Hjem Nyheter Europa Europa reiser seg mot George Soros og globalismen

Europa reiser seg mot George Soros og globalismen

3

JØDISK MAKT Millioner av europeere over hele kontinentet reiser seg i forbannelse og avsky mot George Soros og den globalistiske agenda som har forårsaket så enorme tragedier verden over.

sos

Folkereisningen som går under slagordet Stop Operation Soros (SOS) startet i Makedonia tidligere i januar og har siden dette spredt seg videre over Europa som nok et tydelig tegn på at globalismen møter motstand og dens bakmenn vil få møte folkets vrede.

Nikola Srbov, en av medstifterne til SOS, forteller at den jødiske multimilliardærens Open Society Foundation har brukt sin finansiering og personell for å støtte voldelige protester i Makedonia, og at Soros-finansierte frivillige organisasjoner (NGOs) har monopolisert det sivile samfunn i Makedonia og brukt sin innflytelse til å undertrykke anti-globalistiske synspunkter.

Tidligere i år gikk også Ungarn kraftig ut mot George Soros, da statsminister Viktor Orban kunngjorde at den ungarske regjering ville begynne å slå hardt ned på enhver virksomhet knyttet til Soros.

– I hvert land, vil de ønske å fortrenge Soros. I det kommende året vil Soros og hans styrker bli skviset ut, uttalte statsminister Viktor Orban i desember.

I 2014 innrømmet den jødiske multimilliardæren ovenfor CNN at Open Society Foundation var involvert i den voldelige styrtingen av Ukrainas regjering, hvilket også ledet til at Russland bannlyste Soros og hans frivillige organisasjoner fra hele landet året etter, og kalte han en «sikkerhetstrussel».

Kilde:
‘Stop Operation Soros’ – Massive Movement to Overthrow Soros Takes Off in Macedonia
Millions Of Europeans Rise Up Against George Soros

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
4 år siden

[…] Ursprungligen publicerad på Frihetskamp.net. […]

trackback
10 måneder siden

[…] Europa reiser seg mot George Soros og globalismen […]

trackback
6 måneder siden

[…] Europa reiser seg mot George Soros og globalismen […]