Hjem Nyheter Europa EU-kommisjonen: Sverige kan ta imot 431 millioner migranter

EU-kommisjonen: Sverige kan ta imot 431 millioner migranter

5

MASSEINVASJON I en rapport fra EU-kommisjonen beregnes det at Sverige skal kunne ta imot 431 millioner migranter og hele EU 3,3 milliarder.

EU-kommisjonens beregninger. Klikk for å se en større tabell.
EU-kommisjonens beregninger. Klikk for å se en større tabell.

EU-kommisjonens avdeling for migrasjon og innenrikssaker har publisert en rapport der EU-landenes potensielle evne til å ta imot migranter er beregnet. Med utgangspunkt i landenes areal, befolkningstetthet og nåværende folkemengde har respektive lands «befolkningskapasitet» blitt utregnet.

Ettersom Sverige har et stor landareal beregner EU-kommisjonen at det burde kunne bo drøyt 440 millioner mennesker i landet. I nabolandet Finland beregnes det at 332 millioner skal kunne leve, mens det i Tyskland «bare» skulle romme 274 millioner innbyggere.

Rapporten ble publisert i et innlegg på Twitter, hvor de mange kommentarene veksler mellom forferdelse til sarkastisk ironi. En person skriver:

Noen må ha glemt å dele med 1000 et sted. Eller? Uansett er det noen som vil at Europa skal gå under.

En annen skribent skriver:

Tror ikke det. Noen har ikke beina på bakken, åpenbart. Hele Europa, inkludert Lappland, skulle få en befolkningstetthet som Malta.

Ytterligere en kommentar:

Noen som har lest om Kalergi-planen og Bilderbergs sammenkomster? Svaret right by the hand. Google og trivelig lesning!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Lystelige utsikter for Europa. Hvordan kommer Norge ut med slike beregninger, med vårt store areal og lave befolkningstetthet utenfor de større byene og tettstedene? Vi må vel kunne ta imot like mange som Sverige? At det overhodet utarbeides slike «analyser» viser at sterke krefter innen EU bereder grunnen til massiv invasjon av rasefremmede fra Afrika og Midtøsten, samt deler av Asia, og Europa som vi kjenner og har kjent kontinentet vil gå under i løpet av et par-tre generasjoner, om ikke før. Om vi da ikke tar til kraftige og til dels brutale mottiltak, men feige og forræderske politikere vil… Les mer »

Roar
Roar
2 år siden

Totalt galskap. Og hva tror de venstreorienterte? At de vil bli spart, få et klapp på skulderen når de blir en minoritet i eget land? Deres fravær av intelligens setter hele folket i fare.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
2 år siden

Talmud-jødene er den hvite manns byrde.

Vestavind
Vestavind
2 år siden

Når dere poster slikt, må kildedokumentasjon fremlegges.
Dette vet dere, og ved å publisere noe uten dokumenter fremstår dere useriøs. Selv om saken stemmer så er det useriøst å publisere så alvorlige anklager uten underlag.

Martin Oppegaard
Svar til  Vestavind
2 år siden

Hei, begge kildene er listet under «Kilder». Tabellen er på side 112 i kilde nr. 2.