Hjem Nyheter Etablerte medier lyver angående Charlottesville

Etablerte medier lyver angående Charlottesville

LØGNPRESSEN I et avsnitt av Red Ice Radio diskuteres hendelsene rundt demonstrasjonen i Charlottesville, og hvordan etablerte medier bevisst lyver i venstreekstremistenes favør.

Demonstrasjonen, som var en reaksjon mot venstreekstremistenes ødeleggelser av historiske minnemerker, samlet en rekke ulike nasjonalistiske bevegelser i USA under parolen «Unite The Right». Politiets reaksjon var absurd nok å forby den fredelige demonstrasjonen, hvilket gjorde at nasjonalistene tok politiets avgjørelse til retten og igjen fikk tillatelse til å gjennomføre demonstrasjonen.

Det som skulle være en fredelig demonstrasjon utviklet seg imidlertid fort til det motsatte, da AFA og andre venstreterrorister gikk til angrep. Mot slutten av demonstrasjonen kjørte en bil i høy hastighet inn i venstreekstremistene, og flere spekulerer i om bilen ble omringet og angrepet av venstreekstreme, noe kan ha fått føreren til å i panikk forsøke å ta seg fra stedet.

Denne hendelsen har naturligvis løgnpressen melket for alt det er verdt, samtidig som de har dysset ned venstreekstremistenes mange angrep og voldelige opptøyer. Politiets manglende håndtering av de voldelige venstreekstremistene og Black Lives Matter-medlemmene har i ettertid møtt stor kritikk i USA, der man mener politiet er skyld i at det utviklet seg til voldsomheter, da de mer eller mindre lot pøbelen fare fritt frem mot nasjonalistene.