Hjem Nyheter EU-topp avslører folkemordsplan

EU-topp avslører folkemordsplan

FOLKEMORD Visepresidenten i Europakommisjonen avslører EUs plan for Europa.

Timermans

I en lang tale fra oktober 2015 forteller Europakommisjonens visepresident, nederlandske Frans Timmermans, åpent om EUs plan for Europa og de europeiske folkene.

Ifølge Timmermans så skal Europa bli flerkulturelt, enten det vil eller ei. Han hevder videre at det aldri har eksistert samfunn og nasjoner bestående av folk med samme etnisitet og kultur, slik at ethvert forsøk på å skape slik aldri vil lykkes.

Mangfold anses i visse deler av Europa i dag som en trussel. Med mangfold kommer utfordringer. Men mangfold er menneskehetens skjebne. Selv ikke i de mest isolerte delene av verden vil det komme til å finnes en nasjon som ikke vil være flerkulturell i fremtiden. Det er den veien menneskeheten går. Og de politikere som forsøker å lokke sine velgere med et samfunn som består av folk fra en og samme kultur, forsøker å male opp en fremtid basert på en fortid som aldri har eksistert. Derfor vil den fremtiden aldri inntreffe.

Europa vil bli flerkulturelt, akkurat som alle andre deler av verden. Det eneste spørsmålet er: Hvordan håndterer vi mangfoldet? Og mitt svar på det er at vi forsikrer oss om at våre verdier avgjør hvordan vi håndterer mangfoldet, og at vi ikke gir opp våre verdier for å nekte mangfold. Det hadde ødelagt oss som samfunn. Om vi ikke lykkes med dette, tror jeg ikke Europa kommer til å forbli det Europa vi har bygget. Europa vil ikke forbli et sted preget av frihet og fred særlig mye lenger.

Se talen nedenfor: