Hjem Nyheter Europa EU håner hvite i aggressivt utspill

EU håner hvite i aggressivt utspill

15

FOLKEUTBYTTE EU hevder i en aggressiv uttale at masseinnvandring er ustoppelig, og at det er naivt å tro at det er mulig å bevare Europas etniske befolkning.

Hadde Avramopolous vært ærlig, hadde han visst at den nordiske motstandsbevegelsen kan stoppe masseinnvandringen.
Hadde Avramopolous vært ærlig, hadde han visst at den nordiske motstandsbevegelsen kan stoppe masseinnvandringen.

Globalister i EU hevdet tidligere denne uken i en ydmykende uttalelse at Europas dager som et etnisk homogent kontinent har forsvunnet, og at all motstand mot folkeutbyttet er forgjeves.

— Det er på tide å innse sannheten. Vi kan ikke og vil aldri være i stand til å stoppe migrasjonen, hevder Globalist Unions migrasjonskommissær Dimitris Avramopoulos i en selvsikker artikkel i POLITICO.

I tillegg erkjenner han at EU følger planen til Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi for å blande Europas etniske befolkning med ikke-hvite ved å hevde at Brussels folkeutbytteprosjekt er planlagt for «det lange løp» og at de ikke skal sendes hjem uavhengig av situasjonen i deres hjemland.

Avramopoulos vender seg  deretter til de østeuropeiske landene som fortsatt motsetter seg folkeutbyttet.

— Det er naivt å tro at samfunnene våre vil kunne bevares homogene og uten migranter om man setter opp gjerder, skriver globalistlakeien med et bestemt spark til Ungarn.

Han hevder videre at alle må akseptere «migrasjon, mobilitet og mangfold som den nye normen». Til slutt, uten å forsøke å skjule sin agenda, konkluderer han med at veien til å «fremtidssikre» dystopien han søker, er å «kollektivt forandre vår tenkemåte». Nøyaktig hvorvidt han vil gjøre dette med fortsatt eller intensivert politisk indoktrinering nevner han dog ikke.

Kilder:
EU hånar vita i aggressivt utspel: ”Folkutbytet är här för att stanna”
Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ‘New Norm’

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
4 år siden

Det er akkurat hva de ønsker at vi skal tro. At det ikke er noen vei tilbake, at vi skal gripes av defaitisme og bare gi opp. Men hvor dumme tror de folk generelt er? Det er jo ikke vanskeligere å returnere enn hva det er å sende. Så fort globalistenes makt har falt vil også disse ting som krig i midtøsten, flyktningkrise, masseinnvandring opphøre og gå tilbake slik det før var.

Håkon Schie
Håkon Schie
4 år siden

[…]

Seier eller Valhall!

Innlegget er moderert.
/ Redaksjonen

Påsan
Påsan
Svar til  Håkon Schie
4 år siden

Hør hør

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Vi har kommet til det punkt der globalistene sier det helt åpent, at de ønsker å utrydde oss av europeisk ætt for godt. Til dette sier vi nasjonalsosialister: Aldri!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Det er nok å se på hvilken effekt til og med moderate restriksjoner har på denne «innvandringen», slik som i Norge, der invadørtallene har stupt siden 2015. Så at det er umulig å snu trenden med en kraftig nasjonal politikk er å gi inntrykk av at hybridiseringen av Europa er uunngåelig. Øst-Europa har til nå avvist å ta sin del av EU totalt uansvarlige og folkeødeleggende politikk, og klarer å holde invadørene ute, foreløpig. Det beste var selvsagt å forlate EU, men pengene lokker og da gis ofte prinsipper på båten.

Simon
Simon
Svar til  Proverbs 26:11
4 år siden

Gjør som Polen! Snart er det omvendt! Nordmenn må reise…

Thule
Thule
4 år siden

En desperat krampetrekning fra et døende system. Deres siste håp er å demoralisere hvite til å gi opp. De glemmer at vi har klart oss gjennom dårligere odds før. Så plukker de ut et en gjeng feminine pyser man kan telle på en hånd til å skulle representere flertallet i løgnmedia.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Thule
4 år siden

Globalistene er raske til og ta sin egen seier på forhånd. Samtidig som dem ser det som et effektivt knep og prøve De-motivere motstandere.

Simon
Simon
Svar til  Thule
4 år siden

Kan vi ikke kalle en spade for en spade? Det er KUN to skjønn…han og hun (for de som ikke skjønte det) Adam og Eva…for alle.

Simon
Simon
4 år siden

Vi snakker mye om minoriteter i Norge i idag…men hva med på verdsbasis? Den Nordiske ariske rase er på vei til å dø ut! Hva gjør vi for vår minoritet!?…ingenting ?

JudasGarSviker
JudasGarSviker
4 år siden

Er ikke denne Dimitris en gresk kroknese?

Bjørn-Ivar Bråten
Bjørn-Ivar Bråten
4 år siden

Om Eu håner dere, har dere nok gjort dere fortjent til det.

Thule
Thule
Svar til  Bjørn-Ivar Bråten
4 år siden

Er du treig? De håner alle hvite mennesker uansett hva de står for. Uansett hvor mye hvite ydmyker og pisker seg er det ikke bra nok før globalistene har en homogen befolkning av mokka-fargede, rotløse slaver å herske over. Du er ikke bra nok for dem før du ligger seks fot under. På tide å våkne.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Bjørn-Ivar Bråten
4 år siden

Cuck!

Johan G
Johan G
Svar til  Bjørn-Ivar Bråten
4 år siden

De håner nok deg også Bjørn-Ivar. Men du føler sikkert at du fortjener såpass? Tross alt; «vi må ikke glemme at våre forfedre for herrens år tilbake sikkert gjorde noe dumt, så da er det vel sikkert til pass at vi som lever idag kjenner litt skyld og straffes». (Venstre-logikk)

Nei, selvhat, selvpining og selvmordstanker er det vel på tide at dere globalister får noe hjelp med.