Hjem Nyheter Europa EU tar til orde for beskyttelseslover for jøder

EU tar til orde for beskyttelseslover for jøder

3

JØDISK MAKT Basert på en rapport fra unionens byrå for grunnleggende rettigheter – der data om «antisemittisme» viser seg å være utilstrekkelig – anbefaler EU medlemslandene å vedta lover for å beskytte jøder.

FRA-chefen Michael O’Flaherty.
Foto: Arno Mikkor, Aron Urb (CC BY 2.0).

En ikke overraskende nyhet er at det regimekontrollerte mediet Svenska Yle melder at «antisemittismen» i Europa øker, og særlig på internett. Et eksempel på dette, sier de, er de sirkulerende teoriene om at «jøder står bak korona-pandemien».

I samme ånd oppfordrer EU sine medlemsland til å «ta tak i antisemittisme». For å rettferdiggjøre oppfordringen støtter de seg på en rapport som EUs byrå for grunnleggende rettigheter (FRA) la ut den 3. november. Rapporten sier, noe motstridende, at «hatforbrytelser mot jøder øker» – og at eksisterende data om «antisemittisme» er «mangelfulle». Det er på bakgrunn av denne delte rapporten at EU nå tar til orde for politiske beslutninger i medlemslandene om beskyttelse av Europas jøder.

FRA-direktør Michael O’Flaherty kommenterer unionens anbefaling med følgende ord:

Antisemittisme er fortsatt et stort problem i våre samfunn. Koronapandemien og Russlands aggresjon mot Ukraina ga enda mer drivstoff til hatet.

Den neste FRA-undersøkelsen om antisemittisme er allerede planlagt – i 2023.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
3 måneder siden

De jødiske privilegier.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
3 måneder siden

Oppskriften på vedlikehold og økning i «antisemittisme»? Fortsett å pøse på med «holocaust»- gråteprogrammer, som den siste serien i NRK; Last: jøder – NRK TV, der narrativet er jødenes lidelser og offerrolle, mens fæle nazister drev dem inn i gasskamrene og krematoriene. Dette er folk lei av, og mange finner ut at a) jødene drepte Jesus, og b)stod bak det kommunistiske redselsregimet i Sovjetunionen, som drepte 66 millioner russere, hvorav de fleste kristne. Og at de i tillegg står bak omtrent all multikulturell propaganda og moralsk subversjon, deriblant pornografi, abortkampanjene og LHBTQ-agendaen.

Morten
Morten
3 måneder siden

er det jødene som har hjulpet sand negere fra Afrika og Marokko her? Jeg skjønner ikke greia