Hjem Artikler Europas moralske forfall – en sammenligning

Europas moralske forfall – en sammenligning

 KRONIKK  Frihetskamp tar i denne artikkelen opp to dagsaktuelle nyheter for å illustrere hvordan den kulturmarxistiske åndsgiften totalt snur våre moraler, idealer og verdier på hodet.

Capturefront1-640x349

Fra de vestlige regimer og deres lydige tjenere, de politisk korrekte medier, males det opp et unisont negativt bilde av Russland – som en ond, homofobisk og krigshissende stormakt med en diktatorisk, intolerant og halvgal kaptein ved roret.

Årsakene til dette ekstremt sorthvite bildet er flere. Men sterkt bidragsgivende er Russlands motstand mot de jødiske kulturmarxistiske idéstrømningene som i dag herjer fritt i Europas liberale «demokratier». Idéer og idealer som fullstendig går på akkord med individets, familiens, folkets og nasjonens interesser, og er i ferd med å totalt bryte ned Europa og de europeiske folkene.

Som eksempel på hvordan disse idéene kan manifestere seg, kan nevnes: En forherligelse av idéer som at masseinnvandring og flerkultur er noe positivt for nasjonen. Som at homoseksualitet er noe naturlig, og likestilt med heteroseksualitet. Som at homoseksuelles rett til å gifte seg og adoptere barn er noe som kjennetegner en «moderne» og «rettferdig» nasjon. Som at fri abort er positivt, og en kvinnelig «rettighet».

homoekteskap-460x191

På samme måte som kulturmarxismen forherliger det unaturlige, destruktive og samfunnsoppløsende – forsøker den også å aktivt bekjempe og rive ned alt som er sunt, konstruktivt, naturlig og samfunnsoppbyggende.

Et eksempel på Russlands motstand er landets lov fra 2013 som forbyr all form for homoseksuell propaganda rettet mot barn. Noe som naturligvis blir negativt fremstilt i våre vestlige, og kulturmarxistiske, regimer.

For å illustrere det ovenfornevnte har jeg valgt ut to dagsaktuelle nyheter. Én fra Sverige og én fra Russland. Den første, et resultat av folkefiendtlig kulturmarxisme. Den andre, en folkevennlig politikk, som naturligvis forkastes og fordømmes av førstnevnte.

Capture58-460x256

SVERIGE

I avisen Metro blir den 13-årige jenta Viktoriya hyllet fordi hun har stått frem som «transperson» og med familiens støtte vil gjennomgå hormonbehandling, samt senere kirurgisk endre kjønn.

Den 13-årige jenta Viktoriya forteller i et intervju med avisen Metro at hun helt siden hun gikk i barnhagen, hadde følt at det var noe «galt» med kroppen. At hun ikke var jente, men gutt. Ifølge Viktoriya skal hun i andre klasse ha kontaktet en lærer og fortalt at hun egentlig var en gutt, noe læreren skal ha avfeiet som tullprat.

Etter denne episoden hevder 13-åringen at hun, som 7-åring, skal ha begynt å søke om transseksualitet på internett, og at hun ved 10-årsalderen skal ha innsett at hun selv var en såkalt transperson. Det skal dog først ha vært for en måned siden at hun fortalte det til sin egen mor, Elena.

Elena forteller til Metro at hun alltid har visst at hennes datter egentlig var en gutt. Til og med før hun ble født, skal hun ha vært overbevist om at det var en gutt, og ikke en jente.

– Så det kom ikke som et sjokk eller en overraskelse når han fortalte det til meg. Og jeg følte med en gang at jeg måtte hjelpe ham med denne forandringen, forteller mammaen.

Viktoriya, som nå har endret navn til Alex, forteller at hun nå har begynt å endre sitt utseende ved å blant annet klippe håret og kjøpe gutteklær.

Neste måned skal familien oppsøke en spesialist for at den 13-årige datteren, som snart er ferdig med barneskolen, skal kunne begynne på hormonbehandling, og så fort hun har fylt 18, er planen å kirurgisk endre kjønn.

1235-460x262

RUSSLAND

Samtidig som man i Sverige hyller en 13 år gammel forvirret jente for å stå frem som «transperson» og ønske å kirurgisk endre sitt kjønn, deler Russlands president ut medaljer til familier som har fått syv eller flere barn, samt sørger for en bra oppfostring.

Ni russiske familier ble nylig invitert til en offisiell middag og seremoni med president Vladimir Putin. Anledningen for seremonien var at de hadde gjort seg verdige til å motta medaljen «Foreldreskapets ære». Kravene for å kunne være en potensiell mottaker av utmerkelsen er som følger:

Foreldreskapets ære deles ut til foreldre som har oppfostret syv eller flere barn, og som legger særskilt vekt på neste generasjons helse, utdanning og fysiske, åndelige og moralske utvikling.

Utmerkelsen ble innført i mai 2008, og ble utdelt for første gang den 13. januar 2009. Totalt velges ni russiske familier ut, fra Russlands ni føderale distrikt.

Se film fra seremonien nedenfor:

NB!
Denne artikkelen er på ingen måte ment som en «hyllest» til Russland og Putin, men snarere som en bevisstgjøring om hvilken trussel den kulturmarxistiske krigføringen utgjør, og hvilken skade den både har gjort og er i ferd med å gjøre i våre land.

Les også:

Magnus Hirschfeld og homolobbyen
Sveriges statskanal sendte homoporno til barn
Homoparade møtte motstand i Moskva
Familiebedrift nektet å bake homokake – ble bøtelagt
Kirke kalte homoseksualitet en synd
Vil starte skole kun for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner
Facebook-brukere kan nå velge mellom 50 ulike «kjønn»
Homopropaganda med 13-åringer på amerikansk familiekanal

Kilder:

Alex, 13, får äntligen vara pojke: »Man ska inte vara rädd att berätta»