Hjem Nyheter Norden Etter ydmykelsen: Paludan nektes grunnlovsbeskyttede rettigheter

Etter ydmykelsen: Paludan nektes grunnlovsbeskyttede rettigheter

4

SVENSKE TILSTANDER Etter at politiet i Sverige ble fullstendig ydmyket av rasende innvandrergjenger nekter de å gi Paludan tillatelse til å holde en ny markering i Landskrona.

Foto: Twitter/Nordfront.

Den danske politikeren Rasmus Paludan har de siste dagene vært i Sverige for å holde en rekke markeringer i innvandrertette områder. I forkant av disse møtene har lokale innvandrergjenger mobilisert og lykkes med å fullstendig ydmyke politiet.

Blant annet er flere politibiler satt fyr på, en politibuss har blitt kapret og utstyr som uniformer har blitt stjålet av rasefremmede innvandrere. I et klipp fra Skäggetorp i Linköping kan en ung innvandrer sees gå rundt iført politiets gassmaske og jakke, mens andre innvandrere kommer med kommentarer som «knull moren deres», med henvisning til politiet.

Det har vært tydelig at politiet ikke har klart å håndtere situasjonen. I tillegg til det som er nevnt ovenfor, har politiet også blitt filmet mens de trekker seg unna den sinte innvandrermobben i Skäggetorp. Deretter havnet flere politibiler under kontroll av innvandrergjengene.

I dag var planen at Paludan skulle holde en ny markering i Landskrona, hvor han nok en gang hadde tenkt å brenne Koranen. Nå har politiet nektet tillatelse til å holde markering, melder Paludan på Facebook.

– Politiet kapitulerer overfor kjeltringer og kriminelle, skriver Paludan om politiets avgjørelse.

I stedet skal han i dag holde en markering på en rasteplass ved Skånegården (like ved Øresundsbroen) klokken 17-20, skriver han på Facebook.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roger M
Roger M
9 måneder siden

Blir han drept en dag så blir det nesten litt vinn vinn, det får nok en gang frem hva disse rasefremmede er kapable til for den minste ting, og vi blir kvitt en pedofil kontrajihadist.

tore hund
tore hund
Svar til  Roger M
9 måneder siden

Hvis vi ikke makter å stå imot massesuggesjonen til løgnene til Schlomo-marxistene i media, blir alle nasjonal sosialistiske spist innenfra.Ser ikke noe i veien med å kjempe mot ISIS – og mossad kolaboratører som forkler seg som «flykninger» i nordiske land. Men du syntes vel sikkert det er greit at jødestyrte CIA og Mossad fortsatt skal få destabilisere midtøsten slik at bistandsorganisasjonene skal ha en humanitær (5-kollone) til de land og områder som det finnes folk som kunne finne på å bekjempe og avsløre at dette er et stort marxistisk syndikat.

Kim Larsen
Kim Larsen
9 måneder siden

Personlig kan jeg ikke fordra Rasmus Paludan.

Men sånne muslim hatende individer avslører virkeligheten om hvordan samfunnet faktisk ser ut ved og utføre i all ærlighet små ubetydelige demoer.
Men ettersom muslimer lar seg provosere og reagerer som de gjør så river de ned den gardinen av løgner som media jobber så hardt med og henge opp foran sannheten.

Men husk at muslimer er ikke sykdommen som ødelegger Norden.
Du angriper ikke symptomet, du fjerner kilden. Og hva er kilden. Tror vi alle vet hvem det er.

trackback
8 måneder siden

[…] Etter ydmykelsen: Paludan nektes grunnlovsbeskyttede rettigheter […]