Hjem Nyheter Globalt Etter USA-opptøyene – propaganda rettet til barn intensifieres

Etter USA-opptøyene – propaganda rettet til barn intensifieres

4

USA Barnekanalen Nickelodeon avbrøt på tirsdag sine sendinger i nesten ni minutter for å få barn til å være «solidariske» med svarte og ta avstand fra «rasisme».

Den kjente barnekanalen Nickelodeon – som finnes tilgjengelig i store deler av verden og som i 2018 nådde ut til 87 millioner amerikanske husholdninger – har gitt seg inn i den brede antihvite kampanjen som medier, kjendiser og storbedrifter har tatt på seg å spre.

På tirsdag stoppet Nickelodeon sine vanlige sendinger i 8 minutter og 46 sekunder. Først ble seerne oppfordret til å være «solidarisk» med svarte samtidig som «vold og rasisme» ble fordømt. Deretter ble en svart bakgrunn med teksten «I can’t breathe» vist samtidig som en person kunne høres puste. Til slutt ble seerne oppfordret til å «handle på riktig».

Propagandaen rettet mot barn (Nickelodeons sendinger retter seg til barn og ungdom mellom 2–17) kommer etter at den svarte mannen George Floyd døde under en politipågripelse i Minnesota forrige uke. Hendelsen ble trommet opp av jødisk media i USA hvilket førte til at svarte og anarkister begynte å protestere, hvilket blant annet ledet til vandalisering, plyndring og mishandling over hele landet.

Les også:
Obduksjonen bekrefter: George Floyd ble ikke kvalt til døde
FILM: Hvordan media promoterer anti-hvit vold
På tide å våkne?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hanne
Hanne
2 år siden

Det er for all del greit at barn lærer om rasisme, men da av sine foreldre. Ikke i et barnetv program. Dette tar av. Tror alle tar avstand fra det som hendte for en uke siden, men hvor mye og lenge skal de melke dette?
Hvorfor må eliten på død og liv skrike og utnytte dette i hver eneste mediarom på TV og nett?
Flere tusner blir drept hver uke. De leser vi sjeldent om.
Nok er nok!

enmann
enmann
2 år siden

dobbelt så mange hvite som svarte drepes av politiet i USA men sånn er dette jødesirkuset vi lever i.

Roar
Roar
2 år siden

Dette har gått LANGT LANGT over streken. Den svarte mannen var en kriminell på tokt og døde av egne helseproblemer. Men jødisk media ønsker som vanlig å piske noe sånt opp for å drive en anti-hvit kampanje der de bruker svarte som sitt verktøy. Som Mike Tyson sa, om hvite skulle ha stelt istand opptøyer og rasekrig hver gang en svart dreper en hvit, så hadde svarte aldri fått fred.

White lives matter! Husk Tommie Lindh, med flere.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Dette er emosjonell manipulering, med overlegg rettet mot inntrykksvare barn, som er uten motforestillinger, om ikke da foreldrene har sørget for noen. Men foreldre, især mødre, er ofte selv særdeles mottagelige for slik subtil hjernevask, basert på FØLELSER. Da kobler den kritiske del av hjernen ut, den vi trenger aller mest for å navigere i dette landskapet av propaganda og påvirkning. Vær våken, vær oppmerksom, avslør løgnene!