Hjem Nyheter Etter Bechir Rabanis død: Granskning Sverige anmelder Robert Aschberg for mord

Etter Bechir Rabanis død: Granskning Sverige anmelder Robert Aschberg for mord

UTENRIKS Medborgerjournalisten Bechir Rabani kunngjorde i går kveld at han skulle avsløre noe om Robert Aschberg og bare timer senere var han død. Nå har Granskning Sverige anmeldt Aschberg for innblanding i dødsfallet av Bechir Rabani.

Medborgerjournalisten Bechir Rabani døde om natten, bare 33 år gammel. Den offisielle dødsårsaken sies å være hjerteinfarkt, men mange mener at hans død er noe mistenkelig. Årsaken er at Rabani nylig besøkte den mektige jødiske mediemogulen Robert Aschberg, hvor han også ble truet av Aschbergs kone. Rabani skal også ha vært helt frisk.

Bare noen timer før hans død, annonserte Rabani at nye avslørninger om Aschberg ville komme.

Nå har Granskning Sverige anmeldt Aschberg for å mulig være involvert i Rabanis død. GS fremfører ingen konkrete bevis for at Aschberg skulle ha drept Rabani, men istedet henviser til Aschbergs historie som sympatisør av ekstremt voldelige politiske ideologier, hvor mord på meningsmotstandere og fiender er brukt som politisk metode. Samt det faktum at Rabani ble funnet død kort tid etter publiseringen av hans prosjekt om Aschberg, og bare timer etter å ha annonsert at han kommer til å slippe ut nye avsløringer om Aschberg. GS mener derfor at Aschberg bør undersøkes av politiet som mistenkt til Rabanis dødsfall.

GS har publisert samtalen der Aschberg politianmeldes på YouTube:

Relaterte artikler:
Gransket Robert Aschberg – medborgerjournalisten Bechir Rabani nå funnet død