Hjem Nyheter EU forlanger at Sverige stopper grensekontrollen

EU forlanger at Sverige stopper grensekontrollen

FOLKEUTBYTTE EU-kommisjonen går til kraftig angrep på Sverige der de forlanger at grensekontrollen opphører helt, samt at Sverige igjen står med åpne armer ovenfor nye bølger av masseinnvandring.

Sverige innførte en noe svak grensekontroll da bølgen av masseinnvandring skyldte innover Europa som verst, dog til liten nytte. Og i mai fjernet Sverige ID-kontroll på buss, tog og ferge fra Danmark slik at det skulle bli lettere å trenge seg inn i landet. Men dette er tydeligvis ikke nok for globalistene i Brussel, som nå ønsker å fjerne Sveriges suverenitet totalt og oversvømme landet med fremmede.

EU-kommisjonær Dimitris Avramopoulos forlangte nylig på en pressekonferanse at Sverige nå må åpne sine grenser helt og ta bort all grensekontroll: «Grensekontrollene går mot sin slutt om to måneder og det kommer ikke til å bli noen forlengning.»

Sverige har tidligere, på lik linje med Norge, Danmark, Tyskland og Østerrike fått unntak fra fri bevegelighet innom Schengen-området. Men dette ønsker EU nå å forandre på. Den 12. november utløper unntaket, og det kan da bli fritt frem for fremmede inntrengere å ferdes fra land til land innom Schengen. Sveriges problem, vil fort kunne bli Norges problem.

Kilde:
EU: Sveriges gränskontroller måste upphöra i november