Hjem Nyheter Etter SVTs «somalisering» av svensk historie – russisk media går til forsvar...

Etter SVTs «somalisering» av svensk historie – russisk media går til forsvar av svenskene

5

SVERIGE Russisk media håner SVTs forsøk på «somalisering» av svensk historie.

Etter at den svenske rikskringkasteren SVT gikk ut og praktisk talt hevdet at Sveriges befolkning for over 10 000 år siden bestod av somaliere med blå øyne, har kritikken ikke uventet haglet mot SVT. Flere svensker har kritisert den svakt underbygde «Somalia-teorien», deriblant Radio Nordfront i sitt seneste avsnitt.

Disse får nå støtte av den russiske statskanalen Sputnik International, som blant annet løfter frem den nasjonalistiske og antisemittiske twitterkontoen «Carl Af Finspång».

Sputnik løfter også frem svensker som anklager SVT for indoktrinering med den hensikt å få folket til å tro at man alltid har hatt mangfold og innvandring i landet.

Les også:
FILM: Kalergi-planen – Hvitt folkemord?
EU-topp avslører folkemordsplan
Jødisk leder: – Den hvite rasen eksisterer ikke
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Jødinnen Barbara Spectre fikk medalje av Sveriges konge
Ann Coulter: «Jøder er drivende i hatet mot hvite»
FILM: Hvorfor raseblanding blir presset på hvite kvinner
Oppdageren av DNA-molekylets struktur nekter å vike fra rasespørsmålet
FILM: Hva er raserealisme?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Alle folk som over tid etablerer seg og dominererer på et landområde utgjør en «gene pool», mer eller mindre isolert fra andre. Geografiske skiller, som fjell, daler og elver, utgjør barrierer mellom folkeslag, og selvsagt øyer og kontinenter. I Norden har nok vår «gene pool» bestått av først og fremst våre egne nærbeslektede og så, i større «ringer», av tilskudd utenfra. Den genetiske AVSTAND til negre/afrikanere er stor, først og fremst pga geografisk distanse, og det er latterlig og totalt uvitenskapelig å lansere en hypotese og en teori om at feks dagens somaliere har utgjort en del av den skandinaviske… Les mer »

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

(((De))) pisser på vår historie, forsøker å ilegge oss all verdens skyldfølelser og selvforakt, prøver å overbevise oss om at vi ikke eksisterer og derfor ikke har noen grunn til å kjempe imot, samtidig som de står bak den orkestrerte fremmedinvasjon til Europa, samt oppfordring til raseblanding. De er et satans folk som hater hvite så intenst at de er rede til å begå folkemord!

Reodor
Reodor
3 år siden

De første svenskene tygget sikkert også mye kath. (Ironi)

Fredrik
Fredrik
3 år siden

Man må være temmelig nedsnødd om man faktisk tror på denne påstanden. Men i Sverige har de jo enda en stor andel rødinger og sionister som jo er såpass nedsnødd at de sannsynligvis tror på dette.

trackback
2 år siden

[…] setter også fingeren på påstanden at de første britene var svarte, slik som svenskene i det siste har blitt påstått å være. Hun peker på at påstanden ikke baseres på vitenskap, historie eller sannhet, men at det […]