Hjem Nyheter Norden Ett år siden Tommie Lindh ble drept

Ett år siden Tommie Lindh ble drept

4

TOMMIE LINDH I natt var det ett år siden Tommie LIndh ble drept da han sto i veien for en voldtekt.

Natt til 10 mai 2020 ble Tommie Lindh hugget i hjel.

Natt til i dag har det gått ett år siden drapet på den unge nasjonalisten Tommie Lindh, som ble hugget med kniv i nakken av sudaneseren Abubaker Mohamad Awad. Dette skjedde etter at Abubaker fant en SD-caps på en hylle med politisk materiale fra forskjellige partier, og også på grunn av at Abubaker ville voldta en ung kvinne som for tilfellet søkte beskyttelse hos Tommie.

Skadene ble dødelige. Til slutt gikk Tommie Lindh bort, dog først den 11. mai etter å ha kjempet for livet i et døgn.

Saken har engasjert nasjonalister i Sverige og ute i verden. Tommie Lindhs død har fått oppmerksomhet fra Sverige-vennlige alternativmedier og av politiske organisasjoner som Den nordiske motstandsbevegelsen, Alternativ för Sverige og også Sverigedemokraterna.

Drapsmannen ble senere dømt til livstids fengsel, en straff som har blitt bekreftet i høyere rettsinstanser. Mange har dog spurt seg hvorfor kan vil kunne leve videre i landet, da han før har begått flere forbrytelser inkludert et seksuelt overgrep av en ung kvinne.

Flere spørsmålstegn har omgitt saken, eksempelvis hvorfor det tok politiet så lang tid å komme til stedet til tross for nødsamtaler, eller hvorfor SVT ville at Tommie Lindh skulle forbli navnløs.

Nordfront har tidligere skrevet en gjennomgang av saken, som Frihetskamp har oversatt, og Nordfronts Martin Saxlind har tidligere besøkt podkasten Vita Pillret for å forklare saken.

Redaksjonen minnes Tommie Lindh, noe vi selvfølgelig mener at flere skal gjøre. Hvil i fred, Tommie Lindh!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arier
Arier
1 år siden

Einst komnt der tag der rache! Einmal da werden wir frei!
En dag kommer hevnens dag! Engang skal vi bli fri!

Haraldsson
Haraldsson
1 år siden

Et grotesk mord og etterfølgende voldtekt på hans venninne, forsøkt lagt lokk på av svenske myndigheter som er i en slags transe der de forguder rasefremmede innvandrere uansett hva disse finner på av kriminalitet mot det svenske folk.

Tommy Olsen
1 år siden

Hvil i fred.

Heimdal
1 år siden

Lind ble drept av svenskfiendtlige anti-hvite politikere, den sudanesiske tobente drapshunden var bare nok et importert biologisk våpen i folkemordet på det nordiske folk.