Hjem Nyheter Europa EU-plan: 70 millioner afrikanere til Europa innen 2035

EU-plan: 70 millioner afrikanere til Europa innen 2035

4

MASSEINNVANDRING EU planlegger en migrasjonspakt som skal stemmes over senere i sommer. Hvis avgjørelsen blir stemt gjennom, kan mer enn 70 millioner afrikanere strømme inn i Europa.

Illustrasjonsbilde.

EU planlegger å stemme over en «migrasjonspakt», som vil påtvinge medlemslandene en masseinnvandring på 70 millioner afrikanere. Dette avsløres av den tyske EU-parlamentarikeren Gunnar Beck (AfD).

Forslaget poengterer at masseinnvandring skal bli mer sentralisert innad i unionen.

Beck har utalt følgende til RT:

Selv har jeg jobbet med EUs migrasjonspakt i noe tid, og i mine øyne ville det være katastrofalt å vedta en slik pakt. EU snakket nylig om å importere opptil 70 millioner afrikanere til Europa innen 2035. Etter min ydmyke mening er ikke dette det vi trenger for å modernisere økonomien vår.

En ny økning i masseinnvandring har vært planlagt i Brussel i lang tid, og det er ganske åpenbart begrunnet med ønsket om å erstatte en aldrende europeisk befolkning med afrikanere. I stedet for å oppmuntre til økt fødsel blant europeerne, bør det importeres hundrevis av millioner av rasefremmede fra den tredje verden. Det er folkeutbytte det handler om.

Beck tror videre at EU vil benytte anledningen til å åpne flomportene til Afrika senere i sommer, ettersom koronarrestriksjoner antas å bli lettet. Det vil være en god atmosfære i Europa, og derfor vil europeerne ikke bry seg om en ny bølge av afrikanere, begrunner han.

Til tross for noen forsinkelser ser det ut til at arbeidet med det nye masseinnvandringsprosjektet er i full gang, ifølge Beck:

Det har ikke kommet gjennom alle komiteene i Europaparlamentet ennå, og Europarådets forhandlinger har ikke startet, men jeg tror EU ønsker å få lovgivningen gjennom fra og med juli.

EU-parlamentet skal avholde et siste plenarmøte i begynnelsen av juli, før det tar en sommerpause til midten av september.

«Det er mer enn nok tid til at saken vil miste relevans (for folket). Det vil være som om det (masseinnvandring) har eksistert hele tiden», kommenterer RT.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
11 måneder siden

Jeg har ikke ord…Dette er galskap

Gjallarhorn
Gjallarhorn
11 måneder siden

Og de blinde sier:
«Det er ingen masseinnvandring»
«Det eksisterer ingen plan for folkeutbytte»
«Det har aldri før vært så bra som nå»

Det eksisterer helt klart en agenda mot hvite nasjoner og det er på tide at hvite, uansett hvilken ideologi, religion eller fantasi man har tilknytning til, begynner å stå opp for seg selv, sitt folk og sitt land.

Espen M
Espen M
11 måneder siden

Smiler vi sterkt nok, så forsvinner vel problemet.

trackback
11 måneder siden

[…] vestlige eliter ikke var å knuse hvite en gang for alle så ville det ikke være noen plan for å importere 70 millioner afrikanere til Europa i løpet av 14 år. Joe Biden ville ikke ha holdt en tale der han utpeker hvite ekstremister er en større trussel […]