Hjem Nyheter Norge Ervin Kohn vil innføre diktatur i demokratiets navn – SV henger seg...

Ervin Kohn vil innføre diktatur i demokratiets navn – SV henger seg på

33

JØDESPØRSMÅLET Jøden Ervin Kohn har nok en gang dratt igang en kampanje hvor han hisser opp til et forbud mot politisk opposisjon i Norge. SV har hengt seg på, og er nå i ferd med å formulere et forslag som vil bli lagt frem for Stortinget om kort tid.

Meme. Freddy André Øvstegård til venstre og Ervin Kohn til høyre.

Med den samme gamle skremselspropagandaen fortsetter jøden Ervin Kohn, leder av det jødiske trossamfunn og nestleder i Antirasistisk senter, å hisse opp til et forbud mot hva han selv kaller «rasistiske og nazistiske organisasjoner». Med seg på laget har han fått stortingsrepresentant for SV, Freddy André Øvstegård, som ser ut til å ha en slags personlig vendetta mot Den nordiske motstandsbevegelsen.

Øvstegård vil på vegne av partiet SV fremme et forslag for Stortingen som vil åpne opp for videre kriminalisering og forbud mot politisk opposisjon.

– Forbud er kontroversielt, men vi mener det er nødvendig med et lovverk som forbyr nazistiske organisasjoner som trener på voldsbruk og fremmer voldsutøvelse, sier Freddy André Øvstegård, stortingsrepresentant fra SV.

– Med utsagn som «trener til voldsbruk og fremmer voldsutøvelse» forsøker Øvstegård her å vri på sannheten for å kunne male et bilde av at Motstandsbevegelsen skulle være en farlig organisasjon, for således bruke dette som en unnskyldning for sitt ønske om å forby politisk opposisjon i Norge. Hva Øvstegård dog ikke forteller er at det trenes til selvforsvar (!) ettersom Motstandsbevegelsen er spesielt utsatt for voldelige angrep fra venstresiden, og at en eventuell voldsutøvelse isåfall skyldes det at Motstandsbevegelsen blir tvunget til å kontre angrep fra venstresiden, og altså ikke omvendt, forteller Tommy Olsen, sjef over den norske grenen av Den nordiske motstandsbevegelsen.

Jøden Ervin Kohn har lenge drevet lobbyvirksomhet for å forby politisk opposisjon i Norge, og da spesielt enhver gruppe som skulle rette kritikk mot fiendtlig jødisk virksomhet i landet. Etter en enkeltepisode i Tyskland hvor en mann skjøt mot en synagoge forsøker Kohn å slå politisk mynt på hendelsen ved å nok en gang mane til forbud mot all «høyreekstremisme» og «antisemittisme».

Les også: Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid.

Med ingen grenser for frekkhet bruker jøden Ervin Kohn ord som «beskytte demokratiet» når han taler for det å innføre diktatur i Norge og da frata politisk opposisjonelle retten til ytringsfrihet, møterett og demonstrasjonsrett i eget land.

Kohn ønsker et forbud for å blant annet kunne gi politiet hjemmel til å stanse politiske demonstrasjoner og peker da til Den nordiske motstandsbevegelsens demonstrasjon i Kristiansand, år 2017. En demonstrasjon som først var tiltenkt å holdes i Fredrikstad, men som senere ble flyttet til Kristiansand ettersom politiet forbød demonstrasjon i Fredikstad i frykt for voldelige motdemonstranter.

Arshad Jamil fra Muslimsk Dialognettverk (MDN) støtter også jøden Kohn i sitt forslag om kriminalisering av «rasisme og hat».

– Jeg støtter Ervin Kohn når det gjelder å forby organisasjoner som er med på å bygge opp et destruktivt samfunn. Det er grense for når ytringsfrihet går over til å bli hatytring, og vi må få klarhet i hvor grensa går, sier Jamil til Vårt Land.

Et forbud mot organisasjoner som sprer «hat og konspirasjoner og oppfordrer til vold» kan vise seg å være nødvendig, mener han.

Tommy Olsen forklarer overfor Frihetskamp at globalistene har kriminalisert kritikk mot globalisme og kulturmarxisme ved at de har innført den orwellske loven mot «hatkriminalitet». Som følge av dette er det også mange som ikke tør å stå frem og si seg uenige i globalistenes politikk.

– Hat, det vil si kritikk og uenigheter, er allerede kriminalisert og stigmatisert som følge av deres tankegods og virke. Den orwellske loven «hatkriminalitet» brukes flittig, og utelukkende, mot deres politiske meningsmotstandere, det vil si de som måtte våge å rette kritikk mot deres politikk og virksomheter. Når nasjonalsinnede benytter seg av sin menneskerett ved å ytre sine meninger, det være seg i det offentlige, eller på sosiale medier, ropes det i kor om «hatkriminalitet» hvorpå politiske meningsmotstandere sendes på tiltalebenken i deres rettssal for der å motta en straff. De har skapt et diktatur, og er frekke nok til å titulere seg selv som «beskyttere av demokratiet», sier Tommy Olsen.

Les mer:
(((Antirasistisk senter))) tar til orde for å forby Motstandsbevegelsen
Gruppetenkning forårsaker rasisme, mener jødiske Ervin Kohn
Ervin Kohn: – Slakteloven er antisemittisk
Ervin Kohn gir regler for debatt, men bryter selv mot samtlige regler
Vil at forbud av Motstandsbevegelsen skal bli fanesak for SV
Ytringsfrihetshatere spyr ut løgn og hets i fiendemedia
SV-politiker griner ut i media – anmeldelse av Motstandsbevegelsen henlagt

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
33 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Rabbi Kohn illustrerer på overbevisende måte hva som fikk grunnlovsfedrene til å vedta §2, der det bl.a. het «Jøder ere fremdeles udelukkede fra Adgang til Riget.» Dessverre lyktes det jødevennene å få opphevet forbudet i 1851, men paragrafen ble gjeninnført av regjeringen Quisling i 1943, for igjen å bli fjernet da krigen var slutt. At jøden Kohn er imot nasjonalistiske organisasjoner er ikke underlig; han slåss jo mot «rasisme og antisemittisme», men de villige goyim som gjør grovarbeidet er verre, som feks SV og alle jødevenner ellers. Som det er rikelig av, dessverre.

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Ikke overraskende at dem kjører på sånn mot oss, vi er tross alt den sanne opposisjonen mot det dem ønsker.

Marius
Marius
Svar til  Kim Larsen
3 år siden

Det er nettopp det (((de))) vet, men som de samtidig vet at de ikke må meddele folket. Hva hadde skjedd Om sannheten kom for en dag, mon tro?
Svaret er at folket hadde veltet dette perverse systemet vi nå lider under.

Roar
Roar
3 år siden

Det var nok med god grunn vi hadde paragraf 2 i Grunnloven før, og at jødene har blitt utvist fra nasjon etter nasjon i hele deres historie. Det har kanskje litt med dem selv å gjøre og de virksomheter de bedriver ovenfor andre folk, i deres nasjoner.

Marius
Marius
Svar til  Roar
3 år siden

Det er alle andre som er slemme, må vite..

Steinar
Steinar
3 år siden

Dette er anti-hvite Ervin Kohn og hans agenda: https://www.bitchute.com/video/FNwhKoZVPqvD/

I spissen for masseinnvandring og folkeutbytte.

Steinar
Steinar
Svar til  Steinar
3 år siden

Og den røde tråden går igjen og igjen fra nasjon til nasjon:
https://www.bitchute.com/video/duVnPTBpFRd1/

https://www.bitchute.com/video/mJcNezWbZxPP/

Hanne
Hanne
3 år siden

To folkeforrædere i samme bilde.
Dette er galskap!

Steinar
Steinar
Svar til  Hanne
3 år siden

Ervin Kohn er jøde og bedriver virksomheter som er til jødenes interesse. Han er ikke av vårt folk og derfor ingen folkeforræder, men en fiende av vårt folk.

Hanne
Hanne
Svar til  Steinar
3 år siden

Sant.

Hanne
Hanne
Svar til  Steinar
3 år siden

Du har selvføgelig helt rett, Steinar. Var litt for kjapp til å trykke send før jeg fikk tenkt over kommentaren. Takk for rettelse.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
3 år siden

Kohn burde sparkes på hodet og ræva ut av Norge. Hans fiendtlighet til det norske folk er provoserende.

Anita
Anita
3 år siden

En ufyselig mann. Fysj!

Morten
Morten
3 år siden

Med jødiske ledere som Ervin Kohn så er det ikke et fnugg rart at jøder blir mislikt

Espen
Espen
3 år siden

«De har skapt et diktatur, og er frekke nok til å titulere seg selv som «beskyttere av demokratiet»»

Faen så sant.

N.S
N.S
3 år siden
MaximillianStorm
MaximillianStorm
3 år siden

Nok en gang prøver opposisjonen å spre skremselspropaganda.

Torleif Dahl
3 år siden

Jødeproblemet var en konspirasjonsteori, mener jeg noen sa. Og jeg kan vel trygt spå at mange av de samme kommer til å fortsette å bevare hodet i sanden og stå på sitt, selv etter stadige utspill som dette. Alle andre, de normalt oppegående med fungerende kognitive evner, bør vel nå ha skjønt tegningen.

Marius
Marius
Svar til  Torleif Dahl
3 år siden

Helt riktig. Som en klok mann sa en gang i tiden: «hva var det jeg sa?»

Marius
Marius
3 år siden

Ervin Kohn – en arrogant løgner av de sjeldne.

Hanne
Hanne
Svar til  Marius
3 år siden

Han burde gjøre noe som det ikke egner å skrive. ?

Monicka
Monicka
3 år siden

Blir kvalm bare av å se på det stygge trynet hans

David T
David T
3 år siden

Litt av en frekkhet å komme til Norge og kreve diktatur, og attpåtil kalle seg beskytter av demokratiet. Minner litt om jøden George Soros som kaller seg filantrop og aktivt arbeider for å utslette den hvite rase med masseinnvandring og raseblandingspropaganda.

Trubaduren
Trubaduren
3 år siden

Det folkeslaget der gir seg aldri, de prøver seg hele tiden. Deres hat går så dypt mot andre mennesker og da spesielt rettet mot det nordiske folk. De «reneste» av europeerne er og har alltid vært deres fiende nr.1 og har vært det i noen tusen år. Kastet ut av over flere hundre land og blitt avslørt gang på gang men de sniker seg alltid inn i samfunnet igjen på en eller annen måte gjennom ondskap i en eller annen form. Men folk flest glemmer alltid, med god hjelp så klart av de prostituerte, de svakeste i samfunnet som setter… Les mer »

H.L
H.L
Svar til  Trubaduren
3 år siden

Eksakt!

H.L
H.L
3 år siden

Du vet du lever i et bakvendtland:
– Når trene til selvforsvar omtales som trene til voldsbruk.
– Når selvforsvar mot angripende venstreekstremister omtales som voldsforherligelse.
– Når en fredelig politisk aksjon omtales som truende.
– Når kjærlighet til sitt folk omtales som hat mot andre.
– Når en person som ikke ønsker et folkeutbytte blir omtalt som rasist og ekstremist.
– Og når bekjempelse av politisk opposisjon og ytringsfrihet omtales som demokratiske verdier.

Grim
Grim
3 år siden

Erkebiskopjøden som vil styrte hele norden og gjøre folket til sine konformistiske slaver

Anton Ulsberg
Anton Ulsberg
3 år siden

Det var visst ikke så viktig med ytringsfrihet likevel … denne tweeten sett opp mot det som fremkommer i artikkelen sier det meste om denne klovnen: https://twitter.com/Ervin01/status/976001787328126976

Richard
3 år siden

Det er ikke første gang dem prøver på dette og neppe siste. Bemerk at vi i Norge har hatt et 20-tall drap eller forsøk på drap fra rasefremmede dem siste ti årene alene men allikevel så blir det ikke iverksatt noen tiltak med nye lovverk og opprydding i miljøer. Skjer det en eneste episode fra noen systemet kan knytte opp mot nasjonalistene derimot så er det, all-in med en gang. Slik fungerer det i land der globalisme gjennomsyrer politikken.

Stian
Stian
Svar til  Richard
3 år siden

Eksakt.

trackback
2 år siden

[…] World Jewish Congress: – Forby Motstandsbevegelsen og slå hardt ned på deres demonstrasjoner! Ervin Kohn vil innføre diktatur i demokratiets navn – SV henger seg på Vil at forbud av Motstandsbevegelsen skal bli fanesak for […]

trackback
7 måneder siden

[…] Les også:Dagens video: The history of ADLSystemgransker om politisk sensur – hvem står bak?Lekkede e-poster indikerer at jødiske ADL planlegger å kontrollere opposisjonen mot IsraelADL stolte over sin styring av Facebook og Twitter – og av valgetGoogle bruker ADL for å sensurere YouTubeADL bak Youtubes nye sensurWorld Jewish Congress hyller Youtube-sensurenYoutube lanserer massiv sensurkampanje mot «hat- og konspirasjonsvideoer»ADL krever at FBI stenger ned GabSionister forsøker å stenge ned videoplattformen BitchuteJødiske ADL lister OK-symbolet som hatsymbolADL truer Island med «nazistempel» om de forbyr omskjæringJødisk press mot Apple om å fjerne TelegramGoogle sensurerer søkedata – forhindrer trafikk til konservative medierIsrael og… Les mer »