Hjem Nyheter Europa Europarådet: Borgere skal informeres om at de ikke må vaksinere seg

Europarådet: Borgere skal informeres om at de ikke må vaksinere seg

3

EUROPA Europarådet har antatt en resolusjon om at medlemsstatene skal informere sine borgere om at de ikke kan tvinges til å vaksinere seg.

 

Den 27. januar antok Europarådet en resolusjon som slår fast at vaksinasjon ikke skal være obligatorisk for medlemsstatenes borgere. Dette kommer samtidig som visse stater har besluttet å innføre vaksinasjonspass, som i eksempelvis Danmark er tenkt å påvirke hva innbyggerne får og ikke får lov til.

Også Sveriges regjering har flagget for at noen slags vaksinasjonsbevis skal innføres, dog enn så lenge uten å være koblet til noen tiltak.

Ifølge resolusjonen skal medlemsstatene dessuten informere sine borgere om at de ikke skal kunne tvinges til å la seg vaksinere, være seg med politiske eller sosiale midler eller på noen annen måte. Dessuten står det i resolusjonen at statene skal garantere at ingen person som velger å ikke vaksinere seg utsettes for noen form for diskriminering.

Resolusjonen er ikke juridisk bindende, men ifølge Nya Tider følges en svært stor del av de resolusjoner Europarådet antar.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
11 måneder siden

Europarådet er et slags supperåd, som rådgir medlemslandene og dette og hint. Her satt jo bl.a. Jagland som leder; det sier sitt. Men apropos saken; de som vegrer seg mot vaksinering skal altså «ikke diskrimineres», men hva med planene om vaksinepass, som stadig flere land vurderer og sannsynligvis vil innføre? Det vil bety diskriminering mht mange «friheter», bl.a. mulighet for å reise internasjonalt, eller å delta på arrangementer, feks. Så vi må ikke la oss lure!

Tiwaz
Tiwaz
11 måneder siden

Skulle bare mangle at man ikke må vaksinere seg med en vaksine som man ikke vet langtidsvirkningene på.

Gjermund Hougen
Gjermund Hougen(@601217081)
11 måneder siden

Eksprementiele vaksiner som er nød godkjente er ikke noe jeg vil ha i kroppen.
Men sauflokken breker og mobber vaksine skeptiskere.