Hjem Nyheter Europa EU kan vedta «terrorfilter» på internett

EU kan vedta «terrorfilter» på internett

4

SENSUR På onsdag skal EU-parlamentet stemme over en lov mot «terrorpropaganda» på internett. Hva «terrorpropaganda» er kan bli opp til myndighetene å bestemme.

Det er i morgen onsdag at EU-parlamentet skal stemme over en ny lov for å innskrenke ytringsfriheten på internett. Den nye «terrorfilter»-loven skal stoppe «terrorpropaganda», og allerede nå advares det mot effektene av slik lovgivning.

Tidligere i år vedtok EUs ministerråd opphavsrettdirektivet, som blant annet kan stoppe systemkritiske meme-bilder på internett. Det nye filteret som er på vei skal tvinge nettsider til å fjerne «terrorpropaganda». Hvis dette ikke blir fjernet i løpet av en time risikerer man bøter.

Journalisten og Sveriges radio-programlederen Emanuel Karlsten, er kritisk til lovforslaget og mener at det er staten som vil komme til å definere hva «terrorpropaganda» er, og dermed hvilken informasjon innbyggerne vil kunne ta del av.

Ifølge Karlsten vil en slik lov implementeres som et automatisk filter ettersom det er vanskelig å overvåke en nettside døgnet rundt for å slette brukergenerert innhold. Dette gjør at mindre nettsider kan bli tvunget over på de store plattformene som Google og Facebook, som har ressurser til å implementere filtre og kontinuerlig overvåking.

Google og Facebook er beryktet for sin sensur av sine plattformer, og Apple-sjefen Tim Cook annonserte i fjor at pro-hvite ikke får finnes på sin plattform, da de er «voldelige konspirasjonsteoretikere».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Martin
Martin
2 år siden

Orwelliansk utvikling vi ser. Nå må for svarte meg «normies» se til å våkne. Det er så typisk når noen forteller en «normie» om en slik utvikling, fnyser de det bare av seg og sparker ned mot grasrotnivå, samtidig som de kommer med unnskyldninger for den kriminelle eliten. «Normies» er utrolig flinke til å dømme boka på bakgrunn av omslaget, og det har eliten forstått, siden de bruker «vakre» floskler, kler seg i dress og kjører den nyeste mercedes. Vi er der vi er i dag pga at vi har en korrupt elite som utnytter folkets empati og tillit. Samtidig… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Tragisk, men det stopper ikke oss.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

«Shut it down!» – det er jødens svar på goyims oppvåkning og radikalisering. Ytringsfrihet er vel og bra, så lenge den ikke truer makthaverne og deres (((oppdragsgivere))). Men selv om rammene for ytringsfriheten blir strammere finner vi alltid en vei. Hail victory!

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Å innføre politisk sensur ved å pakke det inn i ulike unnskyldninger, er fortsatt å innføre politisk sensur. Globalister er en trussel mot demokrati, ytringsfrihet og menneskerettigheter.