Hjem Nyheter Europa EU krever at Polen fyller landet med rasefremmede, muslimer og homoseksuelle

EU krever at Polen fyller landet med rasefremmede, muslimer og homoseksuelle

5

UTENRIKS Polen har tatt imot over én million ukrainske flyktninger, men EU er fremdeles ikke fornøyd. Landet kritiseres nå av EU for å ikke ta inn rasefremmede, muslimer og homoseksuelle.

På grunn av den blodig revolusjonen som ble orkestrert av vestmaktene i Ukraina i 2014, og den påfølgende væpnede konflikten med russiske separatister øst i landet, har Polen tatt i mot over én million ukrainske flyktninger.

At landet har tatt i mot flyktninger fra det krigsherjede landet er likevel ikke godt nok for EU-kommisjonens president Jean-Claude Juncker som kritiserer Polen for at de ikke ha tatt i mot «riktig» type flyktninger.

– Jeg aksepterer ikke at man sier «vi tar ikke imot noen fargede mennesker i vårt land. Ingen homoseksuelle. Ingen muslimer. Det strider mot de europeiske grunnverdiene, sa Juncker før et møte med Polens nye statsminister Materusz Morwiecki, ifølge den svenske statskanalen SVT.

Polske myndigheter forsvarer imidlertid den hvite innvandringen fra sitt naboland. Jakub Dudziak fra Polens migrasjonsdepartement sier til SVT at polakkene føler seg komfortable med ukrainere, ettersom begge folkeslagene er svært like, og at mange polakker er skeptiske til mennesker som kommer fra deler andre deler av verden.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Det er grunnleggende sunne instinkter når Polen tar imot ukrainske flyktninger men motsetter seg import av lav-IQ sand niggers fra Midtøsten og Afrika. At landet også har normale og sunne reaksjoner mot homos og perverts taler til dets fordel. På samme måte som i Ungarn, forresten. Tenk om våre nordiske land hadde fulgt samme politikk, og lyttet til befolkningen, iallfall den sunne og ukorrupte andelen?

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Polakker i Norge og andre vesteuropeiske land har sett det fremmedkulturelle f…skapet på nært hold. Selvsagt vil de ikke importere dette svineret inn over grensen.

Honør til Polen for å hjelpe de ekte flykningen fra globalistenes og norske myndigheters medvirkning til mord på sivile i Ukraina.

Per-Ove Vebenstad
Per-Ove Vebenstad
4 år siden

Her beviser EU-lederen at de driver en selektiv flyktningepolitikk, der hvite flyktninger er annenrangs og ikke ønsket.
Det beviser også at EU vil ødelegge europeiske verdier og bytte ut befolkningen med muslimer..
Lurer sterkt på hva våre barn vil si om noen år?

trackback
3 år siden

[…] også: Polen advarer mot FNs migrasjonsavtale EU krever at Polen fyller landet med rasefremmede, muslimer og homoseksuelle «Rent Polen, hvitt Polen!» – Titusener deltok i polsk nasjonalistmarsj Polsk EU-politiker: […]

trackback
1 år siden

[…] også: EU krever at Polen fyller landet med rasefremmede, muslimer og homoseksuelle Polen advarer mot FNs migrasjonsavtale Polsk domstol ugyldiggjør […]