Hjem Nyheter Norden Etter BLM-kaoset: Nasjonale svensker hjalp en barnefamilies BLM-ramponerte flyttelass

Etter BLM-kaoset: Nasjonale svensker hjalp en barnefamilies BLM-ramponerte flyttelass

2

SVERIGE Filmer fra BLM-kaoset i Göteborg søndag 7. juni viste blant annet hvordan rasefremmede ramponerte et flyttelass. Nå har en gjeng svensker fortalt at de hjalp de som ble rammet, noe som får oppmerksomhet og blir satt pris på i sosiale medier.

Skjermbilde fra film av hendelsen, Twitter.

Søndagens Black Lives Matter-manifestasjon i Göteborg sporet ut med blant annet konfrontasjoner mellom deltagere og politiet. De førstnevnte vandaliserte også butikkvinduer samt satte ild på en mengde biler.

Ytterligere en hendelse som fikk oppmerksomhet fra dagen var at flyttelasset til en barnefamilie ble ramponert. Et titalls rasefremmede ble sett rote rundt i pappesker, antagelig på jakt etter verdigjenstander, innen de slengte ut deler av familiens eiendeler på gaten.

https://twitter.com/IsakHatar/status/1269692682663845888

Hendelsen fikk dog en noenlunde god slutt. Den nasjonalsinnede influenseren Eric Eliasson har på Instagram lagt ut et bilde med en tekst der han skriver om hvordan han og en gjeng kamerater hjalp familien å rydde opp i hærverket.

Vi er tre kamerater der men møter opp tre til og vi går samlet tilbake til plassen.

En kvinne sier, «Det der er våre saker la de være», da hun måtte ha trodd at vi var en del av pøbelen.

Vi spør om hun behøver hjelp med å samle sammen sine ting og løfte inn resten av møblene og sengene som sto i flyttebilen & hun tok takknemlig imot hjelpen.

Så 6 sterke gubber begynner å bære inn sakene hennes, og flere naboer som har kommet ut hjelper til å samle sammen tingene som lå spredt utover gaten.

Innlegget kan leses i sin helhet nedenfor.

Eric Eliasson har tidigere blitt utestengt fra Youtube av uklare anledninger etter at han hadde forespråket selvforbedring for unge svenske menn.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Katrine
Katrine
2 år siden

Ingen skam.

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Black crimes matter!