Hjem Nyheter Norge Ervin Kohn: – Slakteloven er antisemittisk

Ervin Kohn: – Slakteloven er antisemittisk

KOSHER Jøden Ervin Kohn går ut i media og kritiserer forslaget om et forbud mot importert kjøtt som er slaktet uten bedøvelse, såkalt kosherslakt.

Ervin Kohn til høyre, forstander i Det mosaiske trossamfunn og nestleder i Antirasistisk senter.

Det var Dyrebeskyttelsen i Norge som nylig gikk ut med et forslag om forbud mot import av kjøtt som er slaktet uten bedøvelse. Et slikt forbud vil stanse all import av både halalkjøtt og kosherkjøtt, dvs. kjøtt slaktet etter henholdsvis islamske og jødiske metoder hvor det ikke brukes bedøvelse, hvilket er grunnen til at metoden kritiseres av mange for å være unødvendig smertefull for dyret

Etter forslaget gikk jøden Ervin Kohn, forstander i Det mosaiske trossamfunn og nestleder i Antirasistisk senter, ut i avisen Vårt Land hvor han mener et eventuelt forbud ville være et brudd på menneskerettighetene.

– Slakteloven er antisemittisk som den er. Dersom Norge forbyr import av kosherkjøtt, er det et brudd på menneskerettighetene, sier Kohn til Vårt Land.

Kohn krever videre at jøder og muslimer burde få særbehandling av norske myndigheter:

– Har de tenkt å ha en spesiell type merking av jaktkjøtt? Norske myndigheter burde gjøre et lignende, kulturelt unntak for jøder og muslimer, sier Kohn.

Se video om kosherslakt nedenfor (advarer mot sterke scener):

Les også:
Nasjonalsosialistene innfører dyrebeskyttelseslover i Tyskland
Barneskole i Drammen tilbyr kun halalmat til elevene
Jøder raser over nytt lovforslag mot omskjæring
Omskjæring øker risiko for autisme med nesten 50 prosent
Jødiske ledere avla Siv Jensen besøk
Siv Jensen og FRP vil videreføre støtten til Antirasistisk Senter