Hjem Nyheter Norden EU bekrefter folkeutbyttet i Norden

EU bekrefter folkeutbyttet i Norden

5

DEMOGRAFI EU regner med at de nordiske nasjonene i løpet av det nåværende århundret kommer til å kollapse demografisk om det ikke hadde vært for masseinnvandringen.

Temabilde: EU. Foto: CC public domain

I Norden pleier såkalte antirasister å fornekte at nordboere er på vei til å bli en minoritet i sine egne land, og folkeutbyttet avfeies som en «konspirasjonsteori».

I det minste erkjenner EUs statistikkbyrå Eurostat at masseinnvandringen kommer til å forårsake en omfattende demografisk forandring.

I Norge estimerer EU at landets i dag 5,3 millioner innbyggere uten fortsatt innvandring skulle synke ned til 3,9 millioner, men at Norge med den forventete fortsatte masseinnvandringen i stedet kommer til å øke til 7 millioner innbyggere.

I Sveriges estimerer EU at befolkning kommer til å øke til 13 millioner allerede i 2070, og i 2100 kommer det til å bo omtrent 13,6 millioner personer i Sverige, bare på grunn av masseinnvandringen. Ifølge Eurostat skulle befolkningen i Sverige synke til 8,6 millioner uten masseinnvandring. EU regner altså med at rundt 5 millioner flere innvandrere kommer til å bosette seg i Sverige innen år 2100.

For Finlands del regner EU med en avbefolkning uansett om landet fortsetter å slippe inn innvandrere eller ikke. Med innvandring forutser EU at Finlands i dag 5,5 millioner innbyggere kommer til å reduseres til 4,7 millioner innen år 2100. Uten innvandring tror EU at Finland kommer til å rase ned til 3,2 millioner innbyggere under samme tidsperiode.

Også i Danmark forutses en lignende utvikling. Med innvandring tror EU at landets befolkning kommer til å øke fra 5,8 millioner til 6,2 millioner innen år 2100. Uten innvandring mener de at befolkningen i stedet synker til 4,7 millioner.

EU-statistikken går dog ikke inn på forskjeller i nativitet mellom nordiske folk og at de rasefremmede som allerede bor i de nordiske landene i visse fall kommer til å føde flere barn og dermed også forhøye sin andel av befolkningen på den måten.

Hva årsaken kan være til at nordboere de siste generasjoner etter andre verdenskrig plutselig har født langt mindre barn enn tidligere fremkommer ikke. EU legger heller ikke frem noen løsning som kunne fått opp fødselsraten blant nordboere, fremfor å åpne grensene for rasefremmede og dertil innlede et folkeutbytte.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
8 måneder siden

Det idéelle ville ha vært om Nordens folk hadde opprettholdt fødselsraten stabilt, uten innvandring av betydning. Det innebærer at hver fruktbar kvinne får i overkant av 2 barn, noe vi ligger langt unna i dag. Hvite kvinner vil som kjent mye heller være økonomisk uavhengig og satse på «karriere» enn å bli mødre, noe innvandrerkvinner fra Midtøsten og Afrika ikke blir oppdratt til. Hvite menn må også trekkes til ansvar når de istedenfor arbeid og familie dyrker sin individualitet og «selvrealisering», eller sitter på sitt gutteværelse hos sin enslige mor og er online store deler av dagen og natten..

Django
Django
8 måneder siden

SÅ jævlig rart, for vi har klart å ekistere her i norfden i tusenvis av år, og først nå «hadde» vi kollapset… FOR NOE FORBANNET SPRØYT!!!!!!!

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
8 måneder siden

Man kunne jo undret over om ikke årsaken til den lave fødselsraten skyldes litt av hvert som eksempelvis familiefiendtlig politikk, kjemiske stoffer, osv. At det rett og slett enten har vært en hensikt, eller bare et resultat av inkompetente politikere. Det er jo veldig mistenkelig at det sånn helt plutselig har gått fra høy fødselsrate til lav fødselsrate på så kort tid, og attpåtil at disse anti-hvite globalister bruker lav fødselsrate som unnskyldning for å presse på med masseinnvandring av rasefremmede. Det lukter agenda. Hvis de ville så hadde de innført en mer familievennlig politikk og oppmuntret til høyere fødselsrate… Les mer »

Roger M
Roger M
8 måneder siden

Til helvete med EU og alle folkeforrædere. Vi trenger ikke masseinnvandring, vi trenger bedre ledere!

Birgitta
Birgitta
7 måneder siden

Tenk om de kunne bruke pengene til å betale husmora en lønn å leve av når hun er hjemme med barn ,
Tusenvis ville benytte seg av dette tilbudet , og fødselsraten ville eksplodere.