Hjem Nyheter EU håner hvite i aggressivt utspill

EU håner hvite i aggressivt utspill

FOLKEUTBYTTE EU hevder i en aggressiv uttale at masseinnvandring er ustoppelig, og at det er naivt å tro at det er mulig å bevare Europas etniske befolkning.

Globalister i EU hevdet tidligere denne uken i en ydmykende uttalelse at Europas dager som et etnisk homogent kontinent har forsvunnet, og at all motstand mot folkeutbyttet er forgjeves.

— Det er på tide å innse sannheten. Vi kan ikke og vil aldri være i stand til å stoppe migrasjonen, hevder Globalist Unions migrasjonskommissær Dimitris Avramopoulos i en selvsikker artikkel i POLITICO.

I tillegg erkjenner han at EU følger planen til Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi for å blande Europas etniske befolkning med ikke-hvite ved å hevde at Brussels folkeutbytteprosjekt er planlagt for «det lange løp» og at de ikke skal sendes hjem uavhengig av situasjonen i deres hjemland.

Avramopoulos vender seg  deretter til de østeuropeiske landene som fortsatt motsetter seg folkeutbyttet.

— Det er naivt å tro at samfunnene våre vil kunne bevares homogene og uten migranter om man setter opp gjerder, skriver globalistlakeien med et bestemt spark til Ungarn.

Han hevder videre at alle må akseptere «migrasjon, mobilitet og mangfold som den nye normen». Til slutt, uten å forsøke å skjule sin agenda, konkluderer han med at veien til å «fremtidssikre» dystopien han søker, er å «kollektivt forandre vår tenkemåte». Nøyaktig hvorvidt han vil gjøre dette med fortsatt eller intensivert politisk indoktrinering nevner han dog ikke.

Kilder:
EU hånar vita i aggressivt utspel: »Folkutbytet är här för att stanna»
Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ‘New Norm’