Hjem Nyheter Etter Jeffrey Epsteins død – folket tviler på den offisielle dødsårsaken

Etter Jeffrey Epsteins død – folket tviler på den offisielle dødsårsaken

14

SKEPSIS Den pedofile jøden Jeffrey Epstein skal ifølge den offisielle forklaringen ha hengt seg i fengselscellen sin på Manhattan. Det mystiske dødsfallet har dog gjort at folk tviler på den offisielle dødsårsaken.

Flere etablerte medier rundt om i verden stiller nå spørsmålstegn ved den offisielle forklaringen om at den pedofile jøden Jeffrey Epstein skal ha begått selvmord ved å henge seg i fengselscellen sin.

Den britiske avisen Daily Mail stiller blant annet spørsmålstegn ved hvorfor overvåkningen (selvmordsvakt) av Epstein ble avsluttet like etter at navn på flere mektige menn ble offentliggjort i saken, hvilket skjedde etter at en domstol offentliggjorde deler av etterforskningen rundt Epstein, dagen før han ble meldt død.

Dokumenter som ble offentliggjort dagen før Epsteins død avslørte ytterligere anklager mot ham, inkludert at den jødiske finansmannen skal ha solgt unge jenter til blant annet Storbritannias prins Andrew, milliardæren Glen Dublin og New Mexicos tidligere guvernør Bill Richardson. Jenter har også anklaget ham for å selge dem til en annen prins, et annet lands president, en «kjent statsminister», og en berømt hotelleier, melder RT.

Epstein skal ifølge den offisielle forklaringen ha gjennomført et mislykket selvmordforsøk den 23. juli, og ble etter det fraktet til sykehus. Etter dette skal han ha blitt satt på selvmordsvakt under konstant overvåkning. Men dette skal altså ha blitt avsluttet like etter at navn på mektige menn begynte å offentliggjøres.

Bob Hood, en tidligere sjef for interne anliggender ved Federal Bureau of Prisons (BOP), samt tidligere vaktsjef i ADX Firenzes høyrisiko-fengsel i Colorado, forteller at han er sjokkert over beslutningen om å avslutte selvmordsvakten.

– Under omstendighetene ville jeg hatt en vakt sittende der, eller hatt et kamera som fulgte med på han hele døgnet, forteller Hood, og legger til:

– Jeg vet at det høres noe klengete ut, men nå er ikke dette den gjennomsnittlige innsatte.

«Vi behøver svar, mange svar», skriver det demokratiske kongressmedlemmet Alexandria Ocasio-Cortez på Twitter.

Komikeren Terrence K. Williams skal ha publisert et klipp der han argumenterer for at Bill Clinton, som flere ganger har reist med Epsteins omtalte privatfly «Lolita Express», skulle ligge bak Epsteins dødsfall.

«Jeffrey Epstein hadde informasjon om Bill Clinton, og nå er han død.», skriver Williams.

USAs justisminister Will Barr har bedt FBI og den amerikanske riksrevisjonen om begge å innlede en etterforskning, uavhengig av hverandre.

Les også:
Jøden Jeffrey Epstein arrestert for sexhandel med mindreårige
Jøden Jeffrey Epstein er død – funnet hengt i fengselscellen
FILM: Journalist truet på livet etter å ha gransket Clinton og Pizzagate
Wikileaks sprer tv-innslag om #Pizzagate!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
14 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Han ligger vel å soler seg på en sandstrand i Israel, der jødiske seksualforbrytere reiser når de blir avslørt, rundt om i verden, som eksempelvis de mange israelske diplomater rundt om i verden tidligere har gjort. Ett eksempel er Arie Scher, den jødiske diplomaten som opererte en pedofil-ring i Rio De Janeiro, og som flyktet til Israel etter å ha blitt avslørt. Hjemme i Israel ble han ikke straffet, men senere sendt på nytt oppdrag i Australia, hvor han også ble avslørt og rømte landet. Flere slike tilfeller finnes der Israelere flykter til Israel for å unngå straff. https://nationalvanguard.org/2016/08/the-jew-who-fled-rio/ Men… Les mer »

Arno
Arno
2 år siden

En meget god video om løgnmedia (Fake News / Jødemidia) sin tåkelegging av dette «selvmordet»:
https://www.youtube.com/watch?v=rl7Gwq–5Ik

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Forstår veldig godt at folk blir skeptisk.

Richard
2 år siden

Nå har det skjedd alt for mye mistenkelig når det kommer til de som kan sørge for at eliten havner i rampelyset så det er helt forståelig at folk ikke lenger svelger slikt uten videre.

Arno
Arno
2 år siden

Det var feil på lenken jeg først postet. Denne bør fungere:
En meget god video om løgnmedia (Fake News / Jødemidia) sin tåkelegging av dette «selvmordet»:
https://www.youtube.com/watch?v=rl7Gwq–5Ik

Arno
Arno
Svar til  Arno
2 år siden

Ser lenken blir forvrengt hos dere. Den siste streken i lenken (foran 5-tallet) skal være to streker (–).

Morten
Morten
Svar til  Arno
2 år siden

Linken funket hos meg.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

At en så viktig person ble såpass forsømmet er ikke bare meget mistenkelig men også straffbart.

Morten
Morten
2 år siden

Tror lite på den offisielle historien. Det er klart at svært mektige menn ville ønsket han død, eller bortført.

trackback
2 år siden

[…] fant sted dagen etter dokumenter ble offentliggjort som avslørte ytterligere anklager mot ham, inkludert at den jødiske finansmannen skal ha solgt unge jenter til flere mektige personer innen […]

trackback
2 år siden

[…] i pedofili-ring? FILM: Journalist truet på livet etter å ha gransket Clinton og Pizzagate Etter Jeffrey Epsteins død – folket tviler på den offisielle dødsårsaken WikiLeaks: Clinton, Obama og Soros involvert i Vatikan-kupp Clinton-venn pågrepet for drapstrusler […]

trackback
1 år siden

[…] av mektige kontakter i Israel» Jøden Jeffrey Epstein arrestert for sexhandel med mindreårige Etter Jeffrey Epsteins død – folket tviler på den offisielle dødsårsaken Den jødiske millionærpedofile Jeffrey Epstein utpekes som Mossadagent i ny bok Epstein-koblet […]