Hjem Nyheter Norge Ervin Kohn: – Slakteloven er antisemittisk

Ervin Kohn: – Slakteloven er antisemittisk

25

KOSHER Jøden Ervin Kohn går ut i media og kritiserer forslaget om et forbud mot importert kjøtt som er slaktet uten bedøvelse, såkalt kosherslakt.

Ervin Kohn til høyre, forstander i Det mosaiske trossamfunn og nestleder i Antirasistisk senter.

Det var Dyrebeskyttelsen i Norge som nylig gikk ut med et forslag om forbud mot import av kjøtt som er slaktet uten bedøvelse. Et slikt forbud vil stanse all import av både halalkjøtt og kosherkjøtt, dvs. kjøtt slaktet etter henholdsvis islamske og jødiske metoder hvor det ikke brukes bedøvelse, hvilket er grunnen til at metoden kritiseres av mange for å være unødvendig smertefull for dyret

Etter forslaget gikk jøden Ervin Kohn, forstander i Det mosaiske trossamfunn og nestleder i Antirasistisk senter, ut i avisen Vårt Land hvor han mener et eventuelt forbud ville være et brudd på menneskerettighetene.

– Slakteloven er antisemittisk som den er. Dersom Norge forbyr import av kosherkjøtt, er det et brudd på menneskerettighetene, sier Kohn til Vårt Land.

Kohn krever videre at jøder og muslimer burde få særbehandling av norske myndigheter:

– Har de tenkt å ha en spesiell type merking av jaktkjøtt? Norske myndigheter burde gjøre et lignende, kulturelt unntak for jøder og muslimer, sier Kohn.

Se video om kosherslakt nedenfor (advarer mot sterke scener):

Les også:
Nasjonalsosialistene innfører dyrebeskyttelseslover i Tyskland
Barneskole i Drammen tilbyr kun halalmat til elevene
Jøder raser over nytt lovforslag mot omskjæring
Omskjæring øker risiko for autisme med nesten 50 prosent
Jødiske ledere avla Siv Jensen besøk
Siv Jensen og FRP vil videreføre støtten til Antirasistisk Senter

25
Delta i debatten

avatar
14 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
Dr.PhilJudasGarSvikerNS14Roy VeyRonny Bårdsen Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Tom

Jeg har sett mye sykt men som en som person som har vokst opp med dyr og er utrolig glad i dyr gjør den filmen meg utrolig forbanna. Lenge leve antisemittismen

Jen Erik
Jen Erik

Herregud Tom!

Antismittismen sendte mennesker inn i ovner, det fikk dem flådd, det gasset dem ihjel og torturerte dem. Derimot griner du ei elv når noen dyr blir slakta på ei litt annen måte enn det som er normalt. Skjerp deg!

Johan G
Johan G

Du tror på de løgner som er fremsatt av krigens vinnere. Du burde sette deg inn i anklagene fra et objektivt hold, før du tar til deg ting som sannhet. Det krever muligens noe tid og intelligens, men tar man kun til seg ting som blir sagt av en part, helt ukritisk, og uten selv å satt seg inn i saken, så burde man heller holde kjeft.

Det er som kjent krigens vinnere som skriver historien. Du har festet din tillit til disse, garantert uten det minste spørsmål.

Begynn her du: https://www.nordenstil.no/revisionism/

Martin
Martin

Semittene sendte tyskere og europeere i gulag. De samme semittene erklærte krig mot Tyskland i 1933 og brukte media til å starte broder-krig i Europa, hvor de fleste som døde var europeere. Men du har bare hørt om lidelsen til jøder, har du ikke?? Du vet ikke en dritt om verken nasjonalsosialismen eller andre verdenskrig. Gå å gjør research, (om ikke (((internettsensuren))) hindrer deg) og kom tilbake når du har hørt begge versjoner. Jeg synes alltid det er trist å se folk som kommer hit å serverer det de har blitt mata med gjennom morsmelka fra fødselen av. Husker jeg… Les mer »

Espen
Espen

De er som papegøyer, de repeterer kun det de har hørt

JudasGarSviker
JudasGarSviker

Ikke si at du fortsatt tror på det eventyret?

Vibecke
Vibecke

Helt enig Tom!

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst

kosher=satanistisk

Jan Erik
Jan Erik

Nazisme=folkemord

Johan G
Johan G
Espen
Espen

Tror heller du bør bekymre deg for det folkemord som hvite utsettes for idag, via masseinnvandringen til hvite nasjoner, i regi av den jødiske elite, enn et påstått folkemord for mange år siden. Folkemord pr.definisjon: Folkemord defineres i FNs konvensjon av 9. desember 1948 om forhindring og avstraffelse av forbrytelsen folkemord (folkemordkonvensjonen) som «en hvilken som helst av de følgende handlinger som er begått i den hensikt å ødelegge helt, eller delvis, en nasjonal, etnisk, rasemessig eller religiøs gruppe som sådan: – å drepe medlemmer av gruppen; – å forårsake alvorlig legemlig eller sjelelig skade på medlemmer av gruppen; –… Les mer »

Kai
Kai

Syke syke jævler! Hva faen kan få et menneske til å synes slike metoder er ok? Ondskap! Kast Kohn UT AV NORGE! Og hele forsamlingen hans. Innfør paragraf 2 igjen!

Jan Erik
Jan Erik

Åja, men da bør du tenke på deg selv Kai. Du er nazi og og nazismen behandlet mennesker enda verre enn dette, tenk på deg sjæl!

Johan G
Johan G

Nå er det vel dyr det er snakk om i denne artikkelen Jan Erik? Og nei, nasjonalsosialister er langt mer humane og gode, det både ovenfor mennesker og dyr. Men nasjonalsosialister finner seg dog ikke i overtramp mot eget folk.

Det var faktisk nasjonalsosialister som innførte de første dyrevernslover:
https://www.frihetskamp.net/nasjonalsosialistene-innforer-dyrebeskyttelseslover-i-tyskland/

Johan G
Johan G

Skulle bare mangle at slik dyremishandling ble forbudt i Norge. Slik ondskap hører ikke hjemme hos det nordiske folk.

Martin
Martin

Kohn er Norges jødiske agent. Man kan se i enhver nasjon jøden har lagt edderkoppnettet sitt at de har en (((flere))) som hugger imot det som er sunt og naturlig for den opprinnelige befolkningen.
Kohn burde dømmes for drapsforsøk på det nordiske folk når makten havner i rette hender. Det samme gjelder alle andre som jobber målrettet for folkemord på et folkeslag.

Haraldsson
Haraldsson

«Ervin Kohn til høyre» haha

Haraldsson
Haraldsson

Er Kohn istand til å pine dyr, så er han istand til mye ondt.

Martin
Martin

Måten jøder og muslimer behandler dyr gjenspeiler deres mangel på empati.
Et folk som behandler dyr på en human måte, utstråler guddommelig godhet. NS-Tyskland er et strålende eksempel på det sistnevnte.

Et sitat fra Hermann Göring gikk nogenlunde slik hvis jeg ikke tar helt feil:
«Et folk som innfører lover som respekterer og verdsetter dyr, viser også deres unike evne til å respektere og verdsette andre folk»

Inge
Inge

Forbanna fjott. Det er da ingen menneskerett å pine dyr på denne måten!

Ronny Bårdsen
Ronny Bårdsen
Roy Vey
Roy Vey

Han gjør seg populær, denne jøden.
Bra deres ondskap kommer frem i lyset!

NS14
NS14

Paragraf 2 NÅ!

Dr.Phil
Dr.Phil

Utsette dyr for unødig smerte (kosherslakt), kutte forhuden på spedbarn og suge den for blod (Metzitzah b`peh), og ikke minst presse på for et folkeutbytte på det norske folk (Kalergi planen)… er det mer ondskap enn dette som Kohn så gjerne skulle ønske ble oppfylt?

https://youtu.be/y0hE3kcrX04

trackback

[…] også: Ervin Kohn: – Slakteloven er antisemittisk Norge dobler importen av halal- og kosherslaktet kjøtt Nasjonalsosialistene innfører […]