Hjem Nyheter Etter Trumps kraftsalve om innvandring – Richard Spencer poserer med norsk flagg

Etter Trumps kraftsalve om innvandring – Richard Spencer poserer med norsk flagg

6

USA I kjølevannet av Trumps beryktede uttalelse om USAs innvandringspolitikk, har Richard Spencer blant annet lagt ut et bilde der han poserer med et norsk flagg. Frihetskamp har vært i kontakt med Spencer for en kommentar.

Donald Trump

Etter at USAs president Donald Trump tok bladet fra munnen og satte spørsmålstegn ved hvorfor USA burde prioritere immigranter fra den tredje verden, har den internasjonale løgnpressen gått fullstendig amok. Det var under et møte om innvandring der såkalte flyktninger fra Haiti, El Salvador og flere afrikanske land ble diskutert at Trump ifølge amerikanske medier angivelig skal ha sagt:

– Hvorfor lar vi alle disse folkene fra drittland («shithole countries») komme hit?

Trump skal deretter ha foreslått at USA heller burde slippe inn flere mennesker fra høyutviklede land som Norge. Trump skal i ettertid ha avvist at han brukte ordet «drittland», men har innrømmet å ha brukt et «tøft språk» under møtet. Han står imidlertid ved at USA bare burde ta inn mennesker som er bra for landets økonomi.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg og flere høyprofilerte kulturmarxister i både media og politikk har krevd presidentens avgang. Til og med FNs høykommissær for flyktninger har kommet på banen for å fordømme kommentaren som «rasistisk».

En som derimot ønsker ideen velkommen er Richard Spencer, sjef for tankesmien The National Policy Institute (NPI). Ikke lenge etter kommentaren fra Trump ble lekket til pressen lastet Spencer opp et humoristisk bilde av seg på Twitter der han holder et norsk flagg, med kommentaren «NPI er pro innvandring #NordicLivesMatter»

Twitter-meldingen fra Spencer fikk rask spredning på sosiale medier og endte til slutt opp som førstesidestoff i norske Nettavisen. Frihetskamp har tatt kontakt med Richard Spencer, for et kortere intervju om saken.

Hei Richard! Hva synes du om Donald Trumps kommentar og hvilke etterfølger tror du det vil få for Trumps forhandlinger om en ny innvandringslov?

– Noen ganger gjør sannheten vondt. Noen ganger er sannheten litt grusom, men det gjør den likevel ikke usann. Politisk sett tror jeg dette vil opprettholde status quo, noe som er en blandet velsignelse. Det som er positivt er at dette vil gjøre det vanskeligere enn før for politikere å få til en avtale som inkluderer DACA (arbeidstillatelse til mindreårige illegale innvandrere) eller noen form for amnesti. Dette fordi demokratene ikke vil våge å bli sett forhandle med Trump, selv om det skulle være til fordel for deres egne velger. På en annen side så betyr dette at det er usannsynlig at det vil bli gjort en avtale som inkluderer RAISE-loven (en redusering av den generelle innvandringen til USA), eller det som er enda mer viktig, en slutt på kjedemigrasjonen.

Hva slags innvandringspolitikk er det du ønsker?

– Personlig så liker jeg ikke RAISE-loven, ettersom den er kompetansebasert og vil være til fordel for millioner av asiater og indere. Det jeg mener vi trenger en total stopp av innvandringen fra den tredje verden. Selv dette vil ikke være nok. Vi trenger få remigrasjon på dagsorden, altså repatriering av ikke-hvite tilbake til deres hjemland.

Takk for intervjuet! Har du en kommentar til nordmenn der ute?

Ikke idolisér Amerika! Vi er raskt i ferd med å bli vårt eget drittland.

Kilde:
WP: Trump vil ha flere innvandrere fra Norge, ikke «drittland»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Følg podcaster med NPI-gutta på Spreaker her:
https://www.spreaker.com/show/alt-right-radio_1 🙂

Tom Hauge
Tom Hauge
5 år siden

Haha digger Spencer. Anbefaler folk å se denne debatten mellom Spencer og «skeptikeren» Sargon of «mossad» 😉 https://www.youtube.com/watch?v=UiUH-tWHbr8&t=6304s

Erik
Erik
5 år siden

Jeg sluttet å idolisére USA tidlig i tenårene. Dessverre har den tidligere hvite kjempe-nasjonen blitt til en cocktail av svart og brunt. Så mye potensial har blitt skuslet vekk pga. all ressursene som har blitt allokert til de fremmede rasene og deres behov.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

At betegnelsen «shithole countries» er korrekt viser jo bare det faktum at folk fra slike områder prøver alt de kan for å komme seg til vestlige land med gode økonomiske og sosiale vilkår. Alle Trumps forsøk på å begrense skadelig invasjon og å få fremmede ut har jo blitt stoppet av såkalt (((liberale))) dommere, så det er forståelig at han er både oppgitt og forbannet. Og dermed slapp ut av seg et uttrykk som alle forstår men som PK-folk straks stempler som rasisme.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
5 år siden

Hvis de ikke rømmer fra drittland må det vel bety at det er både trygt og moralsk riktig å sende samtlige hjem igjen?

Thule
Thule
5 år siden

Jaha, så Trump vil tømme Norge for hvite så Kalergi-planen kan trappes opp mange hakk? Nei takk. Vi blir her!