbud mot å sette opp stråmenn, det vil si å hevde at noen har sagt noe eller står for noe, som motparten aldri har sagt eller stått for.

Noe Kohn og kompani konsekvent gjør. De diskuterer aldri Motstandsbevegelsens politikk og faktiske virksomhet, men snarere baserer all sin kritikk på løgnaktive stråmenn de selv har diktet opp.

Ervin Kohn og Rune Berglund Steen påstod i forkant av den tiltenkte demonstrasjonen i Fredrikstad ifjor at Motstandsbevegelsen ønsket å forfølge homoseksuelle og myrde LHBT-aktivister.

At Motstandsbevegelsen påpeker den jødiske koblingen til homolobbyen, mente de ville føre til et nytt «holocaust». Videre påstod de også at Motstandsbevegelsen var en paramilitær organisasjon, som benyttet både vold og terror.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
14 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
peckerwood
peckerwood
3 år siden

rart dette svinet ikke er utvist fra norge for livstid enda,men hans tid i norge går vell mot slutten når folk får opp øya for hvilke krefter som står bak zog

Helene
Helene
Svar til  peckerwood
3 år siden

Du er fake. Fakers skal alltid kommentere under bra artikler. Nasjonalsosialister kan språket sitt. Eller er du 10 år?

Anonymsurfer
Anonymsurfer
3 år siden

§2

This Goyim Know!
This Goyim Know!
3 år siden
This Goyim Know!
This Goyim Know!
3 år siden

Jødens frekkhet eier ingen grenser. Arrogant forsøker jøden å belære oss nordmenn hva vi skal mene og hvordan vi skal opptre.

Ut av vårt land din norskfiendtlige fjott!

Rogaland
Rogaland
3 år siden

Ervin Kohn, folkefiende nr 1

Arni
Arni
3 år siden

Har ikke jödesjefen råd til å få fjernet de heslige vortene han har i fjeset sitt?

Helene
Helene
Svar til  Arni
3 år siden

Barnslig.

Torskmednugatti
Torskmednugatti
3 år siden

Norges eksemplar av Soros.. Shlomo-lobbyist som forteller andre hva dem skal gjøre og ikke gjøre, Hva Norge skal være og ikke være, hva andre skal mene og ikke mene til hans egen sholomolobbyistiske fordel så klart. En gigantisk flott som må fjernes der den har satt seg godt fast .

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
3 år siden

Det er heldigvis stadig flere som gjennomskuer denne lømmelen for det han er, men det innser han neppe selv. Jeg tar for gitt at hans utspill vil nå stadig nye komiske høyder etter hvert som han begynner å ane at spillets regler er endret – litt slik som et barn i trassalder. Til forargelse for noen, til glede for andre. Jeg regner med at Frihetskamps sjefredaktør tilhører sistnevnte 🙂

Helene
Helene
Svar til  Jarl Stoltz
3 år siden

Jeg tror det er ganske få som leser greiene hans.

Helene
Helene
Svar til  Helene
3 år siden

Kohns, altså 🙂

STN
STN
3 år siden

Jødeparagrafen skal tilbake en dag!!! Og alle som ikke hører hjemme her skal VEKK!!!

Helene
Helene
3 år siden

Med mindre Kohn med disse nye reglene faktisk har tenkt å gjøre ord til handling og lagt sine gamle vaner bak seg (noe jeg har mine tvil om), fremstår han bare som et prakteksemplar av en hykler.