Hjem Nasjonal kamp Aktivisme «Ett folk – én kamp!»

«Ett folk – én kamp!»

5

MOTSTANDSBEVEGELSEN Haakon Forwald oppsummerer februar måned og maner til organisert kamp for Nordens folk.

Februar måned er for lengst overstått, og det er på tide med en oppsummering av årets korteste måned, som til tross for lengden har vært en av de mest innholdsrike og spennende månedene på lenge.

Massivt med aktivisme, offentlige aktiviteter, radioinnspillinger, artikler, leserrekorder og spektakulære aksjoner – er bare noe av det som har skjedd i løpet av måneden. Legger man så til mediastormer, trakasserier fra systemet, og ikke minst såkalte rapporter fra både PST og Antirasistisk Senter – så forstår man kanskje hvorfor denne rapporten har tatt litt tid å skrive. Men, nok snakk, vi går rett på sak.

Hat-trick i Rede 6

Februar måned ble innledet på spektakulært vis i Rede 6 med en fullspekket aksjonsdag. På skjemaet stod ikke mindre enn en skoleaksjon, en togaksjon, samt offentlig aktivisme i både Stavanger og Sandnes.

Aksjonene, og da spesielt togaksjonen, genererte en hel del krigsoverskrifter i løgnpressen, som anså at å dele ut politisk informasjon på tog ikke var ok.

Les mer nedenfor:

Stor-offensiv i Rede 1

Kampgruppe 103 innledet måneden med en større offensiv i Østfold. Steder som Sarpsborg, Skjeberg og Brødløs ble besøkt og store mengder med flyveblader ble delt ut.

Klistremerker og plakater ble også satt opp, og aksjonen ble rundet av med et besøk på Fredriksten festning hvor kommende aksjoner ble diskutert.

Les mer:

Aktivisme og banner-aksjon

Aktivister fra Rede 1 gjennomførte i starten av februar en storslagen aksjonsdag for å spre organisasjonens budskap. Første stopp var Moss, hvor det ble delt ut flyveblader og satt opp propaganda.

Neste stopp var Ski hvor det også ble delt ut flyveblader og satt opp klistremerker. Deretter ble det gjennomført en offentlig banner-aksjon ved Da Vinci-broen, til glede for svært mange bilister. Aksjonen ble avrundet med å sette opp propaganda i Sarpsborg.

Les mer:

Motstandsbevegelsen inntok Horten

Aktivister fra Motstandsbevegelsens Rede 1 gjennomførte andre helg i februar en offentlig aksjon i Horten. Aksjonen var en stor suksess, og i tillegg til å dele ut mange flyveblader ble det også holdt mange gode samtaler med lokalbefolkningen.

Med politiet oppstod ingen problemer, foruten den vanlige ID-sjekken. Motdemonstrantene denne dagen bestod av en håndfull opprørte kvinnelige såkalte antirasister og en gråtende same.

Etter aksjonen gjennomførte en del av aktivistene en offentlig flyvebladsutdeling ombord på fergen over til Moss. Ingen problemer oppstod, og mottakelsen fra de reisende var god.

Både den offentlige aksjonen, og ikke minst båtaksjonen, forårsaket krigsoverskrifter i løgnpressen hvor så klart opprørte «antirasister» fikk ikle seg rollen som opprørte «vanlige folk på gaten».

Les mer:

Aksjon mot Kulturhuset i Oslo

Aktivister fra Motstandsbevegelsen aksjonerte natt til søndag den 10. februar mot Kulturhuset i Oslo, samme dag det skulle arrangeres en såkalt rapportlansering i regi av Antirasistisk Senter.

Rapporten som skulle lanseres var «Den nordiske motstandsbevegelsen – forestillingen om en homolobby», forfattet av Magnus Eriksson på bestilling fra Antirasistisk Senter. Rapporten er et sedvanlig sammensurium av grove løgner, påstander og vinklinger hvor hensikten utelukkende er å svartmale Motstandsbevegelsen, og hetse til forbud og represjon.

Aktivistene bombarderte området ved og omkring Kulturhuset med Motstandsbevegelsens propaganda. Organisasjonens symbol ble også sprayet flere steder.

Les mer om aksjonen nedenfor:

Dresden-aksjon i Bergen

Rede 3 gjennomførte den 15. februar massiv aktivisme i Bergen sentrum for å rette søkelyset mot de alliertes krigsforbrytelser under andre verdenskrig, og da spesifikt terrorbombingen av den tyske byen Dresden.

Store mengder propaganda av typen «Vi må aldri glemme!» ble satt opp i og utenfor Bergen sentrum. Klistremerker og annen propaganda ble også satt opp.

Les mer:

Aksjon utenfor gigantisk kjøpesenter

Medlemmer fra Rede 6 aksjonerte i løpet av februar utenfor Kvadrat kjøpesenter i Rogaland, som er et av Norges største, både hva gjelder areal, antall butikker og ikke minst omsetning.

Store mengder av organisasjonens klistremerker og plakater ble satt opp. En rekke flyveblader ble også stiftet fast på oppslagstavler og lignende.

Les mer nedenfor:

Aksjonshelg til ære for Horst Wessel

Den nordiske motstandsbevegelsen arrangerte i tradisjon tro en aksjonshelg til ære for den nasjonalsosialistiske martyren Horst Wessel. Passende nok ble dagen også i år æret med politisk kamp, i form av aktivisme, studiesirkler, treninger, sosiale sammenkomster og lignende.

I over 20 ulike byer og tettsteder ble det gjennomført aktiviteter og aksjoner. Propagandaen fokuserte dels på Wessel, men mest av alt på å radikalisere, rekruttere og organisere den «slumrende» delen av befolkningen. Samtidig som aksjonene foregikk, ble også artikler om Wessels liv og virke publisert på Frihetskamp.

Les mer om aksjonshelgen nedenfor:

Tur til Hegra festning

Månedens siste større aksjon ble arrangert av medlemmer fra Rede 4. Aktiviteten var en friluftsaktivitet hvor hovedfokus var lagt på lokalhistorie og ikke minst det sosiale.

Turen gikk til Hegra festningsanlegg i Stjørdal kommune og bestod av cirka fem kilometer med vandring, hyggelige samtaler om alt i fra lokalhistorie til ideologi, og naturligvis en omvisning på festningen.

Les mer nedenfor:

– Ett folk, én kamp!

Aktivister og medlemmer, sympatisører og støttespillere: Vi er inne i en spennende tid. Dere vokser – vi vokser! Organisasjonen vokser i både antall aktivister og medlemmer, men kanskje mest av alt så vokser antallet sympatisører, støttespillere og ikke minst lesere på våre nettsteder. Dette gleder så klart oss frihetskjempere, men skremmer livet av våre fiender.

I takt med våre fremganger eskalerer også systemets angrep på vår organisasjon, vår idé og vår verdensanskuelse. I både februar og mars måned har vi kunnet bevitne løgnkampanje etter løgnkampanje i fiendemedia. Hvor den ene mediastormen slutter, startes en ny.

Vi har også kunnet bevitne lanseringen av ikke mindre enn to løgnaktige rapporter fra systemet og systemstøttede instanser. Rapportene, fra henholdsvis Politiets sikkerhetstjeneste (PST) og Antirasistisk Senter, har blitt etterfulgt av en serie med propaganda-artikler i løgnpressen.

I tillegg til dette har man lobbyvirksomhet fra grupperinger og individer som arbeider for å innføre et forbud av organisasjonen, som man har sett i Finland, eller rett og slett få innskrenket organisasjonens fri- og rettigheter.

Angrepene har ikke bare blitt flere, men de har også blitt grovere, mer løgnaktig og mer personrettet. Alle som tilhører den «høyreorienterte» delen i Norge fremstilles nå som kriminelle narkomane uten hverken jobb eller utdanning. Unntaket er kanskje lederskapet, som fremstilles som både utdannet og i jobb, som naturligvis er et dårlig forsøk på å skape interne uroligheter og splittelse.

Samtidig som angrepene fra løgnmedia fortsetter, har vi også sett en tydelig økning i straffeforfølging av såkalt hatkriminalitet på internett, påståtte straffbare ytringer og lignende. Dette naturligvis med påfølgende uthengning og stigmatisering i løgnpressen. Ikke bare skal 71-årige kvinner bøtelegges og potensielt fengsles, de skal så klart sosialt straffes i form av den offentlige gapestokken. Alt for å skremme folket til taushet, kue dem og forslave dem.

Vi er med andre ord på rett vei. Vi vokser, og fienden tar oss på alvor. Det positive med alle «skandaleoppslagene» og de overdrevne løgnene, er naturligvis dels at de er lette å avkrefte, men også at de er lette å gjennomskue for vanlig folk. I tillegg polariserer det folket, og indirekte tvinger dem til å velge side. Motstandsbevegelsen eller systemet. Liberalt demokrati eller nasjonalsosialisme.

Dette er noe vi kan utnytte til vår fordel, men det er ikke til å stikke under en stol at det for den enkelte kan oppleves som ubehagelig mens det pågår – når det stormer som verst. Jeg siterer Aktivisthåndboken:

Mørke tider venter oss, men om den eneste veien fremover går gjennom helvete, ja, da må vi bryte oss frem den veien og nedkjempe alt som stiller seg i vår vei.

Vi i Motstandsbevegelsen er med andre ord forberedt på at kampen kan bli ubehagelig. Vi kjemper for det beste, men er forberedt på det verste, og med tanke på den seneste tidens hendelser på New Zealand, får man anta at mediastormene og systemtrakasseriene ikke akkurat kommer til å avta i styrke, snarere det motsatte.

For den bredere og ikke-organiserte delen av den nasjonalistiske bevegelsen og miljøet, vil jeg derfor komme med følgende oppfordring: Brett opp ermene, organisér dere og la oss kjempe sammen – forente. Om dere av ulike årsaker ikke kan dette, så utvis i det minste samhold – la oss stå sammen og støtte hverandre der hvor vi er enige.

Så kamerater, gi ikke fienden én millimeter, stålsett dere og finn frem med motstandskraften, den revolusjonære ånden og kampgløden – så står vi sammen og kjemper videre! Ett folk – én kamp!

5
Delta i debatten

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
IngvigRoy VeyTommyReodorØystein Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Øystein
Øystein

Herlig lesning!
Stå på kamerater!

Reodor
Reodor

Ja nå polariseres samfunnet i stor grad takket være PSTs totalitære metoder.

Jeg er faktisk dypt rystet og sjokkert over hvor dypt PST har synket i år ved å henge ut samboeren til Tor Mikkel Wara som visstnok sliter psykisk. Ikke rart at vanlige folk begynner å bli forbannet på dypstaten nå.

Tommy

: Håvamål I :
Øyne du bruker
før inn du går,
i kott og i krå,
i kott og i krok.
For uvisst er det å vite
hvor uvenner sitter
foran dine føtter.

Roy Vey
Roy Vey

Alltid fremover!

Ingvig
Ingvig

Stå på!