Hjem Artikler Europa brenner – skjebnekampen er her!

Europa brenner – skjebnekampen er her!

KRONIKK Haakon Forwald skriver i denne artikkelen om hvordan de politisk korrekte massemediene lyver og bedrar verdens hvite befolkning, og hvordan masseinnvandringen vil innebære Europas undergang.

europabrenner

Fra de europeiske politisk korrekte massemediene får vi daglig servert propaganda for masseinnvandring. Vinklede nyhetsinnslag og artikler, kronikker og tv-innslag – alt for at Europas befolkning skal akseptere en abnorm og absurd masseinnvandring. Alt for at de skal akseptere flerkulturen, og derav sin egen undergang.

Seere og lesere får lite eller intet innblikk i effektene av masseinnvandringen, da dette i stor grad tones ned, hysjes vekk og bevisst bortprioriteres. Alt vi får høre, er hvor mye vi trenger masseinnvandring, hvor bra det er, og hvor synd det er på de såkalte flyktningene som stormer inn i Europa fra andre siden av verden.

aylan

Hvilke det er som rømmer, hvorfor de rømmer og hva de rømmer fra – fokuseres det lite på. Det viktigste er å fokusere på enkeltskjebner, på bilder av gråtende familier, druknede treåringer, og så videre, og så videre. Alt for å vekke vår sympati, utnytte vår medlidenhet, og få oss til å akseptere.

Alt for å vekke vår sympati, utnytte vår medlidenhet, og få oss til å akseptere.

Dessverre for forkjemperne av masseinnvandring, som skriker og gaper etter «medmenneskelighet», «mangfold» og «toleranse», så rakner deres flerkulturelle glansbilde ganske raskt – når det konfronteres med virkeligheten.

En film nylig publisert på Youtube illustrerer dette på en utmerket måte. Filmen er seks minutter lang, og heter End Times: Europe crumbles under the devastating Impact of Mass Immigration.

Se filmen nedenfor, og husk at dette bare er begynnelsen: