Hjem Nyheter Norge Ervin Kohn vil innføre diktatur i demokratiets navn – SV henger seg...

Ervin Kohn vil innføre diktatur i demokratiets navn – SV henger seg på

JØDESPØRSMÅLET Jøden Ervin Kohn har nok en gang dratt igang en kampanje hvor han hisser opp til et forbud mot politisk opposisjon i Norge. SV har hengt seg på, og er nå i ferd med å formulere et forslag som vil bli lagt frem for Stortinget om kort tid.

Meme. Freddy André Øvstegård til venstre og Ervin Kohn til høyre.

Med den samme gamle skremselspropagandaen fortsetter jøden Ervin Kohn, leder av det jødiske trossamfunn og nestleder i Antirasistisk senter, å hisse opp til et forbud mot hva han selv kaller «rasistiske og nazistiske organisasjoner». Med seg på laget har han fått stortingsrepresentant for SV, Freddy André Øvstegård, som ser ut til å ha en slags personlig vendetta mot Den nordiske motstandsbevegelsen.

Øvstegård vil på vegne av partiet SV fremme et forslag for Stortingen som vil åpne opp for videre kriminalisering og forbud mot politisk opposisjon.

– Forbud er kontroversielt, men vi mener det er nødvendig med et lovverk som forbyr nazistiske organisasjoner som trener på voldsbruk og fremmer voldsutøvelse, sier Freddy André Øvstegård, stortingsrepresentant fra SV.

– Med utsagn som «trener til voldsbruk og fremmer voldsutøvelse» forsøker Øvstegård her å vri på sannheten for å kunne male et bilde av at Motstandsbevegelsen skulle være en farlig organisasjon, for således bruke dette som en unnskyldning for sitt ønske om å forby politisk opposisjon i Norge. Hva Øvstegård dog ikke forteller er at det trenes til selvforsvar (!) ettersom Motstandsbevegelsen er spesielt utsatt for voldelige angrep fra venstresiden, og at en eventuell voldsutøvelse isåfall skyldes det at Motstandsbevegelsen blir tvunget til å kontre angrep fra venstresiden, og altså ikke omvendt, forteller Tommy Olsen, sjef over den norske grenen av Den nordiske motstandsbevegelsen.

Jøden Ervin Kohn har lenge drevet lobbyvirksomhet for å forby politisk opposisjon i Norge, og da spesielt enhver gruppe som skulle rette kritikk mot fiendtlig jødisk virksomhet i landet. Etter en enkeltepisode i Tyskland hvor en mann skjøt mot en synagoge forsøker Kohn å slå politisk mynt på hendelsen ved å nok en gang mane til forbud mot all «høyreekstremisme» og «antisemittisme».

Les også: Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid.

Med ingen grenser for frekkhet bruker jøden Ervin Kohn ord som «beskytte demokratiet» når han taler for det å innføre diktatur i Norge og da frata politisk opposisjonelle retten til ytringsfrihet, møterett og demonstrasjonsrett i eget land.

Kohn ønsker et forbud for å blant annet kunne gi politiet hjemmel til å stanse politiske demonstrasjoner og peker da til Den nordiske motstandsbevegelsens demonstrasjon i Kristiansand, år 2017. En demonstrasjon som først var tiltenkt å holdes i Fredrikstad, men som senere ble flyttet til Kristiansand ettersom politiet forbød demonstrasjon i Fredikstad i frykt for voldelige motdemonstranter.

Arshad Jamil fra Muslimsk Dialognettverk (MDN) støtter også jøden Kohn i sitt forslag om kriminalisering av «rasisme og hat».

– Jeg støtter Ervin Kohn når det gjelder å forby organisasjoner som er med på å bygge opp et destruktivt samfunn. Det er grense for når ytringsfrihet går over til å bli hatytring, og vi må få klarhet i hvor grensa går, sier Jamil til Vårt Land.

Et forbud mot organisasjoner som sprer «hat og konspirasjoner og oppfordrer til vold» kan vise seg å være nødvendig, mener han.

Tommy Olsen forklarer overfor Frihetskamp at globalistene har kriminalisert kritikk mot globalisme og kulturmarxisme ved at de har innført den orwellske loven mot «hatkriminalitet». Som følge av dette er det også mange som ikke tør å stå frem og si seg uenige i globalistenes politikk.

– Hat, det vil si kritikk og uenigheter, er allerede kriminalisert og stigmatisert som følge av deres tankegods og virke. Den orwellske loven «hatkriminalitet» brukes flittig, og utelukkende, mot deres politiske meningsmotstandere, det vil si de som måtte våge å rette kritikk mot deres politikk og virksomheter. Når nasjonalsinnede benytter seg av sin menneskerett ved å ytre sine meninger, det være seg i det offentlige, eller på sosiale medier, ropes det i kor om «hatkriminalitet» hvorpå politiske meningsmotstandere sendes på tiltalebenken i deres rettssal for der å motta en straff. De har skapt et diktatur, og er frekke nok til å titulere seg selv som «beskyttere av demokratiet», sier Tommy Olsen.

Les mer:
(((Antirasistisk senter))) tar til orde for å forby Motstandsbevegelsen
Gruppetenkning forårsaker rasisme, mener jødiske Ervin Kohn
Ervin Kohn: – Slakteloven er antisemittisk
Ervin Kohn gir regler for debatt, men bryter selv mot samtlige regler
Vil at forbud av Motstandsbevegelsen skal bli fanesak for SV
Ytringsfrihetshatere spyr ut løgn og hets i fiendemedia
SV-politiker griner ut i media – anmeldelse av Motstandsbevegelsen henlagt