Hjem Nyheter Europa EU saksøker Ungarn – krever at landet åpner grensene

EU saksøker Ungarn – krever at landet åpner grensene

16

MASSEINNVANDRING EU-kommisjonen saksøker nå Ungarn for den omtalte «Stopp Soros-loven» og krever nok en gang at landet åpner sine grenser for masseinnvandring.

Ungarns statsminister Viktor Orbán.

EU-kommisjonen har nå stevnet Ungarn inn for EU-domstolen som følge av en lov Ungarn innførte i 2018, og som på folkemunne blir kalt «Stopp Soros-loven». Loven som angivelig blir sett på som antisemittisk av globalister i Brussel, ble innført av statsminister Viktor Orbàn med den hensikt å gjøre det vanskeligere for den jødiske multimilliardæren George Soros å bedrive sine fiendtlige virksomheter i landet. Som følge av loven v algte Soros å legge ned sin virksomhet i Ungarn og flyttet derfor Open Society Foundations kontor til Berlin i Tyskland.

George Soros’ stiftelse Open Society Foundations har hatt som formål å påvirke ulike nasjoners politikk ved å blant annet kjøpe politikere, organisere flyktningstrømmer, samt gi økonomisk støtte til ikke-statlige organisasjoner (NGOs) som aktivt arbeider for å undergrave nasjoners suverenitet og for et folkeutbytte via masseinnvandring og raseblanding.

Den omtalte loven gjør det blant annet vanskeligere å få asyl i Ungarn, noe EU-kommisjonen anser bryter mot internasjonal rett og EU-rett.

Ettersom Ungarn gang på gang har nektet å gi etter for EUs press, har EU-kommisjonen nå valgt å stevne landet inn for EU-domstolen. Ungarn viser dog til folkets vilje og har ikke tenkt å endre på den omtykte loven.

– De omstridte tiltakene tjener den hensikt å beskytte det ungarske folk, sier István Hollik, talsmann for den ungarske regjering.

– Vi er fullt forberedt på å forsvare våre lover, uttalte Ungarns statssekretær Zoltán Kovács på Twitter.

Ungarere har sagt tydelig ifra under folkeavstemninger at de ikke ønsker masseinnvandring av rasefremmede til Ungarn, samt at de ønsker å beskytte Europas kristne kultur.

Les også:
FILM: Kalergi-planen – Hvitt folkemord?
Soros-nettverk i Brussel forsøker å forvandle Europa
Nigel Farage talte i EU-parlamentet – krever utredning om korrupsjon
EU planlegger å organisere mer innvandring til Europa

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
16 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
2 år siden

EU er det verste som har skjedd Europa. Det bør falle i grus, og med det all jødisk makt i Europa.

Espen
Espen
2 år siden

Nasjoner bør bestemme sin egen skjebne. Ikke globalister i Brussel!

Tone
Tone
2 år siden

Da må Ungarn melde seg ut å så må vi komme etter. Folk må se nå at det får være stopp. Eu kan ikke tvinge et land til å dra inn tusenvis av folk. Nei til eu. Håper flere våkner litt nå for det trengs

Johan G
Johan G
2 år siden
Vegard
Vegard
2 år siden

EU arbeider aggressivt for Kalergi planen. Ungarn er tøff som ikke gir etter for presset

Knus Sionismen!
Knus Sionismen!
2 år siden

Dessverre vant globalistene krigen. Det har bare gått til helvete helt siden med deres politikk. Europa er europeeres hjem, ikke en lekeplass for hele verden!

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  Knus Sionismen!
2 år siden

Spot on!

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Knus Sionismen!
2 år siden

Man skulle ikke tro at mennesker kunne bli såpass idioter, men det finnes faktisk dem som på ramme alvor tror at EU er Hitlers verk og store drøm (!). De evner tydeligvis ikke å tenke selv, men repeterer kun sionisters propaganda, som noen dumme papegøyer. – Som sagt var det globalistene (kommunister og sionister) som vant krigen mot nasjonalismen, og ikke omvendt! – Det var globalistenes politikk som ble innført etter krigen, og det er globalistene som idag sitter i regjering. Du finner dem i rødt og blått hus, kommunister og sionister i ulike fasonger. – Det er også kommunister… Les mer »

Vibecke Larsen
Vibecke Larsen
2 år siden

Ned med EU, en gang for alle! De er en trussel mot Europa

N.S
N.S
2 år siden
Morten
Morten
Svar til  N.S
2 år siden

Bra memes

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Uten jødisk infiltrasjon og manipulasjon ville vi heller ikke hatt noen muslimsk invasjon, eller kulturmarxistisk degenerasjon! Mange av Europas ledere er ikke europeere! Det forklarer deres ulojalitet og fiendtlige politikk. Videre er mange av våre politikere, kjøpt og betalt av den jødiske elite, de følger nå bare direktiver som gis på lukkede møter. De har sviktet sitt folk for økt profitt og internasjonal karriere. Disse personer er folkeforrædere! Andre igjen er bare fiender av vårt folk, som blant annet Merkel:

https://www.bitchute.com/video/mJcNezWbZxPP/

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Heia Orbán. Stå på.

Einar
Einar
2 år siden

Heia Ungarn! Bøy dere ikke for EU

Solkors
Solkors
2 år siden

Jeg lurer på en ting. Er det mulig å være ikke norsk og likevel delta i den nasjonale bevegelsen? Jeg er lei av den jødiske undertrykkelsen som verdens folkeslag må tåle og lei av den globalistiske eliten som ønsker å utrydde folk og frihet.

Martin
Martin
Svar til  Solkors
2 år siden

Du er hjertelig velkommen å søke:
https://www.motstandsbevegelsen.org/medlemskap/