Hjem Nyheter Etter «holocaustfornektelse» – nå skal «demokratifornektelse» bekjempes

Etter «holocaustfornektelse» – nå skal «demokratifornektelse» bekjempes

JØDISK LOBBYISME Mange stiller spørsmål ved valgresultatet i årets USA-valg. Washington Post mener at man må stoppe demokratifornekterne.

Washington Post oppfordrer til kamp mot «holocaust»- og demokratifornektere.

I en debattartikkel i «Amazonkongen» Jeff Bezos avis Washington Post skriver jødene Norman Eisen og Deborah Esther Lipstadt – sistnevnte kjent for å med løgner og jødisk makt i ryggen senke historikeren David Irving som avslørte deler av «holocaust»-bløffen – at «holocaustfornektelse» truer demokratiet, og argumenterer for dette.

Men det er ikke bare «holocaustfornektelse» som truer demokratiet, det gjør også noe de kaller «demokratifornektelse».

Det siste uttrykket for demokratifornektelse er det siste presidentvalget i USA, som av mange – både eksperter og lekmenn – har blitt stilt spørsmål ved og bedømmes å ha blitt vunnet av Demokratenes kandidat Joe Biden gjennom omfattende valgfusk.

Å stille spørsmål ved demokratenes seier i valget er «valgresultatsfornektelse», mener Eisen og Lipstadt, og inngår i et større patologisk samfunnsfenomen som brer seg ut i form av «demokratifornektelse».

Akkurat som «holocaust»-fornektere må bekjempes med alle midler, må man nå også ta bukt med demokratifornektere, ettersom disse risikerer å underminere tilliten til USAs velutviklede demokratiske system.

Som de historieforskere vi er, gjør vi ikke denne sammenlikningen letthjertet.

Forfatterne avslutter artikkelen sin med å forklare at man med lærdommer fra hvordan man har bekjempet «holocaustfornektelse» nå også skal bekjempe «demokratifornektelse».

Disse lærdommer inkluderer å angripe «Trumps store løgn» før den tar ytterligere tak i folkets sinn, samt sensurere og hindre «leverandører av den ’store løgnen’ tiltreden til respektable plattformer i «det pottetrente nasjonale samfunnet.»

«Vi ville ikke tillate en holocaustfornekter å tale på kveldsnyhetene eller ha frie tøyler på sosiale medier», skriver forfatterne entydig.

Både gamle og nye medier skal ikke lenger være en plattform for disse forestillinger, til å begynne med Trumps [falske forestillinger].

Breitbart mener dog at Lipstadt selv bryter mot en av «holocaust»-industriens viktige regler, og påpeker at hun i 2011 til den israelske avisa Ha’aretz sa at sammenlikninger mellom «holocaust» og samtidige hendelser er å tråkke på jødenes smertefulle historie.

Når man tar disse fryktelige perioder i vår historie, og bruker dem i samtids hensikt om å oppfylle ens egne politiske mål, da river man i historien og tråkker på den.

Hun hevdet også at politikere som påberoper «holocaust» for samtidens politiske mål driver med «holocaustmisbruk», som likner en «myk fornektelse» av «holocaust».

Deborah Lipstadt har dog selv ingen problemer med å vrenge «holocaust»-løgnen når det passer henne. I september hevdet Lipstadt at det var passende å sammenlikne 1930-tallets Tyskland og det kritikere kaller Trumps «brudd mot normer» da han støttet en annonse som ble sluppet av Jewish Democratic Council of America (JDCA) som drar paralleller mellom fascismens fremvekst i Tyskland og Trumps presidentskap.

Tre dager før publiseringen av Eisens og Lipstads artikkel, publiserte Washington Post også en stor serierute som trekker paralleller mellom «holocaust» og den avgåtte presidenten Trump og hans administrasjon. Dette kommenterer Breitbart med å skrive:

Langt fra å bekjempe «valgfornektelse» med fakta, publiserte på søndag [Washington] Post en hardt kritisert tegneserie som skildrer langt over hundre navngitte republikanere som har «samarbeidet» med presidenten i å bestride valgresultatet i 2020, som forferdelige rotter, på en måte som minner om oppviglingen [mot jøder] under «holocaust»-tiden.

Republikaneren Andy Biggs, som representerer delstaten Arizona, var en av dem som gjorde oppmerksom på Washington Posts tiltak.

Republikanske demokratifornektende rotter i Washington Post den 20. december 2020. Foto: Steve Milloy/Twitter. Trykk for å forstørre.

«Den nazistiske skildringen i dagens avis er et forvarsel om skandaløse angrep som kommer til å sette våre friheter på spill og hetse til vold mot dem som Washington Post har pekt ut som politiske fiender», skriver Andy Biggs på Twitter.